reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka jak klikasz na odpowiedz to kliknij 2 razy -żeby była odp.zaawansowana..
potem schodzisz niżej i tam masz ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI
klikasz w to i wybierasz fotke z kompa

i gotowe:tak:

Truskaffka to dobrze chociaż ,że smakował:)) ja robiłam go milion 200 razy i nigdy tak nie miałam :-p

dzieci śpią ,mąż zaraz idzie na siatkę a ja co???? spać mam iść ..co tu robić..
posiedziałabym o ogrodzie ,ale co-pada,kropi,pada:baffled:

Pirania kochana jak nastrój u Ciebie ???

reklama
Hejka dziewczynki, sorki że tak późno ale wczoraj dopadł mnie mecz a dzisiaj dopiero teraz trochę luzu. Dołączam do was no bo też zaczęłam planowanie. Mam już synka 7latek skończy w lipcu. Za pierwszym razem poszło jak z płatka. Teraz staraliśmy się bez testów-taki czysty spontan, no ale cóż nic z tego... od jutra zaczynam testować, a że jestem zielona to może pomożecie????????? chociaż w tym cyklu to nie wiem czy w ogóle coś z tego będzie bo już 3dzień tempka 36,8 to jak na 8dc to chyba za dużo co nie? ależ się rozpisałam, ale chciałam nakreślić co jak...

Marzycielko -śliczna jesteś i rodzinka super :)
Jagienka-śliczna córeczka :) marzenie;)
Andziak-dwa lata temu mając drugiego syna w brzuszku spotkałam na weselu dziewczynę
która juz miała dwoch synków i mówiła,ze marzy o corce i gdyby była jej pewna zdecydowała by sie już dziś
:-p własnie się dowiedziałam,ze urodziła trzeciego synka :baffled: ach życie................

PIRANHA-za jutrzejszy piękny dzień &&&&&&&&&&&&&&& czekamy na was :)

reklama
Hej Babolinki:-D

Piranha, Ty jesteś teraz najważniejsza i Kajusia więc z całych sił zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet mocniej niż na meczu Polski:-D I czekamy na wieści!!! :************ Wiesz, ze my tu z Tobą jutro idziemy rodzic... więc będzie Ci raźniej;***

Truskaffcia, nic nie było źle się ostatnio czuje-mdli mnie i strsznie pózno chodze spac... a dzis M nie wraca na noc.
No z tym orgazmo u mnie tez problem... nie ukrywam, że to najgorsze czego nalezy przestrzegać:-Da juz wgl mojemu M się to nie podoba;-)

Mama, ulllllllaaaaaalllllllllaaaaaaaaa.... nic nie mówię trzylko nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak dzieciaczki? niedługo koniec woku:) my mamy teraz w sobote ten festyn rodzinny(zostal przelozony przez paskudna pogode). Potem jedziemy na urodziny więc sobota cała zaplanowana;-)

Andziak, nie wszytskim udaje się mieć parkę...u nas ostatnio same dziewczynki sie rodza, ja sie smieje ze jak ja zajde w ciąże to bedzie czas na chlopców:-D

Ewcik,
jak samopoczucie?;*

Marzycielko, ależ ty śliczna;*** Super masz rodzinke!;) Brakuje małej córeczki:)) Życzę Ci tego z całego serca!;* I wiesz u mnie dzis tempka w dół jestem załamana:-(, gardło dalej boli i mam chrypkę...

tasha, szalej z różem, ja też bym tak zrobiła...zazdroszczę..;***

Noemi
co u Ciebie?

kinga, dziękuję ;*****

Czarodziejko????

edi, a od ilu cykli sie staracie? i planujesz córeczkę czy plec ci obojętna?

tusia, jak sie czujesz?jak serducho?

Daria, jak dziś Nadusia?

Ja dziś miałam paskudny dzien;((( Byłam od 7.30 w pracy wróciłam po 16.00 potem pisałam dokumentacje...byłam wybrać książki dla dzieci na koniec roku...jutro wycieczka,zamieszanie... pdam na pysk jeszcze maly marudzi tzn ciagle cos jak na złóśc chce...

Do góry