reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dziewczynki,ja tylko na chwilę zyczyc milego wieczorku,zaraz bateria w laptopie zdechnie, a synek wyrwal mi dzis wtyczke.potwra troche zanim zlutuje..
Papa
milego wieczorku i nocki
Papa
milego wieczorku i nocki
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
dobry wieczór !!! 
toście sobie pobiegały, nie sposób za wami nadążyć ;-) a dzisiaj uczyłam sie wjeżdzać do garażu, całkiem nieźle mi szło, wszystkie "ściany " całe, a autko dzisiaj zgasło ze 3 razy, ale tylko raz na skrzyżowaniu, a 2 razy na placu, to całkiem nieźle i ruszałam pod górkę z ręcznego,

spokojnej nocki
dobranoc, pchły na noc

toście sobie pobiegały, nie sposób za wami nadążyć ;-) a dzisiaj uczyłam sie wjeżdzać do garażu, całkiem nieźle mi szło, wszystkie "ściany " całe, a autko dzisiaj zgasło ze 3 razy, ale tylko raz na skrzyżowaniu, a 2 razy na placu, to całkiem nieźle i ruszałam pod górkę z ręcznego,

spokojnej nocki
dobranoc, pchły na noc

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
witam piątkowo !!!
Medio, to nie zazdroszczę samopoczucia :-( ale taki urok, ale pewnie za niedługo minie i będziesz zajadała sie za dwoje ........
choć pewnie tych mdłości co poniektóre na tym watku zazdroszczą i tęsknią za nimi ......
miłego dnia

Medio, to nie zazdroszczę samopoczucia :-( ale taki urok, ale pewnie za niedługo minie i będziesz zajadała sie za dwoje ........

miłego dnia

Cześć
Jarzębinko no to niezle Ci idzie kobieto, tylko pozazdrościć.
Medio złe samopoczucie szybko minie, potem będzie dobrze. Medio kiedy się Twoja szyjka zamkneła????? Zaraz się zamyka, czy przed @?????
A u mnie dziś temp. 36.9C, śluz biały- mało, szyjka otwarta, podbrzusze i krzyż pobolewa ale jesten chora więca sama nie wiem
Medio złe samopoczucie szybko minie, potem będzie dobrze. Medio kiedy się Twoja szyjka zamkneła????? Zaraz się zamyka, czy przed @?????
A u mnie dziś temp. 36.9C, śluz biały- mało, szyjka otwarta, podbrzusze i krzyż pobolewa ale jesten chora więca sama nie wiem
Medio
Fanka BB :)
Beatko szyjka zmykała mi się tak z parę dni po owulce dopiero.Cześć
reklama
Podziel się: