reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witaj Czarna
....mam chyba jakieś przesilenie jesienne bo nic mi się nie chce , ten tydzień do d..py był stale jakieś sprzeczki i kłótnie , oby już to nie wróciło ...

oj widze, ze ciezko.....zycze ci aby to "twoje" przesilenie jesienne szybko cie opuscilo a dla dziewczynek zdrowka

reklama
Martucha nie poddawaj sie!!!!! Zycze duzo wytrwalosci w dazeniu do celu. Uda sie!!!!!
trochę się usunę na parę dni bo jakoś sił mi brak
unhappy.gif
ja mysle, ze pobyt tutaj razem z nami jest duuuzo lepszy niz usuwanie sie. Ja wiem z wlasnego doswiadczenia, ze znikniecie i wbijanie sobie do glowy samych zlych rzeczy nic nie dalo a jeszcze bylo bardziej dolujace. Tutaj jest lepiej, kazdy cos napisze milego, no czasami tez potrafia dziewczyny dac kopniaka w dooopke ale to pomaga. Badz tutaj a bedzie ci lzej.

Piranha jesli bedziesz miala chwileczke to luknij na moj wykres, bo wedlug mnie to 24dc biore wieczorkiem ostatnia tabletke dupka a 25dc powinnam zatestowac rano???? Dobrze mysle???? A moze w poniedzialekj rano jeszcze lyknac jedna tabletke z dwoch????? Dziekuje

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi jak patrzyłam na poprzedi wykres z owu to akurat w 3 i 4 dniu nie mierzyłam temperatury i dopiero w 7 dniu osiagnęła 37,1 więc ważne, że temperatura wyża o 0,2 st jest zachowana a zobaczymy co dalej będzie a test już podjęłam decyzję, że zrobię 1 lub 2 października z porannego moczu o czułości 10 strumieniowy

Piranha Krzysiu naprawdę dobrze się rozwija i nie musisz się niczym martwić!!

Buziaki dla Was

Kasiu, dokładnie tak jak piszesz :tak: czyli dupka brałabym do niedzieli włącznie, w poniedziałek rano (12 dpo) zrobiłabym test i jeśli coś wyjdzie (poczekałabym dłużej na wynik i oglądała test pod światło dzienne) to nadal brałabym dupka, jeśli nie to bym odstawiła. Piękny ten Twój wykresik!

Martucha, ale pęcherzyki nic nie urosły? :-(

Noemi, no to będziecie z Kasią razem testować :-)

dzien dobry wszystkim :0
Colin spi od 3do 5 godzin nie jest zle tylko w nocy daje mu raz butle albo dwa z mlekiem humana bo po moim zaraz jest glodny bo odrazu taka kupe uwali ze mu w brzuchu burczy ;p dzis nie umial zrobic kupy to tak sie meczyl i plakal ze szok;/ ale dalam mu cycka i od razu go przeczyściło;p

narazie sobie daje rade bo mama sie nadia zajmie a tak to bedzie ciezko bo bardzo krzyczy jak zaraz do niej nie przyjde ;/ i wtedy jak bede sama to napewno na butle przejde bo nie dam rady na piersi jak on tak wisi ;/
jak sie patrzy na takie male dzieciatko to ja nie wiem jak moga zabijac takie dzieci co teraz sie slyszy o tym tak duzo;/ musze isc bo mam gosci przyjechali opijac malego i teraz zdychaja:-D

Pirahna zdjecia nam fotograf w szpitalu robil i teraz bylismy odebrac bo jedno darmowe zdjece od szpitala sie dostaje a pare dokupilismy bo cena masakra;/ a my w polsce mamy juz fotografa zamowionego na chrzciny to duzo zdjec mu nie bralam :)
a colin wlasnie caly czas by siedzial na cycku nawet jak ma dosc i jak spi na mnie to nawet 6godzin moze tak lezece a jak go odloze to sie szybciej budzi;/
a co do wagi to chyba dobrze przybiera bo wyszedl ze szpitala to waga 3140 a w 10 dniu 3640 to chyba dobrze :)
a caly czas karmisz piersia ?

a wczoraj robilismy zdjecia do paszportu nawet jakos to wyszlo ;p

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Wkoncu mogę sie kawki napić :-) i trochę z wami podpisać ;-)

Daria ślicznie zdjęcia. Sama je robilas bo wyglądają jak Z profesjonalnej sesji zdjęciowej? :-)

Piranha wiem dobrze jak czasami człowieka bardziej cieszą takie drobne rzeczy jak np. Pierwsze zdania naszych pociech ;-)

Kasia jak sytuacja z M? Topór wojenny zakopany? ;-)

Aga córeczka piękna. I te jej włoski :-) Ach, zawsze chciałam mieć kręcone ;-)
A testów nie robię bo kiedyś jak robiłam to cały czas wychodziły negatywne, pieniędzy trochę na to poszło więc postanowiłam narazie robić tylko wykres.

Piranha no to mnie nie pocieszylas :-( A już myślałam, ze zapowiada sie u mnie w końcu jakiś sensowny wykres. Sluz z tymi nitkami krwi, który miałam wczoraj, już zniknął. Rano miałam tylko dziwny ból brzucha, jakbym miała dostać @ , ale już przeszło.

Życzę Przyjemnej niedzieli ;-)

393611_260004690715591_1736922260_n.jpg

Mama
Kawka dla Ciebie zawsze ciepła bedzie:))))

Daria
Karm puki mozesz
Potem faktycznie moze być ciężko
Ja Maksia karmilam 2 miesiace..trochę mało ale mialam torbiele w piersi i zapalenie wiec musialam przerwać.

Jesooo dziewczyny jaka ja dziś sflaczała,.,..

Ps: ta dziewczynka na zdjęciu to córcia mojej siostry ciotecznej:)))))

Czarodziejka dziękuję :):**
a Niunia przesłodka ;):):)

Natusia ..napisz mi tylko na ile osób chcesz robić imprezę ..?
i czy to będzie obiad czy taka wczesna kolacja bardziej??

Martuchaa ja miałam dokładnie to samo z pęcholami ...
najgrsze jest to ,że jeszcze sie cykl nie skończł a już wiadomo ,że lipa i się czeka na @ ...
przechodziłam to ..masakra ...dołujące jak nic..
ale nigdzie nie idź ..bądź z nami ---> przytulimy ,chusteczkę podamy ...kto Cie tak zrozumie jak nie my ???:sorry:

reklama
Kasia to my testować razem będziemy super to ja też na poniedziałek za tydzień zakupię test:) będziemy czekać i doszukiwać się choćby nikłego cienia cienia ja co prawda w pon będę miała 11dpo no ale zobaczymy w 1 ciąży test mi wyszedl już ładnie pozytywny a na usg nawet nic nie było widać a co dopiero wcześniej jak był nikły cień cienia.
Kasiu a pokaż swój wykresik bo w sygnaturze nie widać...

Do góry