reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko a jak u ciebie jazda, nie potrąciłaś już kogoś ;-)?

matko uchowaj, ani teraz, ani nigdy ........ :tak: a wogóle to pomalutku, jutro ide na 2 godzinki to zobaczymy jak będzie czy nie za długo, bo do tej pory jeździłam po 1 godzince :tak::-D:tak:

a o 18.00 idziemy oglądać domek , trzymać kciuki

Medio, a może jeszcze na chorobe lokomocyjną działa ???

reklama
matko uchowaj, ani teraz, ani nigdy ........ :tak: a wogóle to pomalutku, jutro ide na 2 godzinki to zobaczymy jak będzie czy nie za długo, bo do tej pory jeździłam po 1 godzince :tak::-D:tak:

a o 18.00 idziemy oglądać domek , trzymać kciuki

Medio, a może jeszcze na chorobe lokomocyjną działa ???
Tak Jarzębinko, na chorobe lokomocyjną też, i wiesz,że nawet mi troche pomogło.:-)

Hej wam..
Ja wrocilam dzisiaj ze wsi,,,a tak piekna pogoda,ze wcale mi sie nei chcialo wracac do bloku na 3 pietro,,no ale coz trzeba,,jak mus to mus,,byle do weekendu,,,.
Ma ly wypompowany,,spi jzu danwo,,,ja jutro na rano 5 godiznek,,a pojutrze juz piatek,,super,,
A ma byc piekna pogdia,,ponad 20 stopni,,bombowo,,lato normlanie u mnie,,,u was chyba tez...

Medio pierwszy raz takie cacko widze,,,,daj znac czyd ziala,,,hee

cześć laski

Medio dziś już jest ok- nie puchnę, widocznie tylko wczoraj.

Kasiu następne zielsko?????

Jarzębinko trzymam kciuki za domek i za bezwypadkową jazdę......;-)

Dorotko ty......;-) już wiem o czym myślisz....hihi.

Jutro jadę do Sztabu Marynarki Wojennej spytać się o robotę- ponoć potrzebują pracowników cywilnych. S z nerwów polazł na piwo, a ja mam to gdzieś.

Beata 2710 - Witaj na forum jestem nowa . Chcę Ci powiedzieć że trafiłam tu przez przypadek i zaczęłam czytać od początku . Ty to przeżywałaś pół roku temu ale dla mnie to nowość . dla mnie jesteś bohaterką tego forum . Razem z tobą czekałam na wynik jak twój mąż wyjechał. Dziś trafiłam na Ciebie tutaj i widzę że jesteś już ekspertem w testach , temperaturach itp Mam nadzieje że tym razem Ci się uda. Powodzenia:-)

cześć laski

Medio dziś już jest ok- nie puchnę, widocznie tylko wczoraj.

Jutro jadę do Sztabu Marynarki Wojennej spytać się o robotę- ponoć potrzebują pracowników cywilnych. S z nerwów polazł na piwo, a ja mam to gdzieś.
Beatko ja tez chcę do pracy:tak:, życze Ci powodzenia:)

Mi te opaski troche pomogły, nie powiem, choć w nocy i tak mnie troche nudzi, no i na wieczór też, ale już da się to znieść.;-)

Mi te opaski troche pomogły, nie powiem, choć w nocy i tak mnie troche nudzi, no i na wieczór też, ale już da się to znieść.;-)

Medio, napisz jeszczę ile taka przyjemność kosztuje :tak::-D:tak:
asus witaj, też staraczka ??????
Beatka, oby sie udało:tak: a co do za nerwy Twojego S ??? :-(
Ewcia, a cóż to wolne miałaś? czy dojeżdzałaś do pracki ??? :tak::-);-)

miłego i słonecznego dnia :rofl2:

PS. a z tym domkiem to same kłody pod nogi :no: , ale napiszę szcegóły dopiero jak cie cos wyjaśni i będzie nasz, bo robimy wszystko aby sie udało :rofl2: bo bardzo nam się spodobał

Cześć laseczki

Asus witaj, ale mi miło dziękuję- a większą wiedzę na temat temp. ma Dorotka27.
Witaj i zapraszamy na nasz wątek.

Medio dziś kurcze choróbsko mnie dopadło- kaszel krtaniowy, straciłam głos i mam katar- lecę do lekarza. Temp. 37.1C, śluz biały, taki kisiel.
W przyszłym tygodniu pojadę spytać się o robotę, wczoraj wbiłam się na forum- kobiety w wojsku.....;-) chyba faktycznie potrzebują ludzi, no zobaczymy.

Jarzębinko tak zle z tym domem???? No szkoda.

Witaj Ewcia......;-)

Dorota śpiochu, wstań.....;-)

S rano mnie przepraszał, ma nerwa przed wyjazdem- jak zawsze.

Cześć laseczki

Asus witaj, ale mi miło dziękuję- a większą wiedzę na temat temp. ma Dorotka27.
Witaj i zapraszamy na nasz wątek.

Medio dziś kurcze choróbsko mnie dopadło- kaszel krtaniowy, straciłam głos i mam katar- lecę do lekarza. Temp. 37.1C, śluz biały, taki kisiel.
W przyszłym tygodniu pojadę spytać się o robotę, wczoraj wbiłam się na forum- kobiety w wojsku.....;-) chyba faktycznie potrzebują ludzi, no zobaczymy.

S rano mnie przepraszał, ma nerwa przed wyjazdem- jak zawsze.

Zdrowiej Beatko ja zaciążyłam zaraz po infekcji:tak:, zarówno z pierwszą jak i z drugą ciążą, oby u Ciebie też tak sie stało.;-)

reklama
Medio, napisz jeszczę ile taka przyjemność kosztuje
PS. a z tym domkiem to same kłody pod nogi :no: , ale napiszę szcegóły dopiero jak cie cos wyjaśni i będzie nasz, bo robimy wszystko aby sie udało :rofl2: bo bardzo nam się spodobał
Jarzębinko 8 funtów, czyli ok,35 zł.
Oby się wam z tym domkiem udało, walczcie:tak:.

Do góry