reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
to może i ja zaczne stosować ten wiesiołek od pierwszego cyklu, bojak piszecie że był ........ to na co czekać ....ha, ha :tak:

a wogóle to witam serdecznie i życzę miłego weekendu, bo ja to chyba odezwę sie dopiero w poniedziałek - dzisiaj jedziemy do znajomych na grilla z nocką, a jutro przylatuje moja siostra z angli na weekend "pochwalic sie " swoim chłopakiem i jedziemy razem do rodziców i wracamy w niedzielę, a siostra odlatuje w poniedziałek, wiec poprostu cały weekend na wysokich obdrotach :tak: i ciekawe czy siostra nie przylatuje z niespodzianką, bo coś mi sie wydaje,że chyba będą jakieś zaręczyny, bo to chyba nie zabardzo opłaca sie przylatywać ot tak sobie na niedzielę z Angli do Polski :tak: no chyba że sie mylę:tak:

więc miłego i przyjemności :tak:

Medio, a teściową krótko, przecież to Wasza decyzja i już :tak::-D:laugh2: dlatego za niewtrącanie sie w nasze decyzje szanuje swoich trściów, ani razu nie pytali - przed Kacprem, kiedy dziecko, o sprawy mieszkaniowe, bo pewnie też ich to męczy że ciągle na wynajętym, o drugie tez nie wypytują, wiedzą,że jest w planie, ale nie znaja szczegołów i sie nie dopytują ( moi rodzice na szczęście też), powodzenia :tak::-D;-)

Witajcie wszystkie dziewczyny:-) Beatko , Dorotko moje kochane ekspertki dziś o 4.00 temperatura 36.3 :-( Wczoraj 36.2 no ale 1 kreseczka nic nie znaczy:no: a przecież jutro może być znów niższa .Do usg ok.48 godzin ( mam iść po południu na oddział bo mój gin ma dyżur - a oprócz tego przyjmuje we wtorki i czwartki prywatnie) Oby jak najszybciej zleciało wtedy będę wiedzieć na 100% czemu ten cholerny pęcherzyk nie pękł. Aha tak na przyszłość gin powiedział mi że po starankach nie powinnam wstawać przez ok 1 godzinę i podłożyć poduszkę pod pupę :tak: Dokładny jest nie?:-) Miłej soboty dziewczyny !!! :-D

Witajcie wszystkie dziewczyny:-) Beatko , Dorotko moje kochane ekspertki dziś o 4.00 temperatura 36.3 :-( Wczoraj 36.2 no ale 1 kreseczka nic nie znaczy:no: a przecież jutro może być znów niższa .Do usg ok.48 godzin ( mam iść po południu na oddział bo mój gin ma dyżur - a oprócz tego przyjmuje we wtorki i czwartki prywatnie) Oby jak najszybciej zleciało wtedy będę wiedzieć na 100% czemu ten cholerny pęcherzyk nie pękł. Aha tak na przyszłość gin powiedział mi że po starankach nie powinnam wstawać przez ok 1 godzinę i podłożyć poduszkę pod pupę :tak: Dokładny jest nie?:-) Miłej soboty dziewczyny !!! :-D
A no dokładny, ja przeważnie z 20 min leżałam, czasem nawet mniej i wstawałam, nudziłao mnie takie leżenie, ale zawsze warto spróbować.Lekarz wie lepiej.:tak:

Cześć

No ja zawsze po starankach szłam spać, czyli nie wstawałam przez 8 godzin i nic.....;-)

Medio, Dorotko, Asus miłego dnia laseczki.

Ewcia a ty gdzie??????

Witajcie dziewczyny :-) coś dziś słaba frekwencja widocznie wszyscy korzystają z tego że wreszcie nie pada i spacerują :tak: U mnie znów załamka. Zaczełam mierzyć temperaturę a tu zaczyna boleć mnie gardło i pomiar będzie nie wiarygodny. jak pech to pech:wściekła/y: a co u was ? może ma ktoś dobre wieści ? Przydałyby się :-):tak::-D

reklama
Beatko wielki dzięki ale nie wiedzieć czemu bo zapowiadało się obiecująco u mnie też kiepsko. No trudno . dobrze że Wy jesteście . Nikt nie zrozumie nas lepiej bo wszystkie przeżywamy to samo. Oby do szczęśliwego finału . Pozdrawiam i życzę kolorowych i wspaniałych snów i udanej niedzieli :-):-):-)

Do góry