reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:dry:K_asia ale wleciałaś jak przeciąg, zrobiłaś zamieszanie i już Cię nie ma.....;-)

Kasiu2005 więc czekam dalej, no ale ta otwarta szyjka mnie zastanawia.....:sorry2:

reklama
K_asiu, gratulacje i wspzniałych kolejnych miesiecy, już bliżej niż dalej :tak::-D;-)
Ewcia, to rozumiem,że mąż w domku :tak:

przyjemnej nocki :tak:

Witajcie staraczki!
ja wlasnie po usg polowkowym i w koncu wiem ze bedzie synek:-)
czyli tak jak chcielismy
pozdrawiam Was goraco i trzymam mocno kciuki :-)

ps. przeczucie od poczatku mialam ze bedzie chlop ;-)

K_asiu,wielgachne gratulacje, macie synka,tak jak chcieliście..a swoją drogą..to trzeci chłopaczek z tego wąteczku..czas na jakieś babeczki,nie??

K_asia to świetna wiadomość,że macie upragnionego synusia!:-)Gratuluję!:tak:

Kasia2005 no dziewczynka wreszcie, by się przydała na tym wątku to fakt. Ciekawe kogo ja pod serduchem noszę,w sierpniu się chyba już dowiem.;-)

Hej dziewczynki
dzieki za wszystkie dobre slowa:)
chlopczyk zrobil sie pewnie troszke dzieki fartowi i moze troszke dzieki ksiazce chlopiec czy dziewczynka sama nie wiem
ale jakby byla dziewczynka tez bylibysmy szczesliwi
choc dzieciak tak szaleje ze dziewucha to by byla niezla ;-)
trzymajcie sie cieplo ja walcze dzis z katarem wrrr ale mnie dopadlo przez ta pogode

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    16,7 KB · Wyświetleń: 50
hej wam
jarzebino no dokladnie maz w doma trzeba sie zajac,,

kasiu suoer maluszek
beciu jak tam
medio a co u ciebie

Cześć

Kasiu super dzidzia- moje gratulacje.

Medio, Kasiu, Dorotko, Ewciu, Asus , Jarzębinko- miłego dnia.

U mnie lipa- @ rano zaatakowała. Ale spoko w lipcu chyba jadę do męża na miesiąc. Po @ idę do gina na przegląd i zrobić wszystkie badanka......;-) Wkońcu się uda.

Miłego dnia laski.....;-)

Beciu ja chyba tez mus do gina sie wybrac,,moze jakos niedlugo,,,boo bylam rok temu w sieprniu,,not o czas najwyzszy obadac,,czy wsyzsok oki jest ze mna,,,

buziakiii

Ewcia mamy mężów kilka razy w roku przy sobie- czyli łapiemy się średnio na 3-4 cykle w roku starankowe, to jeszcze mamy problem z zajściem w ciąże i gdzie tu sprawiedliwość.

reklama
K_asia gratuluje synka. Piękne zdjęcie. Jak ładnie buźkę mu widać :-)
Miłego dzionka babeczki. ja dzisiaj znowu niania będę ;-)

Do góry