reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam wszystkich w niedzielny poranek. U mnie dziś o 4.00 temperatura 36.7 no ale od wczoraj boli mnie gardło i to pewnie od tego:-( Udanego miłego dnia :tak::-)

reklama
hej wam
beciu juz jestem,,tlyko maz rano pojechal iw eisz,,msuialam sie nacieszyc nim na zaske,,chociaz tak nie wychodiz,,,no i poprzytulac sie,,popakowac go,,i takie tam,,
Juz sama wiec z BB..

Dorka jak dizsiaj sie czujesz??

pozdro

Cześć laski

Ewciu fajnie że jesteś....;-)

Asus wracaj szybko do zdrowia.

Dorota śpisz?????

Kasiu2005 a ty gdzie?????

Medio?????

Hej laseczki :-D
Dzisiaj tez dziwnie sie czuję. Chyba mi cosik wczoraj zaszkodziło :baffled:. I boli mnie kręgosłup miedzy łopatkami :dry:

reklama
Dorotko no dziwna spr z tą temp.

Ewciu ale śliczne zdjęcie małego.....;-) Blondi jestes powiadasz.....nono.....;-)

Do góry