reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Medio aparat mam już przygotowany i wkleję kilka fotek....;-);-);-)
A do szkoły mam bardzo blisko- jakieś 200 metrów....;-);-);-) więc jest ok, z okna widzę szkołę i boisko szkolne i nie trzeba przechodzić przez ulicę....;-);-);-)
Jak kupisz coś fajnego to się pochwal.....;-)

reklama
Jarzębinko Ty z dolnośląskiego, a dokładniej skąd, bo ja z Brzegu tj.40 m od Wrocka?!

ja z drugirj strony 56 km od Wrocławia z Milicza

U Kasi2005 wszystko ok, jakoś nie ma wenny do pisania- ale jest na bieżąco.....:tak::-);-)

Zaraz będe robić obiadek- może zrobię naleśniki z truskawkami....:-D:-D:-D

a właśnie wczoraj tez się zastanawiałam co u Kasi, więc dobrze się czyta,że wszystko OK :tak::-D

i mam takie może prozaiczne pytanie - ale naleśniki z truskawkami to w jakiej formie je robicie ??????????? :tak:

a wogóle to przesyłam Wam 5-miesięczne fluidki ciążowe od moje siostry, która mnie dzisiaj odwiedziła

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

a pixella to chyba mocno szalała i odsypia wczorajszy koncert ??? :tak::-D
i życze miłego popoludnia :tak:

Jarzębinko robię zwykłe duże naleśniki, a do tego osobno truskawki z cukrem i śmietaną- bardzo smaczne, polecam...;-);-)
Dzięki za fluidki.....;-)

Beatko ale mi smaka na te naleśniki zrobiłaś.:tak::-D:-D:-D
Pixella a Twoja siostra juz zna płeć dziecka?Pozdrawiam.:happy2:

Ja dziś wcięłam dużo świeżych moreli, pychota:-D

Medio uwielbiam truskawki, ale mam na nie uczulenie. Ale jem i smaruję twarz maścią, ile można sobie odmawiać.

U nas znowu pada.......

Beatko, to juz niedlugo sie spotkacie, a my z kolei bedziemy sie rozstawac...
Maz mnie dzis powalil na lopatki, On juz chcialby wiedziec, czy ktos u mnie mieszka. Szkoda, ze nie mozna miec takiego rentgena w oku i widziec co sie tam w srodku dzieje:-)
Jarzebinko, garsc fluidow przyjmuje:happy:

Pogoda wzgledna, jak jutro sie nie zmieni to moze pojedziemy gdzies do cieplych zrodel.

reklama
Jarzębinko jak Twój egzamin z teorii?????

kinga12 ale ten Twój mąż jest niecierpliwy, na 2 kreseczki trzeba poczekać.....;-);-) .....hihihi, ale faceci tak mają.

Wszystkim życzę udanego wieczorku- DOBRANOC

Do góry