reklama
P
patrysia*
Gość
MARTUCHA przyjemnego wyjazdu
)
DARIA ale ładnie Colin spi
)w nocy też tak?
Kobity jak sie sprawdzą wasze przeczucia to tym co nie mogą Kubusia postawię a tym co mogą drineczka
DARIA ale ładnie Colin spi
Kobity jak sie sprawdzą wasze przeczucia to tym co nie mogą Kubusia postawię a tym co mogą drineczka
truskafffka
Fanka BB :)
MArtucha
szał ciał haha Trzymam Mega Kciuki, niech sprytny plemniczek pędzi do celu!!!!!
Udaenego wyjazdu, już tęsknimy i czekamy na powrót
Patrysia już się doczekać nie mogę tego Twojego słodziaka
Kubusia będę żłopać jeszcze w tym tygodniu
Udaenego wyjazdu, już tęsknimy i czekamy na powrót
Patrysia już się doczekać nie mogę tego Twojego słodziaka
Kubusia będę żłopać jeszcze w tym tygodniu

mama05
prrrryy szaaaalona :))
helołłł
)
Nullka wybaczam Twoją nieobecność ..
ale nie rób tak nigdy bo my tu się martwimy!!! ju noł??
co do woskowania bikini to jak najbardziej jest bezpieczne ..jedno co to po połowie ciąży wargi przeważnie są bardziej nabrzmiałe i wtedy lepiej sobie darować głębokie bikini---> wtedy robię mocno boki i całą górę..
cieszę się ,że i Tobie przepisy przypadły do gustu
u mnie dziś gulasz z kaszą i buraczki..
Martucha
będę tęsknic ....ale jedź ---> rozmnażaj się
Daria no początki bywają rózne ,ale wierzę ,ze i u Ciebie sie unormuje
Patrysia* nadal &&&&
Marzycielka witaj i dzięki
co Ty tak rzadko wlatujesz
Kate cześć kochana
):*
8 ząbków ma juz Alan
matkooo,ale dał czadu z ilością !!! moje bąki miały PIERWSZEGO zęba jak skończyły 8 m-cy a Twój ma juz cały arsenał
))
coś to jeszcze miałam pisać yyyyy
starość ...czy za dużo masła było???
Nullka wybaczam Twoją nieobecność ..
ale nie rób tak nigdy bo my tu się martwimy!!! ju noł??

co do woskowania bikini to jak najbardziej jest bezpieczne ..jedno co to po połowie ciąży wargi przeważnie są bardziej nabrzmiałe i wtedy lepiej sobie darować głębokie bikini---> wtedy robię mocno boki i całą górę..
cieszę się ,że i Tobie przepisy przypadły do gustu
u mnie dziś gulasz z kaszą i buraczki..
Martucha

będę tęsknic ....ale jedź ---> rozmnażaj się

Daria no początki bywają rózne ,ale wierzę ,ze i u Ciebie sie unormuje
Patrysia* nadal &&&&
Marzycielka witaj i dzięki
co Ty tak rzadko wlatujesz

Kate cześć kochana
8 ząbków ma juz Alan

coś to jeszcze miałam pisać yyyyy

patrysia w nocy czasami wstaje raz czasami dwa od 5 jest taki kryzys kolki i wtedy marudzi a tak to narzekać nie moge, tylko ta kolka
narazie odpukać jest cisza...
kate mojej nadii tez tak szly zeby to byla masakra na roczku miala wszyskie zeby
a teraz dwoch nie ma
tylko ty karmisz piersa to lepsze na zeby niz te sztuczne mleko;/

kate mojej nadii tez tak szly zeby to byla masakra na roczku miala wszyskie zeby

Piranha dziękuję Ci z całego serca za tego posta jakby mnie olśniło!! Jakbyś mogła zerknąć zmieniłam granicę , żeby zobaczyć jak będzie wykres wyglądać i faktycznie wygląda dużo lepiej i teraz te tempki by górowały:-) narazie zostawię tak tą granicę a zaznaczę sobie tylko w opisie że granica pierwotna w 17dc, humorek zresztą dzisiaj się poprawił powiem Wam że mało myślę o ciąży i testowaniu ale chyba to dobrze:-) aha jutro sprawdzę sobie tempkę termometrem ktrym cały czas mierzę i rtęciowym porónam czzy dobrze mój elektr. mierzy dobry pomysł??
Nulka ja zrobię test w poniedziałek rano testem 10 i to będzie 11dpo lub więcej bo granicę przesunęłam i wg nowej granicy to będzie 13dpo będę doszukiwać się mega bladziocha razem z Kasią
Kasia dzięki trzymamy się razem nic nie odpuszczam co ma być to będzie...;-)
Nulka ja zrobię test w poniedziałek rano testem 10 i to będzie 11dpo lub więcej bo granicę przesunęłam i wg nowej granicy to będzie 13dpo będę doszukiwać się mega bladziocha razem z Kasią
Kasia dzięki trzymamy się razem nic nie odpuszczam co ma być to będzie...;-)
Czarodziejka
Mama
Zdecydowanie za duzo masła ha ha
Nullko
Dobrze ze zajrzałas
))) Choc ja o Tobie mam wieści z pierwszej reki
Dziekuję za komplemet odnosnie Sushi
)))
Wlasnie jutro ustwawilam sie z kolezanka na wspolne robienie...szczerze to juz mam dość ale tak bardzoi mnie prosiła
)))
Martucha
Stosunkowo udanego wyjazdu zycze

bylam z maksiem na dlugim spacerze...teraz ledwo zyje ....dopowietrzylam sie ze ho ho
Macius z malzem u dentysty.....mysle czy to moje dziecko da rade...robi ząbki bez zadnej sedacji...
Zdecydowanie za duzo masła ha ha

Nullko
Dobrze ze zajrzałas

Dziekuję za komplemet odnosnie Sushi
Wlasnie jutro ustwawilam sie z kolezanka na wspolne robienie...szczerze to juz mam dość ale tak bardzoi mnie prosiła
Martucha
Stosunkowo udanego wyjazdu zycze

bylam z maksiem na dlugim spacerze...teraz ledwo zyje ....dopowietrzylam sie ze ho ho
Macius z malzem u dentysty.....mysle czy to moje dziecko da rade...robi ząbki bez zadnej sedacji...
truskafffka
brat mi przywiózł winogron z Wiednia...siedzę, objadam się i mi dobrze
Jeszcze Mati częstuje kanapką z serkiem, zrobiłam mu kolację...mówi " mamuś maaasz, spróbuuuj jakie przeeepysznee" wariatuńcio mój
Noemi noo widzisz jak fajnie wykres wygląda, też mi nie pasowała ta poprzednia granica
Mama hahahaha taaa masła za dużo

Jeszcze Mati częstuje kanapką z serkiem, zrobiłam mu kolację...mówi " mamuś maaasz, spróbuuuj jakie przeeepysznee" wariatuńcio mój

Noemi noo widzisz jak fajnie wykres wygląda, też mi nie pasowała ta poprzednia granica
Mama hahahaha taaa masła za dużo

No powiem Wam, że jak sobie przemyślałam ten 15dc to jest to możliwe bo czułam wtedy bóle w podbrzuszu dość mocne, bardzo chciałabym być w ciąży i liczę na to naprawdę tylko wiecie jaka mnie myśl naszła...że staranka były przed w trakcie i po owu...
reklama
truskafffka
no to dobrze hehe wszystkie opcje wykorzystaliście
ph miałaś podręcznikowe, iiiii ja obstaje przy swoim zdaniu że sama odległość od owu nie jest istotna 

Podziel się: