reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kochana Piranha myślami jestem z Tobą i cały czas trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie....co jak co ale u Ciebie musi być wszystko dobrze

mamo05 ej babo nie trzymaj nas w niepewności...jak tempka??? bo ja tu już cała w nerwach

reklama
czesc dziewczyny :-)
Ja tez juz wstalam, sloneczko swieci, kawka na stole no i .... trzeba oczywiscie sie z wami przywitac.

Milego dnia, buziaczki

czesc dziewczyny. Piranha nieustannie trzymam kciuki za ciebie &&&&&&&&&&& :-)
ja czuje sie troche gorzej, pojawil sie katar i kichanie, takze moja tempka chyba nie jest wiarygodna :-(
Natusia, Ewcik dzieki za sposoby na bol gardla ;-)

Ostatnia edycja:
jestem kochane ;))):******

porozwoziłam dzieci a nie było to łatwe bo u nas leje..zmokłam jak kura:wściekła/y:
kałuże na maxa ,wiara jeździ za szybko-chlapie-wrrrr..

juz juz pokazuję wykresa...

Obserwacja cyklu - enpr.pl

myślę ,że jutrzejsza tempka pokaże wszystko -jak jeszcze spadnie to wiadomo co sie szykuje a jak bedzie taka sama a lbo wzrośnie to jadę po test..

Pierogatko uściski dla Ciebie i babeczek Twoich:tak:

Marzycielka mój tata zawsze na ból gardła stosuje wodę z solą do płukania..pomaga..dzieciom pryskam tantum verde..

póki co Pirania nic nie pisała do mnie-ja już Jej smska za workiem &&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wysłałam ;)

Marzycielka dziękuję kochana..
ale w sunie czuję sie tak normalnie ,że na nic nie liczę..
z Domisiem jak zaszłam to od 23d.c. mrowiły mnie (.)(.) były nabrzmiałe ...a teraz nic..zupełnie nic nie czuję..
ale co mam zrobić ..trza czekać .

dzis to normalnie kroplówka z kawy taka pogoda i ciśnienie:baffled:

reklama
Dziewczyny, Mama pewnie testuje pierwsza a kto pozniej????? Ja w tym cyklu nie testuje, czekam na @, przytulasy byly moze z 3 razy, tak wiec nie mam na co liczyc, i czekam na @, a jeszcze mnie dobija mysl ginki, co tam w srodku za plyn.... ach, szkoda juz moich nerwow. Jutro ide do lekarza sprawdze moje wyniki, kurcze sama sie wkrecam ze moze bedzie ok, skoro nikt do mnie nie zadzwonil i nie dostalam listu. Jejku jakie to zycie jest ciezkie....

Ostatnia edycja:
Do góry