reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć
laseczki

Medio
a ty na co masz zachcianki?????

pixella ale się cieszę z 2 kresek, trzymam kciuki za spokojną ciąże.

Jarzębinko zobaczysz znajdziesz fajny domek.

asus co kupiłaś?????/

Jak pojadę do S będe miała 17dc- owulację mam między 16 a 20 dc- troszkę mi się poprzesuwało....;-) Więc zdąże, uda się to fajnie a jak nie to trudno.

reklama
hej wam dzien doberek..
Moj m pojechal do dentysty,a potem do kumpla mu plyty zawieźć i gdzies do innego po to,aby mu zrobil nawigacj...a my z Matem mielismy z nim jechac,ale mały od rana płakał,ze go uszko boli,,no i zostalismy w domuk,,,przespal sie gadek,dostal watke z amolkeim w ucho i przeciwbolowy srodek,no i wstał i mowi,ze go nie boli,,ale cuzje,ze goraczke ma,albo stan ppoodgoraczkowy,,takze siedizmyw domuu it yleee z wypadu,,,,
Teraz ja jzu zrobilma burackozwa,m zjadl i pojechall,,,bedize popoludniu,,,
a myw domu....
zrobilamw koncu porzadku u synka w ciuchach,bo sporo niepotrzebnych,zamałych itp,,,,

Asus jestem jestem,,mam meza i mus sie nim zjac,,pobrykac,,moze cos wyjdzie..a nigdiz enie bylismy,,bo pogdoa do baniiii:-(

pixella gratki grtaki,ogromne gratki kochana,,,,superrrrrrrrr

zmykam synkwoi dac zupy i abbje puscic,bo marudaaa

Beatko, trzymam kciuki aby się udało :tak: a przynajmniej będziecie razem i przyjemnie spędzicie wakacje i upojne lenie noce :tak::-D:tak: a domek napewno znajdziemy, już sie troche rodzina nawet zaangażowała i wczoraj ciotka dzwoniła, do rodziców M, że ma koleżankę, koleżanka ma sąsiadkę , sąsiadka ma już ponad 90 lat i ......... wogóle, wogóle, tak więc będzie dobrze :tak::-D:tak:

Ewcia a może ten ból ucha od kataru???? Idz do lekarza dodzą małemu antybiotyk i będzie ok, ból ucha zawsze atakuje w nocy. Mój Oskar już 2 razy w tym roku miał zapalenie ucha.

Asus jestem jestem,,mam meza i mus sie nim zjac,,pobrykac,,moze cos wyjdzie..a nigdiz enie bylismy,,bo pogdoa do baniiii:-(

gdzie do baniiiii - wczoraj plażowałam, dzisiaj tez jest suuper i przyjamnie wieje, zapraszam do Wielkopolski na słoneczko :tak::-D:tak: i zdrówka dla Matiego

Beatko, nie ma innej opcji .... :tak::-D:tak:

Jarzębinko u was jest ciepło, a na Pomorzu wieje i pada......:baffled::baffled::baffled:
Dziś tylko godzinę się opalałam, bo potem słonko się schowało.....:confused::baffled::confused:

Jarzębinko u was jest ciepło, a na Pomorzu wieje i pada......:baffled::baffled::baffled:
Dziś tylko godzinę się opalałam, bo potem słonko się schowało.....:confused::baffled::confused:

ja wczoraj byłam 3 godzinki na słoneczku i czytałam książkę, a dzisiaj mam problem, bo co nieco boli ..... :tak::-D:laugh2: a dzisiaj też jest śłicznie, ale pewnie pójde ponownie dopiero w sobotę :tak:

jarzebinko- ja niestety opalam sie w biurze przy kompie, spacerek mnie czeka po południu ale wtedy już pewnie bedę styrana i nie będzie mnie cieszył...

niestety nie moge sie za bardzo opalać, dostaje piegów i odbarwień... :-(

reklama
Cześć
laseczki

Medio a ty na co masz zachcianki?????

Jak pojadę do S będe miała 17dc- owulację mam między 16 a 20 dc- troszkę mi się poprzesuwało....;-) Więc zdąże, uda się to fajnie a jak nie to trudno.
Ja na owoce i warzywa (ostatnio), no codziennie płatki na mleku, soczek pomarańczowy,czasem czekoladkę milkę.
Beatko oby się udal trafic wam w tym cyklu, trzymam kciuki!

Do góry