reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam słonecznie :tak::-D:tak:

dopiero teraz bo coś wcześniej umknął mi ten wątek nie wiedzieć czemu :tak: ale jestem :tak::-D:laugh2:

pozdrawiam
i miłego dnia życzę

reklama
heja dziewczynki,właśnie odpoczywam, mały kimie,mężolo pojechał coś pozałatwiać,a ja z kawką.Jak się szymon obudzi to pedzimy na spacerek :)))

beatko, o to super skoczek, śiwetnie..to czekamy na fasolkowe efekty :))
A ja wciąż czekam na swój skoczek..mam nadzieję że w końcu nastąpi :(

Medio czy Cię po tym wiesiołku też tak od środka rozrywało???? Od piątku bolał mnie krzyż i podbrzusze, jajniki ciągneły do dołu i kuły- pierwszy raz tak miałam. Czy to normalne???? Wczoraj była owulacja, dziś skoko a krzyż nadal boli i brzuch mam taki jakby nabrzmiały- ty też tak miałaś- to po zielsku?????

Kasiu trzymam kciuki za twój skok, net wolno mi chodzi więc jutro zerknę na wykresik.....;-)
Może latem spotkamy się gdzieś na plaży.......;-)

Jarzębinko robisz postępny na jazdach???? Ja pewnie od czerwca zacznę.....;-)

A ja dziś miałam 9 spotkanko z teorii, było nawet fajnie.....;-)

DOBRANOC lachory

Beatko nie przypominam sobie takiej reakcji u siebie po zastosowaniu wiesiołka,ja tuż po owulce w tym cyklu miałam infekcję 3 dniową więc nie wiem jakby było.Mam nadzieję,żę dzś ten ból nie dokucza Ci za bardzo:blink:. Mnie tylko z kilka dni bolało podbrzusze jak zaciążyłam:tak:, tak od 26dc.do 32 mniej więcej.

13.jpg

Medio czy Cię po tym wiesiołku też tak od środka rozrywało???? Od piątku bolał mnie krzyż i podbrzusze, jajniki ciągneły do dołu i kuły- pierwszy raz tak miałam. Czy to normalne???? Wczoraj była owulacja, dziś skoko a krzyż nadal boli i brzuch mam taki jakby nabrzmiały- ty też tak miałaś- to po zielsku?????

Kasiu trzymam kciuki za twój skok, net wolno mi chodzi więc jutro zerknę na wykresik.....;-)
Może latem spotkamy się gdzieś na plaży.......;-)

biorę to zielsko drugi cykl i tez nie zauważyłam jakiś reakcji..wiesz,te reakcje są calkiem normalne na giga owulkę :))
Za to ja biorę od tego cyklu castangus,kolejne zielsko..i faktycznie troszke spokojniejsza jestem..za to od wczoraj bolą mnie POTWORNIE cycole..normalnie zaraz zacznę gryźć, uczucie jak po posmarowaniu ust taką pomadką lub błyszczykiem co usta powiększają (akurat dostałam w prezencie) takie tysiąc igielek wbijanych i czucie rozsadzania i rośnięcia..

No ale Beatko,u mnie ten skoczek to mizernota..czyli pewnie lipa będzie..no ale nie powiem,miłoby było spotkać się na plaży z małymi bejbikami
jejciu,tak mówicie o jeździe..ja w koncu musze sie skusic na jezdzenie..bo prawko mam od 6lat..i nie jeżdzę

Miłego dzionka

Kasia, to pora zacząć jazdę, w grupie raźniej więc do dzieła :tak: a i życie wtedy troszkę łatwiejsze

Beatko, jak dzisiaj samopoczucie??? :tak::tak::tak:

Medio :-):-):-)
Ewcia :laugh2::laugh2::laugh2:
Dorota :happy::happy::happy:

pozdrowienia i miłego dzionka :rofl2:

Jarzębinko;-):-):happy::tak::-)

Kupiłam sobie dziś taki wynalazek na ciążowe nudności i chorobę morską.Może pomoże. Zakłada się na rękach takie opaski, plastikiem w miejscu pulsu na nadgarstku.

ukbuy_seaband.jpg

Hej laseczki :-)
U nas znów dość ładnie, tylko że wietrznie :dry:.
Kasia zajrze dzisiaj do ciebie na wykresik i obadam ten słaby skoczek. Zasadze mu kopniaka to wystrzeli w górę :-D
Jarzębinko a jak u ciebie jazda, nie potrąciłaś już kogoś ;-)?
Beatko ty puchniesz widać od czegoś innego hihi :-)
Anka jak samopoczucie?
Buziaki dla was cmok, cmok

reklama
Jarzębinko;-):-):happy::tak::-)

Kupiłam sobie dziś taki wynalazek na ciążowe nudności i chorobę morską.Może pomoże. Zakłada się na rękach takie opaski, plastikiem w miejscu pulsu na nadgarstku.

ukbuy_seaband.jpg

Pierwsze słyszę. daj znać czy pomogą :-)

Do góry