reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka jak klikasz na odpowiedz to kliknij 2 razy -żeby była odp.zaawansowana..
potem schodzisz niżej i tam masz ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI
klikasz w to i wybierasz fotke z kompa

i gotowe:tak:

Truskaffka to dobrze chociaż ,że smakował:)) ja robiłam go milion 200 razy i nigdy tak nie miałam :-p

dzieci śpią ,mąż zaraz idzie na siatkę a ja co???? spać mam iść ..co tu robić..
posiedziałabym o ogrodzie ,ale co-pada,kropi,pada:baffled:

Pirania kochana jak nastrój u Ciebie ???

reklama
Hejka dziewczynki, sorki że tak późno ale wczoraj dopadł mnie mecz a dzisiaj dopiero teraz trochę luzu. Dołączam do was no bo też zaczęłam planowanie. Mam już synka 7latek skończy w lipcu. Za pierwszym razem poszło jak z płatka. Teraz staraliśmy się bez testów-taki czysty spontan, no ale cóż nic z tego... od jutra zaczynam testować, a że jestem zielona to może pomożecie????????? chociaż w tym cyklu to nie wiem czy w ogóle coś z tego będzie bo już 3dzień tempka 36,8 to jak na 8dc to chyba za dużo co nie? ależ się rozpisałam, ale chciałam nakreślić co jak...

Marzycielko -śliczna jesteś i rodzinka super :)
Jagienka-śliczna córeczka :) marzenie;)
Andziak-dwa lata temu mając drugiego syna w brzuszku spotkałam na weselu dziewczynę
która juz miała dwoch synków i mówiła,ze marzy o corce i gdyby była jej pewna zdecydowała by sie już dziś
:-p własnie się dowiedziałam,ze urodziła trzeciego synka :baffled: ach życie................

PIRANHA-za jutrzejszy piękny dzień &&&&&&&&&&&&&&& czekamy na was :)

reklama
Hej Babolinki:-D

Piranha, Ty jesteś teraz najważniejsza i Kajusia więc z całych sił zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet mocniej niż na meczu Polski:-D I czekamy na wieści!!! :************ Wiesz, ze my tu z Tobą jutro idziemy rodzic... więc będzie Ci raźniej;***

Truskaffcia, nic nie było źle się ostatnio czuje-mdli mnie i strsznie pózno chodze spac... a dzis M nie wraca na noc.
No z tym orgazmo u mnie tez problem... nie ukrywam, że to najgorsze czego nalezy przestrzegać:-Da juz wgl mojemu M się to nie podoba;-)

Mama, ulllllllaaaaaalllllllllaaaaaaaaa.... nic nie mówię trzylko nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak dzieciaczki? niedługo koniec woku:) my mamy teraz w sobote ten festyn rodzinny(zostal przelozony przez paskudna pogode). Potem jedziemy na urodziny więc sobota cała zaplanowana;-)

Andziak, nie wszytskim udaje się mieć parkę...u nas ostatnio same dziewczynki sie rodza, ja sie smieje ze jak ja zajde w ciąże to bedzie czas na chlopców:-D

Ewcik,
jak samopoczucie?;*

Marzycielko, ależ ty śliczna;*** Super masz rodzinke!;) Brakuje małej córeczki:)) Życzę Ci tego z całego serca!;* I wiesz u mnie dzis tempka w dół jestem załamana:-(, gardło dalej boli i mam chrypkę...

tasha, szalej z różem, ja też bym tak zrobiła...zazdroszczę..;***

Noemi
co u Ciebie?

kinga, dziękuję ;*****

Czarodziejko????

edi, a od ilu cykli sie staracie? i planujesz córeczkę czy plec ci obojętna?

tusia, jak sie czujesz?jak serducho?

Daria, jak dziś Nadusia?

Ja dziś miałam paskudny dzien;((( Byłam od 7.30 w pracy wróciłam po 16.00 potem pisałam dokumentacje...byłam wybrać książki dla dzieci na koniec roku...jutro wycieczka,zamieszanie... pdam na pysk jeszcze maly marudzi tzn ciagle cos jak na złóśc chce...

Do góry