kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
jał..ile tu można dowiedzieć się o kupnie chatki..hihi..a miał być wątek o planowaniu płci
) No tak, natura kobietek. Ale fajnie, wszystkie te informację chłonę jak gąbka..może kiedyś się przydadzą.
jarzębinkonie zazdroszczę formalności..ale zazdoszczę samego faktu zmiany lukum, super
)
dorotkoa Wy kiedy planujecie wyjazd do polski i może powrot??
beatkożaglówką?? o jacie,super,ja też chcę
My dziś też nad morzem, na obiad na rybkę,pychotka..świętowaliśmy z mężulem-pozytywna umowa o pracę,super
) odetchnęłam z ulgą, mam nadzieję że teraz stres i napięcie związane z brakiem kasiory na podstawowa egzystencję minie..i..może pojawi się fasoleczka w końcu
Buziole,pędzę do łóżeczka..hmm..jak tu jeszcze zaciagnąć na małeconieco mężula..tiaaaaaa..łatwo nie będzie bo świętuje winkiem..ale zobaczymy
jarzębinkonie zazdroszczę formalności..ale zazdoszczę samego faktu zmiany lukum, super
dorotkoa Wy kiedy planujecie wyjazd do polski i może powrot??
beatkożaglówką?? o jacie,super,ja też chcę
My dziś też nad morzem, na obiad na rybkę,pychotka..świętowaliśmy z mężulem-pozytywna umowa o pracę,super
Buziole,pędzę do łóżeczka..hmm..jak tu jeszcze zaciagnąć na małeconieco mężula..tiaaaaaa..łatwo nie będzie bo świętuje winkiem..ale zobaczymy