reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysia dzięki ale jestem beznadziejnym przypadkiem :no:Zrobiłam tak i chciała skopiować ten kod forum ale najpierw musiałam wpisać e maila i potem to znikło, a jak próbuję znowu to to mnie wyrzuca i wyświetla się okienko, że ten e mail jest już zajęty. Poddaję się, za mały mam mózg na to:crazy:

Ja zabiegana wiec na chwile.Daria synek sliczny U Kuby tez trudno bylo zrobic fotke z otwartymi oczami.Sliczny llezaczek jakiej firmy?
Co do karmienia mi o wiele wygodniej bylo dac cycusia.I moi chlopcy nie wisieli godzinami.Kuba spal w nocy nawet 6 godz.
Za to jak musialam dokarmic Filipa to cyrki byly po butelce.Wylewalo sie bokiem brzuszek go bolal i mial zatwardzenia.No i nie bylo z piersia mycia wozenia butelek.
Jedynie z piersiami zawsze byl problem.
Popekane brodawki zastoje nawaly.Ale ja nie rezygnowalam.
A co do placzu i niespania to nie musi byc wina pokarmu tylko kazde dziecko inne.
Ja znowu nerwowy wekend....
Filip ma lekture na 10 ktorej nie zaczal czytac.I poniedzialek test i spr z tabliczki.Wtorek test czwartek test.
A on tylko o podworku mysli i bieganiu

Ostatnia edycja:
Hej! Coraz mniej mam czasu na pisanie, u Krzysiu zaczęła się lawina "co to?" ;-)

Martucha
, trzymam kciuki a ten wczorajszy skok: WOW!

Patrysia, ależ z Marcelka mały uparciuszek, a my tu czekamy na Kubusie, tudzież drineczki :-)

monico, ano zasuwa ten czas jak szalony, niby mi się dłuży to odliczanie od weekendu do weekendu a pomimo tego jakoś szybko zlatuje ;-)

Mama, faktycznie pod górkę ale z Ciebie tak przebojowa babka, że po prostu WIEM, że się uda!

Misia, musiało być super, czekam na fotki

Kasiu, wykres jak z bajki!

Noemi, trzymam kciuki by tempka jutro podskoczyła ...a spadki w ciąży też są normalną sprawą, zerknij choćby na ciążowy wykresik nullki.

Kinga, kochana, wszystkie tu za Tobą bardzo tęsknimy!

Natusia, jak zdrówko Twoje i synka?

Lola, wciskasz ikonę obrazka "Insert Image" (piąta od prawej w drugim rzędzie), następnie wybierasz zakładkę "From Computer", klikasz "Wybierz pliki", wskazujesz wybrany plik (jakie ma on rozszerzenie? ...może zapisz go jako jpg?) i już. Czekam na fotkę :-)

LORA tego maila nie wpisuj krzyżykiem to zamknij ;)

Aaa i plus karmienia piersią czułam sie jak kobieta bo taakie cycolki miałam :p a tak trzeba je szukac :/

PIRANHA hehe i tak postawię bo w koncu trzeba opić narodziny smerfa :D

12 tydzień 001.jpg

Lola, być może widzę dziewczynkowego nuba ;-), nie da się większe wkleić? ...albo wyślij skan na mojego maila to obejrzę i wstawię większe :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry