Witam
Nadrobiłaaaaaammmm

i teraz czytajcie moją litanie ;-)
mama dupsko nastawiam bo rzeczywiście dlugo nie dawałam znaku zycia (ale wszystko przez zaległości w pracy) . Fajnie że macie super lokal, w super miejscu i że fajna właścicielka sie trafiła

Ja bym brała go , a remont ma swoje plusy bo zrobisz tak jak byś chciała .
Gratuluję Ci spadku wagi. Pamiętam jak ja się cieszyłam jak zgubiłam 7 kg , a teraz wszystko niebawem wróci i to z ... nawiązką niezłą pewnie hehehehe. Mnie tez gubia słodycze , bo nie umiem bez nich żyć i ja tez kciukiem nadgarstek obejmuję i to prawie dwa razy ;-) , więc u mnie to tylko jak już to tłuszcz trzeba gubic.
I jeszcze pytanko do Ciebie mam - czy wg Ciebie wosk bikini w ciązy można robić bez żadnego ryzyka?
Aaaaaaa i jeszcze jedno - dzięki za fajne przepisy - dziś u mnie klopsiki będą grane

tylko z buraczkami
Czarodziejko sushi wyszło Ci 1000 razy ładniejsze niż z restauracji . Jesteś mistrzem tej sztuki , a smakowało pewnie jeszcze lepiej niż wygląda :-)
Córcia siostry ciotecznej cudna jest. Też taką zamawiam ;-)
agagsm dawno temu pytałaś o paski Ph. Ja wyjmowałam śluz palcami (sięgałam najgłębiej jak mogłam) i dotykałam do paska. Jakoś wkładanie paska do środka mnie drażniło .
A Twoja córeczka jest śliczna - ma cudne loki. Cud miód malina .
truskafffka synek przystojniacha (zarówno jako bobas uroczy jak i pięciolatek). A dzieło męża pierwsza klasa. Zdolniacha :-)
tasha współczuję szpitala , ale jak mus to mus

Z malutkimi dziećmi nie ma żartów , dlatego tak chcą w szpitalach zostawiać. Mój Julek miał kilka dni jak wylądowaliśmy w szpitalu na tydzień z podejrzeniem zapalenia płuc

Nie wspominam dobrze tego okresu tym bardziej że nie mogłam zostawać tam na noc. I tak mąż przywoził mnie o 6 rano , siedziałam w szpitalu z nim do 23 (w dzień ściągałam mleko laktatorem żeby pielęgniarki mogły go nakarmić w nocy jak sie obudzi). Na szczęście Julek nie budził się zbyt często i jak zjadł to zasypiał.
Sonia Twoja jest słodka :-)
Noemi ja myślę że bete najlepiej zrobić około 12dfl. Ja pierwszą zrobiłam 9dfl i wyszła poniżej 1,2 czyli brak ciązy, następna w 14dfl wyszła już 103,5
A test ciązowy 10 zrobiłabym dopiero 11-12dpo Mi w tych dniach wyszły mega bladziochy. Podejrzewam że 9dpo nic by nie wyszło tak jak i beta. Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie aby sie udało
Magda moj Antoś też chętnie biegnie do przedszkola i czuje sie tam super.
patrysia* jak tam ??? Jest jakiś postep , skurcze sie może nasilają?? Życzę aby jak najszybciej sie zaczęło bo wierzę że już Ci jest mega ciężko.
natusia jak zdrówko??? Pisałas i miodzie z pasieki

Ja też taki kupuję i jest rewelacyjny
ilaczek zdrowka dla dziewczynek.
Mój Antoś wymiotował w piątek a potem w niedzielę, a Julek wczoraj w szkole raz. Nie wiem czy to wirus jakiś bo raz i koniec.
Kinga tulę mocno bo widzę że nastrój kiepski raczej

Głowa do góry i myśl pozytywnie. A blog przejrzałam

Fajna sprawa taki blog tylko ja na to już bym czasu nie znalazła
Kasiu_uk porozmawiaj z mężem i podzielcie się jakoś obowiazkami . Przecież kazdy jest zmęczony a dzieci sa wspólne to i obowiązki powinny być wspólne. Inaczej można zwariować jak wszystko jest na Twojej głowie. U mnie jest zupełnie inaczej bo mąż mi bardzo pomaga na ile może . I Tobie też życzę aby po rozmowie Twój M dużo zrozumiał i wyręczał Cię w pewnych sprawach.
Martuchaa ale super wieści z tym pęcherzykiem i czytając czulam że dziś będziesz mieć pozytywny test owu. To teraz do dzieła. Ja starałabym sie podnieść Ph i dziś wieczorem jeszcze działać działac działać .
Jeśli chodzi o testy owu, to jak wczoraj wieczorem był negatyw to już w nocy mogłaś mieć pozytyw. Wiem bo widziałam jak u mnie szybko to sie zmieniało. W przeciągu kilku godzin z bladziocha zrobił sie prawie pozytyw.
Daria śliczny synuś i fajnie że Chrzest tak szybko będzie. Mój Antek miał 1,5 miesiąca a Julek 3 miesiące jak chrzciliśmy.
Ehhhh Daria doczytałam o problemach :-( oby sprawy się szybko jakoś poukładały
lola flora witaj w naszym gronie. Mój starszy syn też ma na imię Julian . Hehehe i się uśmiechnęłam jak czytałam bo gdyby nam się trafiła córeczka to też zastanawiamy się nad imieniem Laura. Zapytałam ostatnio męża a jak Ci sie imie Laura podoba??? A on na to .... ładne .... tak miała na imie moja dziewczyna . Więc ja oczy

a on kończy zdanie... w podstawówce - chodziliśmy ze sobą... 1 dzien hehehehehe
Pytałaś tez jaki etap ciązy u mnie - po wizycie wstawie suwaczek , ale jutro rozpocznie sie u mnie 7tc, a badania robię sobie sama na własną rękę. Mam (tzn miałam bo już nie mam ;-) ) schizę po grudniowym poronieniu.
monico Zuzia jest piękna :-) Jak szybko rośnie pannica
kobietka oby do marca zatem. czas szybko zleci i będziesz mogła rozpocząć staranka. Zdaj relację po dzisiejszej wizycie u endo :-)
czarna widze skok dzisiaj - czułaś owulkę w jakiś sposób?? Ciekawe co jutro tempka pokaże :-) Trzymam &&&&&&&& za ten cykl u Ciebie - jak i za resztę dziewczyn także
misia zazdroszczę koncertu J.Lo :-) , ale mam za daleko . Szkoda że koncertu nie ma na Narodowym ;-)
Piranha ojjj tak krecha mocna na teście wyszła. A oto dowód:
Teraz o mnie. Czuję się świetnie. żadnych bóli, kłuć, nic nie ciągnie, plamień brak. Ogólnie jakbym w ciązy nie była , tylko syski bolą ;-)
Mąż mi sie troche przeziębił więc wczoraj leżał obłoznie chory ;-) i podaj mi to podaj tamto. Chłop lekko przeziębiony a już jakby umierał ;-)
Dzieciaki narazie ok tylko nie wiem co to za pojedyncze wymioty były . Mam nadzieje ze juz powtorki nie bedzie.
Mieliśmy na weekend jechać nad morze , ale pogoda do bani sie szykuje wiec kasy szkoda i nie jedziemy. Odłożymy to może w ferie w góry się pojedzie.
Przesyłam Wam troche ciązowych
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& łapcie łapcie kto chętny, a w czwartek jak wrócę po wizycie i bedzie wszystko ok (a przecież będzie prawda???) to i fluidków sypnę więcej.
Boszeeeee chyba najdłuższy post w moim życiu mi wyszedł , ale tak to jest jak sie nie pisze na bierząco .
Zaraz jade po Julka do szkoły