reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam niedzielnie !!!!!

wszystkie szaleja z rodzinka, wiec przyjemnej niedzieli :tak::-D ja dzisiaj tylko z Kacprem, więc mamy dzionek bajkowy, właśnie przerabiamy druga płyte z krecikiem a jaka bedzie kolejna ??? kto to wie :tak::-D na 16.00 chyba dopiero wyjdziemy z domku do kościółka, a po kosciółku przejdziemy sie po tatusia do pracy :-D

wiec przyjemności :tak::-D:laugh2:

reklama
Witam poniedziałkowo i niestety deszczowo wszystkie dziewczyny!!! Beatko co u Ciebie słychać ? Kiedy testujesz?

u nas też pogoda nieciekawa, :-( padać to może nie będzie, ale jest piekielnie zimno i troszkę wietrznie :no: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beatko ?????

pozdrawiam i miłego dnia życzę :tak::-D:laugh2:

Cześć!
Beatko jak u Ciebie?

Ja dziś dzwoniłam i umówili mnie na usg tu w Anglii na 20 czerwca więc zaraz po powrocie z Polski. Pierwsze usg zrobie sobie w Polsce, jeszcze muszę sobie poczekać z 3 tyg.;-)
Pozdrawiam.

Hej laseczki :-)
U nas dzisiaj pochmurno :dry:. Pogoda się psuje i pewnie będzie padać :crazy:
Medio no już wkrótce zobaczysz swoje dzieciątko :tak:
Jarzębinko widze, że wczoraj miałaś seans bajkowy ;-).
A to nasze sobotnie zdjęcia:

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

:-):-):-)

Dorotko wspaniałe zdjęcia i wspaniała rodzinka na nich:-) (........) Rozumiem Twój ból po stracie dzieci . Ja też poroniłam moją 3 ciążę w 10 tygodniu. Ten straszny dzień 10.07.2007 jest koszmarem który trwa do dziś . Myślałam że to tylko plamienie(w drugiej ciąży miałam) a lekarz powiedział mi że serce mojego dziecka nie bije.......zaczęło się naturalne poronienie-------- a jeszcze tydzień wcześniej na wizycie wszystko było ok . Dlatego choć mój stan zdrowia (wstępna cukrzyca, nadciśnienie)nie nastawia mnie optymistycznie to chcę spróbować jeszcze raz aby zagłuszyć ból po stracie tamtego maleństwa...................

Asus ból niestety nigdy nie zniknie i nie zastąpisz tego dziecka, które odeszło. Ale rzeczywiście mi bardzo pomogło, gdy urodziłam Dawidka. Z czasem nauczyłam sie żyć. teraz tez muszę...
Powodzenia :tak:

Dorotko, wspaniałe zdjęcia..super widoczki
Asusogromnie współczuję straty, takie rzeczy nie powinny się wydarzać.Mam nadzieję, że niedługo będziesz mogła tulić swoje malenstwo, zdrowe i wspaniałe
Medio,3tygodnie szybko zleci i ujrzysz swoje maleństwo
właśnie, gdzie beatka?? Może już cieszy się dwoma kreseczkami i paskuda nie chce się podzielić dobrą wiadomościa..a my lubimy przecież dobre wiadomości

O rany,ja natomiast dziś jestem nieobecna duchem,tylko ciałem.Mój maluch dał mi w nocy popalić..coś mu dolegało w nocy,albo bał się..w każdym razie obudził się z krzykiem w nocy o 1..i potem co 10-15minut..i tak do rana samego.Potem w dzień się wyspał i teraz rozrabia w łóżeczku (zawsze o tej porze już spał)
miłego wieczorka

Dorotko piękne zdjęcia!!!
Kasiu wyśpij się dzisiaj, jak mały pozwoli:)
Jarzębinko buziak, co z domkiem, juz coś wiadomo?

reklama
Dorotka, fotki suuuuuuuuper,:tak: ale zateskniłam za urlopem, a do sierpnia jeszcze tak daleko i tyle do zrobienia :tak::-D:laugh2:

Medio, co do domku, to chyba bliżej niż dalej - otóż dzisiaj w banku pani nam powiedziała,że w komputerze juz mamy kredyt przyznany teraz czekamy na te informacje na papierku i czy nie ma jakichs dodatkowych wymagań :tak: wiec krok do przodu :tak::-D:laugh2:

Asus, Kasia, Beatko :-):-):-)

przyjemności

Do góry