reklama
Patrysia ze corka to nie znaczy ze roz ja nadie na poczatku tak miałam ze dziewczynka to roz ale szybko mi minelo i prawie wszystko miała biale uwielbiam bialy tylko porostu jej ciuszki sie różniły tym ze pełno sukienek albo poprostu krój dziewczęcy i dlatego teraz musze duzo kupic do syna bo po nadii prawie nic sie nie nadaje ;/ a najwięcej rozu to mialam od ludzi jak przychodzili ja bardziej wybierałam fiolet i biały chłopca tez pewnie większości na bialo będę ubierać i krem bo nie lubię zieleni
mnie dziwi ze ci faceci sa tacy dziwni jak oni by meli same corki to by pewnie chcieli syna a jak kobieta chce corke to oni wtedy głupio gadają;/
moj tata mial 3 corki i ani razu mojej mamie nie powiedział ze chce syna albo wnuka mu to obojetne i tak powinien byc nastawiony facet :-)
Święte słowa!!! Wiesz jak to faceci, genetycznie chyba lubią robić na przekór żeby nas podenerwować:-)
No fiolet też bardzo lubię, więc tu będę szaleć. Z chłopcami nie miałam problemu bo lubię kolor niebieski i wszelkie odcienie szarości i grafitu, uwielbiam kratki, jeansy, autka, kolejki, wyścigówki itp. Kurcze, chyba byłam feacetem w poprzednim żywocie:-)
truskawcia mi też ten sernik się do blachy potwornie kleił, nie umialam go pokroić.. ale był pyszny ja dziś robię pomidorówkę, nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam pomidory, a że Mały ma ten wirus żołądkowy, to chcę mu zrobić jakąs delikatną zupę z ryżem.. chyba jak raz zjem taką zupę, to nie zaważy to na starankach dziewczynkowych?
patrysia są ćiwczenia, które mogą zwiększyć prawdopodobieństwo, ze dzidzia się obróci
Ewcik, dzięki poszukam w necie. A tak szczerze jak mogę prosić (biorąc po uwagę wszystkie te niefajne rzeczy, związane z tym co w trakcie porodu i po nim) to co lepsze- trzeci poród naturalny czy cc?
K
Kinga85
Gość
misia to 3mam kciuki za twoje testowanie! aby @ nie było!
mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
truskawka ja też pewnie jeszcze bede robiła tego torta puki są świeże truskaweczki
mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
truskawka ja też pewnie jeszcze bede robiła tego torta puki są świeże truskaweczki
mi sie wydaje ze kazdy inaczej przechodzi ten porod i dla jednych cc to cos wspanialek a dla innych katastrofa :-)moja znajmoa co rodzila pierwsze dziecko naturalnie a blizniaki przez cc powiedziala mi oba tak samo bola :-) i mowi ze nie wie czy by wybrala ktore lepsze :-)
powiem ci ze co do kolorow to zanim sie nadia urodzila to jak kupowalam wozek to bralam taki kolor ze pasuje do chlopca i dziwczynki a jak widze mamy co kupuja mocny roz ze az razi bo miala byc corka a teraz swojego bruno wozi w takim oczojebnym rozu to mi sie troche smiac chce
teraz jak będę brała wozek x move to fiolet a jak mutsy to czerwień lub taki srebo siwo bialy sama nie wiem co to
powiem ci ze co do kolorow to zanim sie nadia urodzila to jak kupowalam wozek to bralam taki kolor ze pasuje do chlopca i dziwczynki a jak widze mamy co kupuja mocny roz ze az razi bo miala byc corka a teraz swojego bruno wozi w takim oczojebnym rozu to mi sie troche smiac chce
teraz jak będę brała wozek x move to fiolet a jak mutsy to czerwień lub taki srebo siwo bialy sama nie wiem co to
natomiast dużo osób po cesarce jak rodzi naturalnie to narzeka wiem po swojej kuzynce miala taki pozniej szok poporodowy ze nie chciala swoja corka sie zajmowac ;/
ale to i tak duzo zalezy od nas i naszego bolu bynajmiej wiem jedno ja jak leżałam z dziewczyna po cc ona caly czas na srodkach przeciw bolowych a ja od razu na nogach i bez środków;d
zazdrosilam jej tylko tego ze mogla normalnie siąść
ale to i tak duzo zalezy od nas i naszego bolu bynajmiej wiem jedno ja jak leżałam z dziewczyna po cc ona caly czas na srodkach przeciw bolowych a ja od razu na nogach i bez środków;d
zazdrosilam jej tylko tego ze mogla normalnie siąść
Andziak0307
Fanka BB :)
Moj Kuba w 30 tyg byl glowkowo w 34 miedniciwo a w 38 glowkowo.A mial 3680 jak sie urodzil a ja maly brzuch mialam
truskafffka
Fanka BB :)
Mój prezes to co wizyta to inne ułożenie ale chyba jakoś w 34 fiknął na tyłek i już się nie obrócił..a próbował oj próbował
Ewcik no widzisz...a ja nie wiedziałam że są takie ćwiczenia...
kurka...wracam do pracy
kurka...wracam do pracy
reklama
Mój prezes to co wizyta to inne ułożenie ale chyba jakoś w 34 fiknął na tyłek i już się nie obrócił..a próbował oj próbował
kurka...wracam do pracy
To jak fiknął na tyłek to miałaś cc?
Podziel się: