reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama, ale macie przecudny ogród!!! jej no przepiekny!!! Widać, że sporo pracy i serca w niego włozyliście...:*** No i założę się, że coś innego tez niedługo zaowocuje... i ta różowa piwonia mówi resztę...;***
A sosna super!!!

Andziak
, ale masz super synków! I wyglądają na grzecznych chłopaczków!:)) Na pewno będą Ci pomagać przy maluszku.;*

Ale mnie podbrzusze nawala ałłłłłłć
Młody od godz w łożku, ja lukam na "sex w wielkim...." Bo NIC NIE MA w tv;//

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natusia,Agusia dzięx:-D
własnie robiliśmy oprysk na mszyce bo kurka co roku mi 1dną wierzbę atakują:wściekła/y:obsiadają bez litości:dry:
ale juz popryskane więc bay-bay;-)

Andziak ale masz ekipę kibiców:)

dokończyła piwo-matko ,patologia jakaś:szok:tyle piw dziennie od kilku dni...trza przystopować..

Aguska- miłoego przytulania-daj czaduuuuuuuu:-D

no, no znowu sie zalapalam na piekne zdjatka :-)

Mama a ten kwiatuszek to dla mnie? :-p chetnie bym sie rozlozyla w tym pieknym ogrodzie :tak:

Andziak ale fajne zdjecie, lubie kiedy bracia sa tak samo ubrani :-) tak sie patrze na tych twoich synkow i ten najmlodszy to chyba do ciebie podobny co?
wiesz co Andziak takie mam dziwne przeczucie ze ty sie milo zaskoczysz w poniedzialek. nie wiem dlaczego ale jak spojrzalam na twoje zdjecie gdzie jestescie wszyscy to odrazu przyszlo mi na mysl "bedzie dziewczynka" :tak:
Ale bym chciala zeby moje przeczucie sie sprawdzilo :happy2:

Dziewczyny poratujecie mnie....Może, któraś z Was ma ten link do tych bransoletek co Gal kupowała? Szukam w necie i nie moge znaleźć ;//

Marzycielko, jak tam dzionek minął?:)

Natusia jak kazda sobota, na sprzataniu :-( normalnie padam, tak sie dzis nasprzatalam. maz kazdy mecz oglada wiec za duzo nie naplanujemy. no coz pozostaje mi czekac az to Euro sie skonczy :wściekła/y:
ja nie kupowalam tych branzoletek takze cie nie poratuje :-(

Marzycielko, a ja chce sie chwycić wszystkiego co mi pomoże mieć upragnioną córeczke;))
Przed chwilą przeczytałam wytyczne Naszej Piranhy i nie rozumiem jeszcze tych faz księżyca kiedy jest nów i jak to sprawdzić, no i nawięcej jonow ujemnych jest wiosną i latem więc do dzieła!!!;*
Choć co ma byc to tak będzie...

reklama
teraz jest pelnia, chyba zaczela sie od 4 albo 5 czerwca. wpisz sobie w google fazy ksiezyca i wyswietli ci sie stronka. mi sie z mlodszym chyba sprawdzilo, bo zostal poczety jak byla pelnia.

Do góry