reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jał..ile tu można dowiedzieć się o kupnie chatki..hihi..a miał być wątek o planowaniu płci ;)) No tak, natura kobietek. Ale fajnie, wszystkie te informację chłonę jak gąbka..może kiedyś się przydadzą.
jarzębinkonie zazdroszczę formalności..ale zazdoszczę samego faktu zmiany lukum, super :))
dorotkoa Wy kiedy planujecie wyjazd do polski i może powrot??

beatkożaglówką?? o jacie,super,ja też chcę

My dziś też nad morzem, na obiad na rybkę,pychotka..świętowaliśmy z mężulem-pozytywna umowa o pracę,super :)) odetchnęłam z ulgą, mam nadzieję że teraz stres i napięcie związane z brakiem kasiory na podstawowa egzystencję minie..i..może pojawi się fasoleczka w końcu

Buziole,pędzę do łóżeczka..hmm..jak tu jeszcze zaciagnąć na małeconieco mężula..tiaaaaaa..łatwo nie będzie bo świętuje winkiem..ale zobaczymy

reklama
Jarzębinko dzięki za info :-)
Kasiu planujemy urlop i być może ja z małym zostanę dłużej jeśli kupimy mieszkanko albo domek. Ale to jeszcze nie oficjalnie piszę, bo nadal analizujemy sytuację. A powrót do Polski planuję za dwa lata jak mały do szkoły będzie miał iść (polskiej)

Cześć ja nie czuję sie najlepiej, od wczoraj towogóle porażka:ból głowy, nudności, wstęt na widok jedzenia i zapachy. Nie mogę nawet gotować, wszystko mnie boli i jestem słaba. Muszę to przetrwać.

Pozdrawiam.
Beatko kciuki zaciskam.Fajne fotki.

Beatko, zdjęcia fajowe :tak: i wogóle fajna atrakcja na spędzenie wolnego czasu :tak::-D:laugh2:
Dorotka, czyli macie w planie powrót do Polski ??? :tak::-D;-) nie ma jak u siebie
Kasia, gratulacje i powodzenia dla męża w nowej pracy ( bo to mąż podpisał tą umowę ?) :tak: i teraz do działania nad II kreseczkami :tak::-D;-)
Medio, poprawy samopoczucia :tak: trzymaj się dzielnie mamusiu

miłego dzionka :tak: a pogoda nadal śliczna :tak: przyjemności
i byle do 15.00 bo potem to już weekend, tylko szkoda że bez męża, bo ma w pracy dyżur sobota-niedziela 10.00-18.00. porażka :no:

Medio tulasek. Niestety jakoś musisz to przetrwać :sorry2:
Jarzębinko pomimo, ze nie liczę na cud iż Polska zaczną rządzić ucziwi politycy chcę wrócić do mojego kraju :tak:
Beatko czekamy skarbie :-)

Medio tulasek. Niestety jakoś musisz to przetrwać :sorry2:
Jarzębinko pomimo, ze nie liczę na cud iż Polska zaczną rządzić ucziwi politycy chcę wrócić do mojego kraju :tak:
Beatko czekamy skarbie :-)
Dorotko ja też chcę wrócić do Polski.Najlepiej już dziś, ale się nie da tak szybko.:sorry2:W lipcu lecę na 3 tyg.muszę, miałam nie jechać, ale nie wytrzymam, gdyby mały nie miał szkoły to już bym leciała.

:tak::-Dwitam po poranku :tak::-D:laugh2:

grafik na dzien dzisiejszy mam wypełniony po brzegi, więc zajrzę pewnie wieczorkiem dopiero :tak: i życze wam miłego dnia

Medio, na badania do Polski ???

pozdrawiam :-);-):-D

reklama
Zamówiłam sobie już bilet do Polski, w lipcu były drogie jak nie wiem, więc jedziemy w czerwcu na 10 dni(8 czerwca).
Badanka sobie oczywiście zrobię.:tak:Za 22 dni będziemy już wyjeżdzać!:-)

Ja nadal obolała-głowa i nudności.Dużo leżę i marudzę czasami mężowi.:-p
Pozdrwiam.

Do góry