reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzebinko, dopiero teraz zauwazylam skad pochodzisz. Poznan jest mi bardzo bliski, studiowalam tam:tak:

ja tutaj dopiero 5 rok z 2 letnią przerwą:tak: a pochądę z dolnegośląska

dzieki jarzębinka, oczywiscie mąż by mnie zamknał w domu by fasolce nic nie zaszkodziło... no nie wiem sama, myslicie, że koncert może zaszkodzić??? W mojej ocenie owszem będę zmeczona ale zadowolona

ja myślę,że na koncert śmiało możesz iść :tak::-D a jakbyś wyczuła,że coś nie tak: duszno, ciasno czu cos podobnego to poprostu się "zawiniesz" i wrócisz do domku :tak::-D baw się dobrze i tyle, w sumie to bawcie sie dobrze całą 4

reklama
Jarzębinko Ty z dolnośląskiego, a dokładniej skąd, bo ja z Brzegu tj.40 m od Wrocka?
Ewcia81udanej wizyty u teściowej i miłego dnia!
Pixella to fajnie, że masz juz towarzystwo na koncert, bawcie sie dobrze i zdaj nam tu relacje co i jak!

Dziecku sie polepszylo, to pojechala na chwilunie do babci, Maz ja po drodze z pracy zabierze, a ja zostalam posprzatac chalupke, bo dzis to juz w kazdym katku chyba byly wymiociny, nawet kanapa zostala niemile potraktowana.

Teraz odpoczywam na bb, hihi, mam pretekst.:wink:

Jarzebinko, ja pochodze z Pienin, a konkretnie ze Sromowiec Wyznych. Jezeli plynelyscie kiedys Splywem Dunajca, postawilyscie noge na szczycie Trzech Koron, Sokolicy, to juz znacie moje rodzinne okolice:-)

Pixella, milego wieczoru na koncercie, nie sadze, zeby dzieciatku to zaszkodzilo skoro mama bedzie zadowolona.
Co to za wozek testujecie, czy to czasem jest spacerowka? Bo ja mam w takich kolorkach, Maz mowi ze to woz strazacki ( On jest taki strazak-ochotnik)

kinga12 ale z Ciebie szczęściara . Ja uważam że Szczawnica i Pieniny to najpiękniejsze miejsce w Polsce . Mamy teraz z dziewczynkami jechać tam troszkę w wakacje . Widok z Sokolicy po prostu zapiera dech w piersiach.... a wąwóz Homole ( nie wiem czy przez Ch czy H ) po prostu bajka ! Nie wiesz na jakiej stronie www. można tam poszukać noclegów w prywatnych domach czy jakiś malutki pensjonat ? Jak wiesz to bardzo Cię proszę daj jakiś namiar .

Cześć laseczki

Wiecie co ja byłam tylko raz w górach.....:baffled::baffled::baffled: jakoś nigdy nie mam okazji tam pojechać. Ale może jak przyjedzie S to pojedziemy chociaż na tydzień.

Medio ja bardzo szybko czułam ruchy i po porodzie bardzo długo za tym tęskniłam....:confused::happy::happy2:.

Ewcia, Jarzębinko, asus, kinga, pixell wszystkim Wam życzę udanego wieczorku....:-D:tak::-D.
Ja czekam na telofon od S, tylko nie wiem czy się doczekam....:baffled::confused::baffled: .

U nas pogoda do bani z rana było ciepło, ale nie aż tak żeby się opalać. A po 15-00 się rozpadało i już było koniec....:baffled::baffled::baffled:.

Asus, dobrze napisalas, przez H;-)
Niestety jestem tu teraz tylko raz w roku, reszte spedzam w Stanach ale moze juz niedlugo...zobaczymy, czas pokaze..
jezeli chodzi o noclegi, to napisz konkretnie czy zalezy Ci na jakiejs miejscowosci szczegolnie, bo kwater prywatnych tu sporo. Wydaje mi sie, ze w Sromowcach jednych i drugich, bo sa Wyzne i Nizne (tam juz sie droga konczy i jak sie spojrzy do gory, to murem przed nami stoja Trzy Korony) i na Czorsztynie (piekne widoki maja na jezioro) moze byc taniej niz w Szczawnicy i pewnie ciszej, bo to wsie.

Beata, nie przejmuj sie, ja nad morzem bylam tez tylko raz i to w lutym:baffled:

Kinga u nas do bani, niby od poniedziałku ma być słonko.....:-D:tak::-D
A Wy w USA jesteście długo?????:szok: Czy warto do naszego kraju wracać????
Przecież u nas coraz gorzej, a tam jak pracujecie razem na wszystko Was stać. U nas nawet jak dwoje pracuje, jest ciężko.

kinga 12 wiesz ja jak byłam w Pieninach to mieszkałam w Szczawnicy bo z tamtąd jest wszędzie najbliżej (tak mi się wydaje) a teraz dużo chodzić nie będziemy . Kasia jest jeszcze mała nie wiem czy na Sokolice wyjdzie :no: a ja mam lekkie problemy z ciążą . Chciałabym je zabrać na spływ Dunajcem ( czy dla dzieci jest to bezpieczne?) , wyjechać wyciągiem na Palenice , no i Homole . Może jeszcze troszkę pospacerować po jakichś niższych górach , Czorsztyn , Nidzica( nie wiem czy dobrze napisałam) . Nie mam sprecyzowane co do miejscowości , po prostu żeby było blisko w te miejsca , więc Szczawnica albo okolice . Ja nie dziwię Ci się że chcesz - planujesz wrócić . Wyrosłaś w pięknej i urokliwej okolicy . Ja bym tęskniła - za górami , ludźmi , rodzinom .

reklama
Do góry