reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kochana Piranha myślami jestem z Tobą i cały czas trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie....co jak co ale u Ciebie musi być wszystko dobrze

mamo05 ej babo nie trzymaj nas w niepewności...jak tempka??? bo ja tu już cała w nerwach

reklama
czesc dziewczyny :-)
Ja tez juz wstalam, sloneczko swieci, kawka na stole no i .... trzeba oczywiscie sie z wami przywitac.

Milego dnia, buziaczki

czesc dziewczyny. Piranha nieustannie trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&& :-)
ja czuje sie troche gorzej, pojawil sie katar i kichanie, takze moja tempka chyba nie jest wiarygodna :-(
Natusia, Ewcik dzieki za sposoby na bol gardla ;-)

Ostatnia edycja:
jestem kochane ;))):******

porozwoziłam dzieci a nie było to łatwe bo u nas leje..zmokłam jak kura:wściekła/y:
kałuże na maxa ,wiara jeździ za szybko-chlapie-wrrrr..

juz juz pokazuję wykresa...

Obserwacja cyklu - enpr.pl

myślę ,że jutrzejsza tempka pokaże wszystko -jak jeszcze spadnie to wiadomo co sie szykuje a jak bedzie taka sama a lbo wzrośnie to jadę po test..

Pierogatko uściski dla Ciebie i babeczek Twoich:tak:

Marzycielka mój tata zawsze na ból gardła stosuje wodę z solą do płukania..pomaga..dzieciom pryskam tantum verde..

póki co Pirania nic nie pisała do mnie-ja już Jej smska za workiem &&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wysłałam ;)

Marzycielka dziękuję kochana..
ale w sunie czuję sie tak normalnie ,że na nic nie liczę..
z Domisiem jak zaszłam to od 23d.c. mrowiły mnie (.)(.) były nabrzmiałe ...a teraz nic..zupełnie nic nie czuję..
ale co mam zrobić ..trza czekać .

dzis to normalnie kroplówka z kawy taka pogoda i ciśnienie:baffled:

reklama
Dziewczyny, Mama pewnie testuje pierwsza a kto pozniej????? Ja w tym cyklu nie testuje, czekam na @, przytulasy byly moze z 3 razy, tak wiec nie mam na co liczyc, i czekam na @, a jeszcze mnie dobija mysl ginki, co tam w srodku za plyn.... ach, szkoda juz moich nerwow. Jutro ide do lekarza sprawdze moje wyniki, kurcze sama sie wkrecam ze moze bedzie ok, skoro nikt do mnie nie zadzwonil i nie dostalam listu. Jejku jakie to zycie jest ciezkie....

Ostatnia edycja:
Do góry