reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Beatko, rozumiemy, te ostatnie chwile spędzone rodzinnie, więc ...... przyjemności 

Dorotka, praktycznie tak, ale.... no właśnie czekamy na pismo i czy nie ma jakichś dodatkowych warunków, np. że trzeba donieść jakieś dodatkowe papiery, zaświadczenia, bo to tak do końca nic nie wiadomo
no ale już coraz odważniej myślimy o tym,że mamy domek i trzeba zacząć myśleć o przeprowadzce
i o remoncie, ponieważ, jest szansa na 100% nieruchomości, a że sprzedający zjechali nam z ceny to starczy nam na remont, a chcemy powiększyć łazienkę, bo jest bardzo malutka ( 1,5 na 1,5, tak na oko) i do normalnego funkcjonowania kiepsko, ale jest możliwość jej powiększenia więc będzie huk roboty, ale już pomalutku się cieszymy, oby tylko kaski starczyło, a i chcielibyśmy na dole położyć sobie płytki, mamy psa więc byłoby to dla nas wygodne
pokoiki trzeba tylko odmalować a kuchnią zajęlibyśmy się może za rok, jest w takim stanie,że nie trzeba robić teraz, bo też chciałabym już zrobić po swojemu, więc trzeba będzie uzbierać kaski - bo marzy mi się kuchnia w zabudowie, lodówka, zmywarka i ....., więc też spory wydatek, 

a po drodze jeszcze urlop, więc też wydatek
przyjemność jakaś musi być, a co
przyjemnego dzionka :-)
pozdrawiam

Dorotka, praktycznie tak, ale.... no właśnie czekamy na pismo i czy nie ma jakichś dodatkowych warunków, np. że trzeba donieść jakieś dodatkowe papiery, zaświadczenia, bo to tak do końca nic nie wiadomo

przyjemnego dzionka :-)
pozdrawiam

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Jarzębinko ale jaka radość będziecie mieli z tego remontu. Nie ma to jak remont czegoś swojego
. A masz jakieś fotki tego domku? Jak tak to pochwal się :-)
Medio dobrze, że mdłości nie męczą za mocno :-). A ja od dzisiaj po południami w nianie się będę bawić. Będę opiekować się pięcioletnim chłopcem po szkole do wieczorka, ąz jego mama go odbierze ;-)

Medio dobrze, że mdłości nie męczą za mocno :-). A ja od dzisiaj po południami w nianie się będę bawić. Będę opiekować się pięcioletnim chłopcem po szkole do wieczorka, ąz jego mama go odbierze ;-)
Medio
Fanka BB :)
Dorotko to Dawidek będzie miał kolege do zabawy.Medio dobrze, że mdłości nie męczą za mocno :-). A ja od dzisiaj po południami w nianie się będę bawić. Będę opiekować się pięcioletnim chłopcem po szkole do wieczorka, ąz jego mama go odbierze ;-)

kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
oj,Dorotko..dwójeczka chłopaczków do opieki..ale fajnie
jarzębinkoale fajnie..super, że już niedługo zamieszkacie w domku.My właśnie dziś też idziemy oglądać domek.Coś atrakcyjna cena..zobaczymy czy jest tego wart
Beatkowymęcz (pozytywnie) jeszcze mężusia, nacieszcie się mocno sobą
jarzębinkoale fajnie..super, że już niedługo zamieszkacie w domku.My właśnie dziś też idziemy oglądać domek.Coś atrakcyjna cena..zobaczymy czy jest tego wart
Beatkowymęcz (pozytywnie) jeszcze mężusia, nacieszcie się mocno sobą
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dorotka, właśnie żadnych zdjęć nie posiadam
ale jak już będzie nasze to nadrobię i wkleję kilka fotek 
Kasia, powodzenia
Beatka :-):-):-)
Medio, dobrego samopoczucia
a czy Twój synek już wie ? ewentualnie jak mu powiedzieliście i jak to przyjął ?
pozdrawiam
miłego dzionka życzę

Kasia, powodzenia

Beatka :-):-):-)
Medio, dobrego samopoczucia

pozdrawiam
miłego dzionka życzę

Medio
Fanka BB :)
Tak już wie i codziennie pyta sie jaki juz jest dzidziuś duży, co mu rośnie. Bardzo mi pomaga, bo wie,że nie moge teraz dźwigać. Bardzo pragne siostrzyczki choć ja mu tłumaczę,że może też być braciszek, by się nie nastawiał konkretnie.Medio, dobrego samopoczuciaa czy Twój synek już wie ? ewentualnie jak mu powiedzieliście i jak to przyjął ?
pozdrawiam
miłego dzionka życzę![]()

reklama
Podziel się: