reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorka oo nisko,,wlanij sobie jakas rozgrzewke mała,,,w sensie winkoo czy cos,,,no ale tak ladies nie pija przed południem,,ale to jeszcze 15 min,,,hihih

beciu a no jo,,,tak jakos robilysmy ciemne pasemka,,ale nic ich nie widac,,,hmm

reklama
Ewcia no rozgrzewka to już całkiem by mnie uśpiła hihi. A co wy tak ostatnio na blondyny sie robicie :-p?

Ewcia no rozgrzewka to już całkiem by mnie uśpiła hihi. A co wy tak ostatnio na blondyny sie robicie :-p?
eee tam,,dała bys rade....

Blondina,,ja zawsze pasemka jasne,,a teraz tez jasne i ciemne,,ale ciemnych nei widac zbytnio,,wiec jasna blondi ze mnie,,ale spoko,,,mi sie widzi,,,:tak:;-)

Ja tam przy ciemnych zostaję ;-). Wogóle to jak pojadę do Polski to do fryca polecę zmienić fryzurkę i kolorek położyć :tak:

A ja się zrobię na blondi z ciemnymi pasemkami, S już napisał podanie do kapitana, doktora, dyrektora hotelu, do biura i gdzieś tam jeszcze że chce nas zaprosić 31 lipca do 29 sierpnia.

Beatko alebyś miała super, gdybyście przez miesiąc z S płynęli :tak::-)
Medio jeszcze troszkę i w Polsce będziesz, a później ja :-)
Jarzębinko kiedy ostateczna decyzja banku w sprawie kredytu?

Beatko oby wyjazd do męża wypalił!:tak:
Dorotko nie ma tojak w Polsce co, wszysko pod ręką, rodzinka też, od razu weselej:-)

Mój Krzyś ma znowu tydzień ferii w szkole,więc jesteśmy razem.:tak:
Mój mąż dziś będzie dzwonił do teściowej z życzeniami, ciekawe co powie o dzidzi, oj lepiej by nie zrzędziła:wściekła/y:, bo się poważnie zdenerwuje:-p.

Udanego dnia Matki wam życzę!
29.jpg

reklama
witam poniedziałkowo !!! :-)

co do siostry, to nic z tych rzeczy - ani zaręczyny, ani ciąża, poprostu mają dłuższy weekend, bo dzisiaj wolne i stwierdzili,że spędzą go sobie w Polsce, więc przylecieli :tak::-D:laugh2:

co do banku, to mam nadzieję,że dzisiaj najpóźniej jutro będzie ostateczna decyzja już na piśmie :tak::-D;-)

przyjemnego dzionka:rofl2:

Do góry