reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie kobiety :-)
My wczoraj byliśmy na roczku u chrześnika ( chrześniaka) mojego męża . Impreza zaczęła się mszą św. o 17.00 a potem imprezka ,grill - fajnie było , dziewczynki się wyszalały , bo tam były też inne dzieci .
Dziś zaraz bo na 8.30 idziemy do kościoła , potem zrobię obiadek a po obiadku planujemy wypad na festyn . Ale oczywiście o 20.00 muszę być w domu bo dziś FINAŁ EURO . Oglądacie? Na kogo stawiacie? Ja jestem za Hiszpanią :tak:
U nas upałów ciąg dalszy , podobno od jutra ma przyjść jakiś front z nad Afryki i ma być ok.40 stopni a w słońcu w południe może jeszcze więcej :szok::szok::szok: tak wczoraj mówił ktoś na imprezie .Mam nadzieję że to się nie sprawdzi . Bez przesady - to Polska a nie Afryka .
UDANEJ NIEDZIELI :tak::tak::-):-)

No widzę,że w Polsce upalnie:tak:, a ja właśnie patrze na zachmurzone :-pangielskie niebo.
Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli:):-D

hej wma witam
Ja juz samotna,maz pojechal raniutko,,i na 3 tygodnie jestem sama....z synkiem...
Ide kawe walne sniadanko jakies zrobie,,chyab czas najzywzszy,,,bo niedawno wstalismy,maz telefonem nas zbudizl,,hehe
U mnie chmurnawo,,slonko schowane,,nigdzie mi sie dzisiajnie chce isc,,len i tyle...

kinga12 no to masz fjana pogode widz,e,

medio w PL upal,,tlyko gdzie,bo u mnie raczej nie,,,wieje,,slonce za chmurami i nie hce wyjsc,,moz ei cieplo jakies 20 st i tyle,,kiedy te lato nadejdzie,,,

Beatko nono fotki mus i aparat,,tak tak...

jarzebinko podzikeuj siostrze za fluidki i zycz jej milej ciazy,,i uroczego porodu,heh

Ja te zjuz robilam w tym tyg nalesniki z truskawkami,,hehe,,mniam,pychotka,,

asus to milej niedzieli udanje ci zycze,ja ogldam mecze,,finaly i tez jestem z Hiszpania....obadmay ja bedizeee

Medio u mnie tez zachmurzenie mega...

hej wma witam
Ja juz samotna,maz pojechal raniutko,,i na 3 tygodnie jestem sama....z synkiem...
Ide kawe walne sniadanko jakies zrobie,,chyab czas najzywzszy,,,bo niedawno wstalismy,maz telefonem nas zbudizl,,hehe
U mnie chmurnawo,,slonko schowane,,nigdzie mi sie dzisiajnie chce isc,,len i tyle...
A gdzie Twój mężuś pracuje,że tak długo go nie ma?

Cześć laseczki....;-)

Medio u nas też pochmurnie, trzeba zakładać ciepłe bluzy dresowe. Pogoda nie jest fajna, codziennie pada w nocy i w dzień.....:baffled::baffled::baffled:

asus fajnie że dziewczynki dobrze bawiły się na imprezce....:-D:-D:-D ja meczu nie oglądam, nudzi mnie.

Ewcia więc wróciłas do nas.....:-D:-D:-D a 3 tyg. szybko Ci zleci i mąż znowu będzie z Wami....:tak::tak::tak: No kto wie, może wróci i powiesz że rodzinka się powiększy....:-D:-D:-D

Dziewczyny mi jeszcze zostało 11 dni i fruuuuuu......:-D:-D:-D

Beciu no wrocilam,na dobre 3 tygodnie,heh,,,,,a ty licz licz,,mment sie obejrzysz i minie 11 dni,,i bedzie bombowo,,hehe,,,odjzadowo i bzykowo,:-p:laugh2:...

U mnie tez pochmurno jakos i nie ide dzisiaj nigdzie,,no mam leniaa

reklama
Do góry