Hej Babolinki
Piranha, Ty jesteś teraz najważniejsza i Kajusia więc z całych sił zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nawet mocniej niż na meczu Polski

I czekamy na wieści!!! :************ Wiesz, ze my tu z Tobą jutro idziemy rodzic... więc będzie Ci raźniej;***
Truskaffcia, nic nie było źle się ostatnio czuje-mdli mnie i strsznie pózno chodze spac... a dzis M nie wraca na noc.
No z tym orgazmo u mnie tez problem... nie ukrywam, że to najgorsze czego nalezy przestrzegać

a juz wgl mojemu M się to nie podoba;-)
Mama, ulllllllaaaaaalllllllllaaaaaaaaa.... nic nie mówię trzylko nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a jak dzieciaczki? niedługo koniec woku

my mamy teraz w sobote ten festyn rodzinny(zostal przelozony przez paskudna pogode). Potem jedziemy na urodziny więc sobota cała zaplanowana;-)
Andziak, nie wszytskim udaje się mieć parkę...u nas ostatnio same dziewczynki sie rodza, ja sie smieje ze jak ja zajde w ciąże to bedzie czas na chlopców
Ewcik, jak samopoczucie?;*
Marzycielko, ależ ty śliczna;*** Super masz rodzinke!

Brakuje małej córeczki

) Życzę Ci tego z całego serca!;* I wiesz u mnie dzis tempka w dół jestem załamana:-(, gardło dalej boli i mam chrypkę...
tasha, szalej z różem, ja też bym tak zrobiła...zazdroszczę..;***
Noemi co u Ciebie?
kinga, dziękuję ;*****
Czarodziejko????
edi, a od ilu cykli sie staracie? i planujesz córeczkę czy plec ci obojętna?
tusia, jak sie czujesz?jak serducho?
Daria, jak dziś Nadusia?
Ja dziś miałam paskudny dzien;((( Byłam od 7.30 w pracy wróciłam po 16.00 potem pisałam dokumentacje...byłam wybrać książki dla dzieci na koniec roku...jutro wycieczka,zamieszanie... pdam na pysk jeszcze maly marudzi tzn ciagle cos jak na złóśc chce...