reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej wam
u nas piekna pogoda,a ja na wsi z synkiem,standard..

Dorka no a jak my lubimy sie ganiać..hihi
jarzebinko to super,ze wjeżdżałaś do garage...tylko ścian nie przseatwiaj:-D;-)
Medio oby szybko przeszły koffana te mdłości...
Beatko czekamy czekamy...

Beatko, Doroto ale sie usmialam z tego macania :-D:-D

ja obliczylam (zeby miec delikatne rozeznaie, wiem ze same obliczenia to nic penwego) ze owu powinna byc kolo 14dc, ale przytualnko bylo 8dc i 2 dni po przytulanku byl sluzik, rozciagliwy, przejrzysty, wiec myk do dzialania, nastepnego dnia takie pomieszanie, wiadomo pozostalosci po wieczornych akcjach ;-):-D i nastepnego dnia znowu sluzik rozciagliwy przejrzysty -wszelkie objawy plodnego. zastanawiam sie czy to faktycznie moglabyc owu czy pozostalosc nasienia, ale zeby bylo przezroczyte, rozciagliwe itd? :baffled: co o tym sadzicie? Wyszlo mi na to ze sluzik plodny byl od 10dc-12dc

Ewcia u nas tez byla ladna, a wrecz piekna pogoda, ale juz sie zachmurzylo
Medio bardzo dzikeuje za fluidki. lapie lapie lapie :-)
Stokrotko rowniez trzymam kciukasy za zafasolkowanie
jarzebinka piekne zdjecia, motor super:tak:
Pozdrawiam cala reszte gdyz juz wiecej moj lozbuziak nie daje mi napisac

reklama
witam sobotnio !!! :tak::-D:tak:

komu podesłać słoneczka, komu ???? bo u nas wiosna zawitała na dobre, a dzisiaj to juz nawet była letnia pogoda, poprostu upał :tak:

co do jazdy to tylko raz najechałam na słupek wjeżdzając przodem :tak: instruktor sie śmiał,że zawsze tłumaczy że tam stoi mąż bądź chłopak, więc sie śmialiśmy,że już ma po kolanach ....... :tak::-D:tak:

Ewcia, to korzystaj z uroków wsi, może jeszcze troche to zaproszę Was do siebie na wieś ???????
Beatka :tak::-D:tak:

pozdrawiam
miłego wieczorku :laugh2:

Do góry