reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
MARTUCHA przyjemnego wyjazdu:))
DARIA ale ładnie Colin spi :))w nocy też tak?

Kobity jak sie sprawdzą wasze przeczucia to tym co nie mogą Kubusia postawię a tym co mogą drineczka :D

MArtucha :) szał ciał haha Trzymam Mega Kciuki, niech sprytny plemniczek pędzi do celu!!!!!
Udaenego wyjazdu, już tęsknimy i czekamy na powrót :)
Patrysia już się doczekać nie mogę tego Twojego słodziaka :D
Kubusia będę żłopać jeszcze w tym tygodniu:-p

helołłł:))

Nullka wybaczam Twoją nieobecność ..
ale nie rób tak nigdy bo my tu się martwimy!!! ju noł??:-D

co do woskowania bikini to jak najbardziej jest bezpieczne ..jedno co to po połowie ciąży wargi przeważnie są bardziej nabrzmiałe i wtedy lepiej sobie darować głębokie bikini---> wtedy robię mocno boki i całą górę..

cieszę się ,że i Tobie przepisy przypadły do gustu:)

u mnie dziś gulasz z kaszą i buraczki..

Martucha
będę tęsknic ....ale jedź ---> rozmnażaj się :-p

Daria no początki bywają rózne ,ale wierzę ,ze i u Ciebie sie unormuje :)

Patrysia* nadal &&&& :)

Marzycielka witaj i dzięki:)
co Ty tak rzadko wlatujesz

Kate cześć kochana :)):*
8 ząbków ma juz Alan matkooo,ale dał czadu z ilością !!! moje bąki miały PIERWSZEGO zęba jak skończyły 8 m-cy a Twój ma juz cały arsenał:)))

coś to jeszcze miałam pisać yyyyy starość ...czy za dużo masła było???:sorry:

patrysia w nocy czasami wstaje raz czasami dwa od 5 jest taki kryzys kolki i wtedy marudzi a tak to narzekać nie moge, tylko ta kolka:eek:narazie odpukać jest cisza...
kate mojej nadii tez tak szly zeby to byla masakra na roczku miala wszyskie zeby:-Da teraz dwoch nie ma:-ptylko ty karmisz piersa to lepsze na zeby niz te sztuczne mleko;/

Piranha dziękuję Ci z całego serca za tego posta jakby mnie olśniło!! Jakbyś mogła zerknąć zmieniłam granicę , żeby zobaczyć jak będzie wykres wyglądać i faktycznie wygląda dużo lepiej i teraz te tempki by górowały:-) narazie zostawię tak tą granicę a zaznaczę sobie tylko w opisie że granica pierwotna w 17dc, humorek zresztą dzisiaj się poprawił powiem Wam że mało myślę o ciąży i testowaniu ale chyba to dobrze:-) aha jutro sprawdzę sobie tempkę termometrem ktrym cały czas mierzę i rtęciowym porónam czzy dobrze mój elektr. mierzy dobry pomysł??

Nulka ja zrobię test w poniedziałek rano testem 10 i to będzie 11dpo lub więcej bo granicę przesunęłam i wg nowej granicy to będzie 13dpo będę doszukiwać się mega bladziocha razem z Kasią

Kasia dzięki trzymamy się razem nic nie odpuszczam co ma być to będzie...;-)

Mama
Zdecydowanie za duzo masła ha ha

Nullko
Dobrze ze zajrzałas:)))) Choc ja o Tobie mam wieści z pierwszej reki:laugh2:
Dziekuję za komplemet odnosnie Sushi:))))
Wlasnie jutro ustwawilam sie z kolezanka na wspolne robienie...szczerze to juz mam dość ale tak bardzoi mnie prosiła:))))

Martucha
Stosunkowo udanego wyjazdu zycze:):laugh2:

bylam z maksiem na dlugim spacerze...teraz ledwo zyje ....dopowietrzylam sie ze ho ho
Macius z malzem u dentysty.....mysle czy to moje dziecko da rade...robi ząbki bez zadnej sedacji...

brat mi przywiózł winogron z Wiednia...siedzę, objadam się i mi dobrze:-p
Jeszcze Mati częstuje kanapką z serkiem, zrobiłam mu kolację...mówi " mamuś maaasz, spróbuuuj jakie przeeepysznee" wariatuńcio mój:-D

Noemi noo widzisz jak fajnie wykres wygląda, też mi nie pasowała ta poprzednia granica ;)
Mama hahahaha taaa masła za dużo:-D:-D:-D:-D:-D

No powiem Wam, że jak sobie przemyślałam ten 15dc to jest to możliwe bo czułam wtedy bóle w podbrzuszu dość mocne, bardzo chciałabym być w ciąży i liczę na to naprawdę tylko wiecie jaka mnie myśl naszła...że staranka były przed w trakcie i po owu...

reklama
no to dobrze hehe wszystkie opcje wykorzystaliście:-D ph miałaś podręcznikowe, iiiii ja obstaje przy swoim zdaniu że sama odległość od owu nie jest istotna ;)

Do góry