reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobrywieczorek :-)
Jarzebinka u mnie w tym cyklu kiedy mi się udało czułam silny ból po prawej stronie - i owulacja była z prawego jajnika - ok. 3 dni przed owulką , a miałam monitoring więc wiem na pewno . Czyli jak z tego wynika ból jest przed - ale podobno niektóre kobiety dzięki bólowi wiedzą że właśnie wtedy jest owulka , tak że możliwe że każdy odczuwa to inaczej :tak:
kinga 12 witaj i powodzenia :-):tak:
Medio , Beata :-):-):-)

reklama
Dzień Dobry :-)
Wczoraj zamykałam dzień na forum , a dziś pierwsza otwieram nowy :tak:
Więc wszystkim Wam życzę udanego dnia :tak::-)
U nas słonecznie i cieplutko , po południu jadę z dziewczynkami na szalone , wakacyjne zakupy ;-) mam nadzieję że się udadzą :tak: Buziaczki :-D

Witam slonecznie!Istne szalenstwo w walce o "babelka"; Maz wczoraj nie dal rady dojechac,ale tak sobie wzial do serca te wszystkie obliczenia, ze dzis mi zrobil bardzo mila pobudke... Wprawdzie niewiadomo czy zdazyl ale i tak bylo milo. No i nie myslalam, ze az tak Mu zalezy...Kobietki, dlaczego nie dzialaja mi emotki? musze cos przycisnac?

Ostatnia edycja:
witam środowo.
melduję, ze brzuch - jajniki mnie nadal bolą ale....

jutro idę na bete i mam nadzieję że małpa się juz nie pojawi się,

zrobilam test sikany bo nie wytrzymałam i pojawiła sie druga kreseczka, bladziutka ale jest.....(na teście pisało, ze nawet jesli kreseczka jest jasniejsza to oznacza to ciażę...ale ja dzis powinnam dostać @ więc test zrobiłam za wcześnie by była mocniejsza)
temperaturka 37,3 :-) więc naprawdę dobrze to wygląda

mam świetny nastrój, słońce świeci, kupilismy wczoraj Wice sliczne sandałki (tak w razie czego unisex jakby sie pojawił drugi gość...) i to na razie tyle:-))

jarzebinka-
ja mam cykle ok .30 dni
od 14 dc miałam sporo śluzu i robiłam testy owu
16 dc miałam maximum śluzu i dwie grube kreski więc zadziałalismy 17 dc, potem miałam bardzo silny ból w podbrzuszy, jajnik z prawej strony okropnie bolał, 2 no-spy bym mogła sie wyprostować i isc do pracki, ból 2-4 h
w zeszłym miesiącu tez mnie bolał jajnik prawy gdzieś 16 dc... pamietam bo mąż po mnie musiał przyjechać i mu powiedziałam, że jak sie postaramy dzis to może byc dzidziuś bo mnie brzuch boli i to chyba owu - cykl mi wtedy wyszedł 28 dniowy stad ból miałam 1 dzień wcześniej niż tym razem

witam środowo.
melduję, ze brzuch - jajniki mnie nadal bolą ale....

jutro idę na bete i mam nadzieję że małpa się juz nie pojawi się,

zrobilam test sikany bo nie wytrzymałam i pojawiła sie druga kreseczka, bladziutka ale jest.....(na teście pisało, ze nawet jesli kreseczka jest jasniejsza to oznacza to ciażę...ale ja dzis powinnam dostać @ więc test zrobiłam za wcześnie by była mocniejsza)
temperaturka 37,3 :-) więc naprawdę dobrze to wygląda

mam świetny nastrój, słońce świeci, kupilismy wczoraj Wice sliczne sandałki (tak w razie czego unisex jakby sie pojawił drugi gość...) i to na razie tyle:-))
Serdecznie gratuluję!:-):-):-)
Mój pierwszy test też był z bardzo słabiutką drugą kreseczkę, to nie ma znaczenia, ciesze się razem z Tobą!

Cześć

pixella moje gratulacje- ale super!!!

asus
udanych zakupów.....;-)

kinga kciuki zacisnięte , myślę że będzie dobrze. Będziemy w takich portach- Ateny, Katakolo, Mykonos, Sycylia, Cypr, Wenecja, Split, Dubrownik, Turcja, Aleksandria, Rzym, Rodos, Korfu i jeszcze jakieś 2 porty....;-);-)

Medio a ja wczoraj dostałam @, 2 dni po terminie. Jak pojadę do S będe miała 17dc- czyli zapowiada się cudnie. No ale już sie nie będe nakręcać....;-)

U nas pięknie świeci słonko.....;-)

Cześć

Medio a ja wczoraj dostałam @, 2 dni po terminie. Jak pojadę do S będe miała 17dc- czyli zapowiada się cudnie. No ale już sie nie będe nakręcać....;-)

U nas pięknie świeci słonko.....;-)
Beatko trzymam kciuki!
Ja od paru dni czuję sie wreszcie dobrze:tak:, poczułam że żyję, mam nadzieję,że te nudności już nie wrócą, bo tak jak teraz jest mi git:-D.

reklama
Do góry