reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko, Ewciu widze, że sie trochę pogoniłyście po BB :-D
Medio no niestety takie uroki ciąży ;-).

reklama
Dziewczynki,ja tylko na chwilę zyczyc milego wieczorku,zaraz bateria w laptopie zdechnie, a synek wyrwal mi dzis wtyczke.potwra troche zanim zlutuje..
Papa
milego wieczorku i nocki

Medio ja tez chce mieć nudności.....;-)

Kasiu witaj.....;-)

Dorota jak net mi szybko chodzi ,to se biegam po forum, bo teraz to se nie polatam- znowu net mi woooolno chodzi.

Dobrej nocki- pa

dobry wieczór !!! :-D

toście sobie pobiegały, nie sposób za wami nadążyć ;-) a dzisiaj uczyłam sie wjeżdzać do garażu, całkiem nieźle mi szło, wszystkie "ściany " całe, a autko dzisiaj zgasło ze 3 razy, ale tylko raz na skrzyżowaniu, a 2 razy na placu, to całkiem nieźle i ruszałam pod górkę z ręcznego,:laugh2::-D:laugh2:

spokojnej nocki
dobranoc, pchły na noc :rofl2:

Witam się!
U mnie dziś nieco lepiej choć nie moge patrzec na lodówkę i do... to już wogóle, na widok jedzenia mdli , ale jak nie widzę i nie mysle to jest git. Na reklamy o jedzeniu też nie moge patrzeć hihihi

Pozdrawiam.

witam piątkowo !!!
Medio, to nie zazdroszczę samopoczucia :-( ale taki urok, ale pewnie za niedługo minie i będziesz zajadała sie za dwoje ........ :-D choć pewnie tych mdłości co poniektóre na tym watku zazdroszczą i tęsknią za nimi ......

miłego dnia :laugh2::-D:laugh2:

Cześć

Jarzębinko no to niezle Ci idzie kobieto, tylko pozazdrościć.

Medio złe samopoczucie szybko minie, potem będzie dobrze. Medio kiedy się Twoja szyjka zamkneła????? Zaraz się zamyka, czy przed @?????

A u mnie dziś temp. 36.9C, śluz biały- mało, szyjka otwarta, podbrzusze i krzyż pobolewa ale jesten chora więca sama nie wiem

Cześć

Jarzębinko no to niezle Ci idzie kobieto, tylko pozazdrościć.

Medio złe samopoczucie szybko minie, potem będzie dobrze. Medio kiedy się Twoja szyjka zamkneła????? Zaraz się zamyka, czy przed @?????

A u mnie dziś temp. 36.9C, śluz biały- mało, szyjka otwarta, podbrzusze i krzyż pobolewa ale jesten chora więca sama nie wiem
Beatko szyjka zmykała mi się tak z parę dni po owulce dopiero.

reklama
Beatko jesteś niemożliwa :-D. Przestań się macać i czekaj do testowania hihi. Obserwuj tylko śluz i temp ;-)
Medio, Jarzębinko, Kasiu pozdrowionka w ten pochmurny dzisiaj dzień u mnie. Ja chcę słońca !!!

Do góry