reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Natusia oj zakrecila sie lezka w oku :tak: to mile co napisalas :-*****
nie przejmuj sie tempka. Truskafffcia mnie dzisiaj pocieszyla, ze nie tylko moj wykres tak zakrecony :-D
znalazlam stronki z wykresami, naogladalam sie i odrazu humor lepszy. dzieki Truskafffcia :-*****
Natusia a masz jakis dobry sposob na bol gardla, bo mnie boli coraz bardziej :-(

Natusiu. dopiero tamten cykl. no nic zobaczę jaka tempka jutro będzie, bo te 36,8 to chyba za wysoko. jak myślicie? dobra spadam teraz bo u mnie burza. zaglądnę jutro wieczorkiem. Rozumiem że jutro mamy święto - kolejna babeczka do nas zawita...
A co do płci to wiadomo córcia się marzy ale nie jestem jakoś strasznie nakręcona, jak byłby synek to też Oki...

edi, rozumiem;)) Bedzie si:) a z tą tempką wydaje mi się, że to sprawa indywidualna u niektórych w ciąży np jest ok 36,7 a niektóre mają powyżesz 37...np nasza mama:-D

Kosmo, coś czuję, że po Piranhy Cię wezmie;)))
Ja się boję burzy strasznieee ;-)

Marzycielko, mam cię w zakładce z Twoimi chłopakami:-D:tak: No na mnie żadne tabl. do ssania nie działają, przez przypadek ostatnio w aptece kupiłam Gripp-Heel sa to malutkie tabl.homeopatyczne i pomagaja w infekcjach górnych dróg oddechowych, biorę je i jest oki, zobaczymy może bez interwencji lekarza sie obejdzie...

Wiecie co, mój synek z babcia oglądał zdjęcia i wsród nich bylo nasze z sesji slubnej, mały mówi oo babciu moja kochana mamusia i tatus....babciu, a gdzie ja jestem?? (mysli mysli) aaa w brzuszku u mamy:)) hihi
< ale urodził się nam równo w 2 rocznicę slubu;) >

padam jutro po 6.00 musze wstac... Buziaki i Piranha jestem z Tobą;****

Dopiero teraz mam chwilkę, miałam gości do późna. Wstaję jutro o 5 rano więc chyba zaraz idę spać, stres na razie odpłynął ale naszło w jego miejsce potworne zmęczenie i senność.

Mama, czekam jutro na mmska z pięknym wykresikiem! :-)

Marzycielko, nie załapałam się już na fotkę :-( ...ale rozumiem, ja też usuwam :-)

Dziewczyny, dzięki za Wasze kciuki i wszystkie przemiłe słowa, jesteście przekochane i już nie mogę się doczekać kiedy do Was wrócę ...będę za Wami bardzo tęsknić! Buziaki!

hej kochane

Pirania już pewno na oddziele czeka na cC..

mamcia wpadlam, żeby zobaczyć, jak Twoja tempka!!!! a Ty się jeszcze nie pochwaliłaś:-D

natusia mój nastrój kiepski, wczoraj wieczorem aż się popłakałam z tej bezsilności...

marzycielka na ból gardła super działa płukanie Octeniseptem /płyn do dezynfekcji błon śluzowych, stosowany u nas również do pielęgnacji pępków noworodkowych/. Oczywiście nie połykasz tego, tylko płuczesz i wypluwasz. Mogą go również stosować kobiety w ciąży!

truskawcia gdzie te wykresy oglądasz? na jakiej stronce?

miłego dnia, dziewczynki:-)

reklama
Do góry