reklama
Marzycielka12
Fanka BB :)
Natusia oj zakrecila sie lezka w oku to mile co napisalas :-*****
nie przejmuj sie tempka. Truskafffcia mnie dzisiaj pocieszyla, ze nie tylko moj wykres tak zakrecony
znalazlam stronki z wykresami, naogladalam sie i odrazu humor lepszy. dzieki Truskafffcia :-*****
Natusia a masz jakis dobry sposob na bol gardla, bo mnie boli coraz bardziej :-(
nie przejmuj sie tempka. Truskafffcia mnie dzisiaj pocieszyla, ze nie tylko moj wykres tak zakrecony
znalazlam stronki z wykresami, naogladalam sie i odrazu humor lepszy. dzieki Truskafffcia :-*****
Natusia a masz jakis dobry sposob na bol gardla, bo mnie boli coraz bardziej :-(
kosmopolitan
piranha no to juz jutro TEN WIELKI DZIEN:-) oczywiscie kciuki zacisniete!!!!!!!!! wracajcie obie szybko cale i zdrowe
Natusiu. dopiero tamten cykl. no nic zobaczę jaka tempka jutro będzie, bo te 36,8 to chyba za wysoko. jak myślicie? dobra spadam teraz bo u mnie burza. zaglądnę jutro wieczorkiem. Rozumiem że jutro mamy święto - kolejna babeczka do nas zawita...
A co do płci to wiadomo córcia się marzy ale nie jestem jakoś strasznie nakręcona, jak byłby synek to też Oki...
A co do płci to wiadomo córcia się marzy ale nie jestem jakoś strasznie nakręcona, jak byłby synek to też Oki...
G
Gość 301
Gość
edi, rozumiem) Bedzie si a z tą tempką wydaje mi się, że to sprawa indywidualna u niektórych w ciąży np jest ok 36,7 a niektóre mają powyżesz 37...np nasza mama
Kosmo, coś czuję, że po Piranhy Cię wezmie))
Ja się boję burzy strasznieee ;-)
Marzycielko, mam cię w zakładce z Twoimi chłopakami No na mnie żadne tabl. do ssania nie działają, przez przypadek ostatnio w aptece kupiłam Gripp-Heel sa to malutkie tabl.homeopatyczne i pomagaja w infekcjach górnych dróg oddechowych, biorę je i jest oki, zobaczymy może bez interwencji lekarza sie obejdzie...
Wiecie co, mój synek z babcia oglądał zdjęcia i wsród nich bylo nasze z sesji slubnej, mały mówi oo babciu moja kochana mamusia i tatus....babciu, a gdzie ja jestem?? (mysli mysli) aaa w brzuszku u mamy) hihi
< ale urodził się nam równo w 2 rocznicę slubu >
padam jutro po 6.00 musze wstac... Buziaki i Piranha jestem z Tobą;****
Kosmo, coś czuję, że po Piranhy Cię wezmie))
Ja się boję burzy strasznieee ;-)
Marzycielko, mam cię w zakładce z Twoimi chłopakami No na mnie żadne tabl. do ssania nie działają, przez przypadek ostatnio w aptece kupiłam Gripp-Heel sa to malutkie tabl.homeopatyczne i pomagaja w infekcjach górnych dróg oddechowych, biorę je i jest oki, zobaczymy może bez interwencji lekarza sie obejdzie...
Wiecie co, mój synek z babcia oglądał zdjęcia i wsród nich bylo nasze z sesji slubnej, mały mówi oo babciu moja kochana mamusia i tatus....babciu, a gdzie ja jestem?? (mysli mysli) aaa w brzuszku u mamy) hihi
< ale urodził się nam równo w 2 rocznicę slubu >
padam jutro po 6.00 musze wstac... Buziaki i Piranha jestem z Tobą;****
Piranha
Dopiero teraz mam chwilkę, miałam gości do późna. Wstaję jutro o 5 rano więc chyba zaraz idę spać, stres na razie odpłynął ale naszło w jego miejsce potworne zmęczenie i senność.
Mama, czekam jutro na mmska z pięknym wykresikiem! :-)
Marzycielko, nie załapałam się już na fotkę :-( ...ale rozumiem, ja też usuwam :-)
Dziewczyny, dzięki za Wasze kciuki i wszystkie przemiłe słowa, jesteście przekochane i już nie mogę się doczekać kiedy do Was wrócę ...będę za Wami bardzo tęsknić! Buziaki!
Mama, czekam jutro na mmska z pięknym wykresikiem! :-)
Marzycielko, nie załapałam się już na fotkę :-( ...ale rozumiem, ja też usuwam :-)
Dziewczyny, dzięki za Wasze kciuki i wszystkie przemiłe słowa, jesteście przekochane i już nie mogę się doczekać kiedy do Was wrócę ...będę za Wami bardzo tęsknić! Buziaki!
_Ewcik_
hej kochane
Pirania już pewno na oddziele czeka na cC..
mamcia wpadlam, żeby zobaczyć, jak Twoja tempka!!!! a Ty się jeszcze nie pochwaliłaś
natusia mój nastrój kiepski, wczoraj wieczorem aż się popłakałam z tej bezsilności...
marzycielka na ból gardła super działa płukanie Octeniseptem /płyn do dezynfekcji błon śluzowych, stosowany u nas również do pielęgnacji pępków noworodkowych/. Oczywiście nie połykasz tego, tylko płuczesz i wypluwasz. Mogą go również stosować kobiety w ciąży!
truskawcia gdzie te wykresy oglądasz? na jakiej stronce?
miłego dnia, dziewczynki:-)
Pirania już pewno na oddziele czeka na cC..
mamcia wpadlam, żeby zobaczyć, jak Twoja tempka!!!! a Ty się jeszcze nie pochwaliłaś
natusia mój nastrój kiepski, wczoraj wieczorem aż się popłakałam z tej bezsilności...
marzycielka na ból gardła super działa płukanie Octeniseptem /płyn do dezynfekcji błon śluzowych, stosowany u nas również do pielęgnacji pępków noworodkowych/. Oczywiście nie połykasz tego, tylko płuczesz i wypluwasz. Mogą go również stosować kobiety w ciąży!
truskawcia gdzie te wykresy oglądasz? na jakiej stronce?
miłego dnia, dziewczynki:-)
reklama
Podziel się: