reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Medio moj mężuś to Tirowiec,,hehe,,jeździ na ciężarówkach za granica po cąłym świecie,i jak wyjedzie to na 3 lub 4 tygodnie,,a potemt ydzienw dommku i tak w koleczko,,
jak sie czujesz skarbenku??
Mojej koleżanki mąż jeździ tez i tak samo jak Twój co 3-4 tyg w domciu jest.A moż nawet sie znają.
Ja czuję sie dobrze, w porównianiu z początakami to świetnie:tak:, oby tak dalej! :-DHumorków ciązowych tez nie mam.:-D

witam wieczorkiem !!!

a u nas pogoda dzisiaj całkiem całkiem- słonecznie i ciepełko, ale nie plażowo, bardziej spacerowo :tak::-D i też z małym byłam na spacerze, ja na nogach on rowerkiem, :-):laugh2: więc nóg nie czuję, mały też jest zmęczony, mam nadzieję,że przez to pójdzie spać o przyzwoitej godzinie, bo cos ostatnio godziny zasypiania, drastycznie mu sie przedłużą :tak::-D i przez to wieczorki sa krótkie :laugh2: bo spędzam je na walce z małym aby poszedł spać, a było tak fajnie jak zasypiał o 20.30 :tak:

przyjemnego wieczorku :tak: ja pewnie też na meczu, bo mąż zagorzały kibic :laugh2:

My też byliśmy na spacerku...;-)

U nas w domu nikt nie ogląda meczu- S nie ma, Oskara to jeszcze nie interesuje a mnie tym bardziej....;-) Czekam na ,,Twarzą w twarz'' na tvn o 21:55- coś normalnego wkońcu obejrzę....;-)

Medio fajnie że czujesz się coraz lepiej.

Jarzębinko a co się stało że mały nie chce wam spać???? Może rano śpi długo????

Miłego i przyjemnego wieczorku- DBRANOC

reklama
Beatko, rano długo to raczej nie, bo pobódka do żłoba ok. 6.00, w żłobku śpi i staram sie aby popołudnia spedzał aktywnie, ale ostatnio zasypianie przesunęło mu się z 20.30 nawet do 21.30 :no: a w weekend wstaje ok. 7.30-8.00 i już nie śpi w południe, jak jest ze mną w domu to nie ma czasu na spanie a i tak problem z zaśnięceiem wieczorem :tak: ma 1000 powodów aby nie spać, to sie chce siku, to ku...., to tamto, to siamto ....... :tak: czasem sposobem jest puszczanie bajki na płycie, ale wtedy to tak ze 3 razy conajmniej, a że mam tylko 2 to juz nam bokiem wychodzą, dzisiaj kupiłam 3 na zmiane rpertuaru, ajak ja mu czytam to tez jedna nie wystarczy czasem i o 3 sie upomina .....

a egzamin mam 7 lipca

Do góry