reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

beatko, ja tez trzymam ciuki za owocne wakacje....

medio- ja przy Wice miałam mdłości do 4 mies i trudno je było nazwać porannymi bo trtwały od przebudzenia do popołudnia...nawet do 16....

A ja nie czuje sie najlepiej, psychicznie czuję się podbudowana przed jutrzejsza beta ale fizycznie mnie non stop jajniki, brzuch i wszytko wkoło boli, czasem mnie ból na wylot przeszywa...i cięzko tu siedziec do 16...a w domku steskniony maluch mnie zaatakuje i tez nie odpocznę

reklama
beatko, ja tez trzymam ciuki za owocne wakacje....

medio- ja przy Wice miałam mdłości do 4 mies i trudno je było nazwać porannymi bo trtwały od przebudzenia do popołudnia...nawet do 16....
Ja tez w pierwszej ciąży z synkiem, miałam znacznie dłużej nudności, choć w pierwszej jak i drugiej nie wymiotowałam.

witam serdecznie !!!

wyników watroby nie mam, bo brakło dzisiaj numerków w rejestracji, kolejne wolne dopiero na koniec lipca :no: codziennie maja tylko kilka wolnych numerków i musze byc jutro rano przed 7.00 w rejestracji to powinnam się załapać,:no: tylko zastanawiam sie jak to zrobic: muszę odstawic dziecko wcześnie do żłoba, wyprowadzic psa i dojechac do przychodzni, a męża nie ma, więc jestem sama a prawo jazdy dopiero w trakcie i oczywiście auto stoi pod domem :tak: wiec pobudka ok. 5.00 .... koszmar, i mam tylko nadzieję,że się uda :tak: a 6 lipca ide na terie z prawka

pixella, tutaj tez GRATULUJE, a 77 to Twój rocznik ???

Jarzębinko kciuki zaciśnięte za jutrzejszy numerek....;-):-) oczywiscie ten w przychodni i za egzamin teoretyczny....;-):-D:tak:

Mnie boli głowa jak diabli.....:baffled::baffled::baffled: Obiecałam sobie że w tym cylu się nie nakręcam- poprostu jadę do męża na wakacje- temp. mierzę tylko do 9 lipca potem STOP....:-D:-D:-D Żadnych testów owulacyjnych i termometru nie biorę...hahaha.... to już postanowione.
W poniedziałek jade z Oskarem do laryngologa znowu ma zielobny katar- zatoki raczej to nie są. 11 czerwca miał ostatnie płukanie zatok, myślę że to raczej jakaś syfiasta bakteria....:confused:

Dzieńdoberek :-)
pixella wielkie gratulacje i wspaniałego wyniku bety :-):tak::-)
Medio cieszę się że czujesz się ok. :tak: oby tak już pozostało . Ja jestem w ciąży 4 raz ( poronienie w 10 tyg ) i nigdy , nawet raz nie miałam mdłości .
Beata dziękuję , zakupy się udały . To ja też dołączam do grona trzymających kciuki za owocne wakacje :tak: A tak średnio w którym dniu cyklu przypada Ci owulacja? A dla Oskarka - zdrówka życzę :tak::tak:
Jarzebinka mam nadzieją że dziś dostaniesz numerek . Życzę super wyników z wątroby i z teorii też :tak::tak:
kinga 12 dziękuję - zakupy były szalone i udane , ale obiecuję że nigdy więcej nie pójdę na zakupy w taki upał .To ponad moje siły :tak::tak:
Dorotko coś nam zniknęłaś w tej naszej ojczyźnie . W takim razie urlop pewnie jest udany :tak::tak:
Ewcia a ty gdzie się podziewasz ? Od nas też wakacje masz ? ;-)
Wszystkim Wam życzę spokojnego i udanego dnia :tak::tak::tak::-)

Asus nie wiesz co to mdłości, to pozazdrościć, zapewniam,że to nic miłego.

Mój synek wrócił wczoraj padnięty w wycieczki szklonej zasnął juz o 8.Byle do 20 lipca i bedzie mial wakacje.

reklama
witam !!!

i jak samopoczucie dzisiaj ??? bo ja mam dzisiaj świetny humorek, pomimo tego,że troszke nam się z Kacprem zaspało i lekko spoźniona przyszłam do pracy, ale poza tym jest super :tak: i takiego wspaniałego dnia Wam życzę ( choć nie wiem jaki będzie, co powiem wieczorem) ale na razie jest jakoś tak pozytywnie :tak::-D:tak:

a Ewcia, coś pisała o wyjeździe, więc pewnie skorzystali z pogody i pojechali na wypoczynek, bo Ona teraz ma męza przy sobie i te dni, więc .....

Do góry