reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie!

Beata, co ja slysze?! Ty na nic nie licz, tylko zbieraj sily do dziela, a potem to juz tylko bedziesz patrzec na powiekszajacy sie brzuszek:biggrin2:
Weszlam sobie na strone, ktora podalas i cos mi sie wydaje, ze w zeszlym roku babcia odbyla takim statkiem rejs, byla zachwycona. Moze kiedys i ja sie wybiore w taka podroz...

Medio, witaj:laugh2:
Ruchow mi chyba najbardziej brakowalo po porodzie, taka dziwna pustke odczuwalam.

reklama
Madzia dzis caly ranek wymiotowala, teraz zasnela wymeczona a ja sie zastanawiam co jej moglo zaszkodzic, chyba ze wczorajsze zabawy w basenie sie do tego przyczynily:confused: Mam nadzieje, ze nie rozchoruje sie mi przed samym wylotem.

witam i ja :tak: piatkowo i prawie weekendowo :tak:

a moje dziecię tez chyba się rozkłada, ma kaszel i katar i chyba stan podgorączkowy :-( zobaczymy jak będzie popołudniu, ale coś czuje,że nici z plażowania w weekend :-( a chociaż mąż dzisiaj wraca z deleg, to i tak będziemy sami bo on ma dyżur weekendowy w pracy sob-neidz 10.00-18.00 :-(

a poza tym dzionek dzisiaj u nas śłiczny - słoneczko, troszkę białych chmurek :tak: całkiem przyjemnie:-D:tak:

Witam i ja piątkowo,

Wczoraj testowałam z Wiką nowy wózek, jest czerwono-czarny, Wice sie tak spodobał, że w nim od rana dzis siedziala hihihi

Właśnie dostałam od szefa 2 bilety na koncert Santany i zamierzam dziś isc się wyszaleć....

dzieki jarzębinka, oczywiscie mąż by mnie zamknał w domu by fasolce nic nie zaszkodziło... no nie wiem sama, myslicie, że koncert może zaszkodzić??? W mojej ocenie owszem będę zmeczona ale zadowolona

Witajcie!

Medio, witaj:laugh2:
Ruchow mi chyba najbardziej brakowalo po porodzie, taka dziwna pustke odczuwalam.
Kiga12 witaj!:-D:tak:;-):-):happy::happy2:odczuwanie ruchów dziecka to chyba najpiekniejsza strona ciązy:-D:tak:
Jarzebinko zdrówka dla Kacperka;-)!
Pixela miłej zabawy uważaj na siebie i fasolinkę;-)!

hej wam
Mezulo wybyl do dentysty,not o ja na Bb,hehe,nie zartuje,oporostu synek jzu skoncyzl abje ogladac sobie,,bo od rana carsy ogladał i my tez..

U mnie duszno,,tak dziwnie,ale nie za cieplo,,chociaz na krotki rekawek da rade isc...

Medio ty juz asz 13 tydz,,wow,ale czas elci

beciu ja tez lcize ze ty sie przeliczysz i trzymam kciukaski za ciebie,,,
jarzebinko zdrowka dla dzieciatka twojego,,moze tylko przejscioweckza jakas,,zycze zdrowiaa

u nas dziwnie,zero slonka,,,ale w miare,,,
my do tesciowej mykamy dzisiaj po 14,,ale najpierw zakupy meza na wyjazd,,bo w neidziele myka juz do pracy na 3 tygodnie...:-(,,a potem wczasy,,

pozdrofffkaaaaa:laugh2:

reklama
Do góry