reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko, bardzo zainteresowała mnie ta informacja o pracy w Sztabie..dawaj znać co i jak, ja chętna jestem..zawsze chciałam pracować w wojsku (mój ojciec jest wojskowym)ale jak ja zdawałam na studia to nie chcieli bab..to poszłam na elektronikę,hihi
A teraz praca by się przydała
No z facetami tak jest..stresy ich zjadają
Kuruj się mocno...chorbsko teraz to nienajlepsza rzecz. Moje chłopaki też sie rozchorowały..buu, a u mnie kicha ze skokiem..znów tempka spadła,dupa blada,wrr

medio ciekawe to urządzonko..a gdzie dostępne? w aptece?

Ewcia, kurcze,ja tez chcę na dwór..tak ładnie ma być..a moje dziecię chore wiec chyba przesiedzimy w domu (w sobote mamy isc na parapetówe a tam dzieci..trzeba wyzdrowiec)

Jarzebinko, życze powodzenia z domkiem

Asus,witaj

reklama
Kasiu ty jestes po studiach wiec masz spore szanse. Jedz do Gdyni do Sztabu Marynarki Wojennej kolo dawnego kina Goplana i sie spytaj o wolne etaty, ja tak chce zrobic. Sprobowac mozna, najwyzej sie nie dostane- nie ma ponoc ograniczen wiekowych.

Do lekarza ide na 12-40, bo teraz lekarz nie ma czasu, a ja stracilam glos.

Podbrzusze i krzyz mnie boli, ale moze mnie owialo- no kto wie????
Kuruj się:):happy:
1191438dxe1iiiqkz.gif

Kasiu kupiłam to w aptece.;-)

Medio zabójcza jesteś z tymi zwierzakami :-D
Kasiu czyli temp niestety sie nie podniosła :dry:? Widzę, że do marynarki cię ciągnie:-p
Jarzębinko czekamy na dobre wieści o kupnie tego domku :tak:
Asus Beatka jest super dzielna :-)
A u mnie ćwiczenia i sex zawieszam bo cykl nie chce sie ustabilizować :baffled:

Witam kochane staraczki . Ja mam 32 lata i dwie córki w wieku 10 i 6 lat . W ubiegłym roku poroniłam 3 dziecko w 10 tygodniu. Leczę się na nadciśnienie i jestem w wysokiej grupie ryzyka cukrzycy- więc jeśli mam mieć 3-moje ostatnie dziecko muszę się pospieszyć. mam problemy z zajściem w ciąże a czas ucieka. W związku z moim stanem zdrowia wskazane jest abym urodziła zimą lub wczesną wiosną kiedy nie ma upałów.styczeń już mi uciekł - teraz celuję na luty 2009 . Moje cykle to 30-37 dni , brak śluzu a temperatura nie obliczalna !:wściekła/y:Idealnym rozwiązaniem byłby monitoring ale mieszkam w małym miasteczku i tu nie bardzo jest jak . Pójdę do mojego lekarza we wtorek to będzie 10 dc , a za tydzień kiedy będę mogła znów zrobić USG 17 dc i boję się żeby nie było już po bo z moim cyklem nigdy nic nie wiadomo. Chciałabym teraz chłopczyka - proszę o sugestie jak w związku z tym pomóc naturze i z góry dziękuje .
Beatko czy wiesz czy NiaNia urodziła dziewczynkę? ( ona była na forum kiedy ty się pojawiłaś a potem już jej nie widziałam.)
Pozdrawiam wszystkich i życzę spełnienia fasolkowych snów!!!:-)

Asus skoro masz problemy ze śluzem polecam wiesiołek w kapsułkach. Bierzesz dwie kapsułki dwa razy dziennie od poczatku cyklu aż do owulacji bądź skoku temp. Później nie wolno. NiaNia i Eni maja chłopców. Planowanie płci jak widać nie do końca jest pewne. Jesli celujesz w chłopaczka to najlepiej przytulać się w owulację. Możesz testowac testami owulacyjnymi zeby dowiedzieć się kiedy jest owulacja :tak:

reklama
Do góry