reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Niczka śluzik po przytulankach jest zakłócony do 24 godzin po hihi, wiec się go wtedy nie określa i zaznacza jako pozostałość nasienia. Jeśli np. bzyku bzyku :-p było o 18.00 to śluz możesz określać dopiero około 19.00 następnego dnia :tak:, żeby był wiarygodny
Jarzebinko no dawaj mi tu słońce bo u mnie często za chmurki się chowało :-D. No ładnie kolana męża załatwiłaś :szok::laugh2:

reklama
Cześć laseczki

Medio oby te mdłości szybko Ci przeszły.

Dorotko witaj towarzyszko. Nasz ulubiony temat śluzy i te sprawy, patrz znalazłyśmy bratnią duszę.

Ewcia, Jarzębinko a macie kury, kaczki, konie itp?????

Niczko witaj.

A u mnie dziś temp. 36.7C, szyjka otwarta i niżej.....;-)
Dziś byliśmy w Gdyni po sandały i trampki dla Oskara. Potem poszliśmy na działkę i plac zabaw. Z domu wyszliśmy o 10-20 a wróciliśmy o 20-30. S już śpi , ja chyba zaraz też odjadę.....;-)

Dobranoc

Dzieńdoberek!
U nas ostatnio piekna pogoda:-), zaraz bedziemy zbierać się do kościoła. Jakoś ostatnio bardzo tęsknie za Polską...Dorotko a jak Ty?

665417memcozb7bu.gif

Cześć

U nas pięknie od rana- S z synkiem już na rowerku.

Dorotko no u mnie dziś 36.9C- ale jestem chora, więc temp. jak widać szaleje- skacze....hihihi.

Medio miłego dnia.

Kasiu co z twoim skokiem?????

Wpadnę wieczorem, bo S już za 10 dni wyjeżdza- więc korzystamy do bólu......;-)

witam niedzielnie !!!! :-D:tak::-)

my juz bylismy w kościółku i na placu zabaw ze zjeżdzalniami, po południu idziemy do piasku :tak:

Beatko, co do wsi, to ja nie bedę miała rzadnych zwierzatek oprócz psa :tak: chcemy kupić domek pod Poznaniem, aby miec kawałek ogródka do relaksu, spokój i ciszczę :tak: ale zobaczymy co nam wyjdzie z tych planów :tak: jak znajdziemy cos godnego uwagi do końca maja to kupimy, a jak nie to zawieszamy poszukiwania do stycznia 09 i potem na nowo ale juz tak na 100 % do skutku aby cos kupić :tak:

miłej i słonecznej niedzieli :tak::-D u nas dzisiaj znowu śliczna pogoda i podsyłam słoneczka, kto steskniony :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej dziewuszki,
witam po paru dniach nieobecności-wyrwana wtyczka od ladowarki laptopa uziemniła mnie na dobre..nie mogłam znaleźć nowej w sklepach,bo niestandartowa..
no ale już jestem..teraz muszę "tylko" nadrobić co u Was..
u mnie bez zmian..lipa temperaturowa..nic z tego nie będzie :( ale może u Was lepiej..Beatko,trzymam kciukaski, a teraz "bawcie się " sobą i z sobą na najbliższe miesiace

No właśnie Dorotko,śluzik można ocenic dopiero po 24godzinach..wiec kurcze,nie wiem jaki i czy teraz mam,bo mam same pozostałości, a tej szyjki to ja macać nie potrafię, pokazuje co chce, wiesiolka już nie biorę na razie..

jarzębinkomam nadzieję że szybciutko uda się wam z domkiem

no leniwa małpa,nie chce jej się do góry,jak jutro nie pójdzie to obrażę sie na nią i nie będę mierzyć

Witam się :tak:, ja dziś wreszcie idę do położnej na 11.15 mam wizyte, zobaczymy co kobitka mi powie.

Pozdrawiam was wszystkie i udanego dzionka życzę, wczorajszy był dla mnie superowy, mały po kościele kąpał się w baseniku, mąż grilował, upał.Buziak.:-)

reklama
witam poniedziałkowo !!!! :-):laugh2::-D

oj i właśnie po to potrzebny mi domek z ogródkiem, aby rozłożyć małemu basenik, grillować, leniuchować :tak: bo w bloku na 2 piętrze nie ma takich atrakcji i możliwości relaksu :-(

Medio, to czekamy na relacje po wizycie :happy:
i kolejny dzionek ze śliczną pogodą :tak::-D

pozdrawiam
i miłego dnia życzę :rofl2:

Do góry