Daria, Andziak - to prawda, że dziewczynka może być chłopczycą, moja siostrzenica taka jest, chodzi tylko w chłopięcych ubraniach, jakieś portki w kratkę i bojówki, bluzy z Pudzianem
czy spidermanem i takie różne koszmarki, trzeba cały czas jej przypominać, że ma się umyć, bo latałaby umorusana jak nieboskie stworzenie, natomiast mój synek to z łazienki by nie wychodził, czyścioch niesamowity, wyprasowany, wyperfumowany, kąpałby się 3 razy dziennie
, może miał być dziewczynką???
Patrysiak - moja niunia 5 czerwca ważyła 1150 g, więc podobnie do twojej i też jeszcze siedzi na tyłeczku, ale ja prawdopodobnie będę miała cc ze względu na to spojenie łonowe, które się rozchodzi, więcej dowiem się 22 czerwca, bo mam wizytę w tej prywatnej klinice, gdzie zamierzam rodzić, a potem 25 czerwca mam ponownie badanie echa serca mojej perełki, więc kciuki będą mi potrzebne:-), mam nadzieję, że będziesz częściej na forum, bo idziemy tak samo z suwaczkami:-), a co do tekstu twojego męża to mój powiedział podobnie: tak chciałem tej królewny, ale żebym przez nią nie osiwiał za szybko
Truskafffka- dzięki, że pytasz o samopoczucie, jest już lepiej, pewnie dlatego, że bliżej do rozwiązania a już się nie mogę doczekać, żeby mieć tę pannę Migotkę po drugiej stronie brzucha
Kinga - torcik wydaje się pyszny, skopiowałam sobie przepis i zrobię go w piątek, dzięki!!!
Mama - no wiesz....&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pirania - i jak tam po wizycie w szpitalu??? mam nadzieję, że jeszcze dziś się do nas odezwiesz;-)
Misia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&