reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko super. czyli juz praktycznie macie kredyt w kieszeni :tak:. No i juz wkrótce własny domek :-)
Kasiu spokojnej nocy skarbie :-)
Beatka jeszcze nie testowała. Ostatnie dni z mężem ma i nie siedzi na necie :tak:

reklama
Cześć laseczki

U mnie od soboty 36.9C, po 21-00 dziś zatestowałam i wyszła I, jutro po 8-00 powtórzę.
Laseczki od środy będe z Wami, teraz brakuje mi czasu- przepraszam, posty nadrobię.....;-)

Beatko, rozumiemy, te ostatnie chwile spędzone rodzinnie, więc ...... przyjemności :tak::-D:laugh2:

Dorotka, praktycznie tak, ale.... no właśnie czekamy na pismo i czy nie ma jakichś dodatkowych warunków, np. że trzeba donieść jakieś dodatkowe papiery, zaświadczenia, bo to tak do końca nic nie wiadomo :tak: no ale już coraz odważniej myślimy o tym,że mamy domek i trzeba zacząć myśleć o przeprowadzce :tak: i o remoncie, ponieważ, jest szansa na 100% nieruchomości, a że sprzedający zjechali nam z ceny to starczy nam na remont, a chcemy powiększyć łazienkę, bo jest bardzo malutka ( 1,5 na 1,5, tak na oko) i do normalnego funkcjonowania kiepsko, ale jest możliwość jej powiększenia więc będzie huk roboty, ale już pomalutku się cieszymy, oby tylko kaski starczyło, a i chcielibyśmy na dole położyć sobie płytki, mamy psa więc byłoby to dla nas wygodne :tak: pokoiki trzeba tylko odmalować a kuchnią zajęlibyśmy się może za rok, jest w takim stanie,że nie trzeba robić teraz, bo też chciałabym już zrobić po swojemu, więc trzeba będzie uzbierać kaski - bo marzy mi się kuchnia w zabudowie, lodówka, zmywarka i ....., więc też spory wydatek, :tak::-D:laugh2: a po drodze jeszcze urlop, więc też wydatek :tak: przyjemność jakaś musi być, a co

przyjemnego dzionka :-)
pozdrawiam :tak:

Beatko naciesz się mężem:)
U nas słonecznie choć chłodno.Dziś nudności troszke mniejsze,w nocy mnie zatakowały, a teraz troche odpuściły.

665635wr34lols79.gif
759485awl7xkob1g.gif

Jarzębinko ale jaka radość będziecie mieli z tego remontu. Nie ma to jak remont czegoś swojego :tak:. A masz jakieś fotki tego domku? Jak tak to pochwal się :-)
Medio dobrze, że mdłości nie męczą za mocno :-). A ja od dzisiaj po południami w nianie się będę bawić. Będę opiekować się pięcioletnim chłopcem po szkole do wieczorka, ąz jego mama go odbierze ;-)

Medio dobrze, że mdłości nie męczą za mocno :-). A ja od dzisiaj po południami w nianie się będę bawić. Będę opiekować się pięcioletnim chłopcem po szkole do wieczorka, ąz jego mama go odbierze ;-)
Dorotko to Dawidek będzie miał kolege do zabawy.:tak:

oj,Dorotko..dwójeczka chłopaczków do opieki..ale fajnie
jarzębinkoale fajnie..super, że już niedługo zamieszkacie w domku.My właśnie dziś też idziemy oglądać domek.Coś atrakcyjna cena..zobaczymy czy jest tego wart
Beatkowymęcz (pozytywnie) jeszcze mężusia, nacieszcie się mocno sobą

Dorotka, właśnie żadnych zdjęć nie posiadam :no: ale jak już będzie nasze to nadrobię i wkleję kilka fotek :tak:
Kasia, powodzenia :tak:
Beatka :-):-):-)
Medio, dobrego samopoczucia :tak: a czy Twój synek już wie ? ewentualnie jak mu powiedzieliście i jak to przyjął ?:tak:

pozdrawiam
miłego dzionka życzę :rofl2:

Medio, dobrego samopoczucia :tak: a czy Twój synek już wie ? ewentualnie jak mu powiedzieliście i jak to przyjął ?:tak:

pozdrawiam
miłego dzionka życzę :rofl2:
Tak już wie i codziennie pyta sie jaki juz jest dzidziuś duży, co mu rośnie. Bardzo mi pomaga, bo wie,że nie moge teraz dźwigać. Bardzo pragne siostrzyczki choć ja mu tłumaczę,że może też być braciszek, by się nie nastawiał konkretnie.

629627frftqjg2w7.gif

reklama
Cześć laski

S już pojechal przed 5-00, wróciłam do Was na dobre.

@ nadal brak, ale szyjka otwarta- więc lipa.

Do góry