reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka siedzisz i pachniesz? mmmmiodzio:cool2:
i dziękuję :)
Natusia jak ph? Marzycielka kurde widzę że nie tylko u mnie archiwum x z cyklami grrrr Kinga szaleństwa łóżkowe były? :cool2:
Patrysia hehe to chłopaki przeżywały mecz :)

Mama widzę szaleństw ogrodowych ciąg dalszy:cool2:
Gal przykro mi :( ale rozumiem, jednak mam nadzieję że marzenie o trzecim szkrabiku się spełni...pozdrawiam, tulę..

i tyle narazie nadrabiania....

reklama
Truskaffcia Ty laseczko!!!! A synek slodziak;***
Nie spisuj cyklu na straty jeszcze nic straconego;))
A z moim ph mam tak, że jak jest owulka podnosi mi sie do 7.00 a poza owu mam od 4.00 do 5.00, tak mii sie bynajmniej wydaje, że tylko gdy jest owu tak idzie w górę więc rano było jeszcze wysokie ok 8, a ok 10 juz ponad 5 więć może warto dziś zadzaiałać? ale pewnie będzie za późno...

Andziak, przecudny brzusio!!! No i rodzinkę widać masz superową!!!

Marzycielko,
ja kawy wgl nie pije, nieraz rzpuszczalną a czarnej herbaty wcale...nie wiem jakoś mam pecha po prostu;//

Ewcik,
&&&&&&&&&&&&&&& za monitoring;*** Musi się udac! Moze gin coś podpowie!!!;*

Mama, a Ty Kochana w ogrodzie pewnie siedzisz?:)

Piranha, odezwij się jak wrócisz Tesknimy;**

Daria, samana, patrysia, kinga i reszta babolek odezwac sie;***

Ja odświeżyłam kolorek i wyprostowałam włoski więc są sliczne ;)) hehe m bedzie po 22 maly sprzata pokój , zaraz ide pranie wywiesic. jakoś wczesniej nie miałam weny do sprzatania...nieraz mam taki dzień...

I jak możecie doradźcie mi jak obnizyc ph? globulki?żele? Bede wdzieczna za odp;************

jestem kochane ,ale jakby mnie nie było:baffled:
pijaczka ze mnie -2 piwa znów obaliłam:zawstydzona/y:ale tak to jest przy pracach ogrodowych-piwko wchodzi jak woda....a brzuch rośnie:dry:

mój mąż chyba mnie kocha...a efektem tego będzie jedzenie w tym miesiącu chleba z masłem bo wczorajsze i dzisiejsze zakupy to ponad 600zł:szok:
to potrzebna,tamto też a cenyyyy:szok::baffled:

dzis dokupiłam lawendę i jedną żółtolistną roślinkę..
ale kupiliśmy areator do trawy,nawóz do trawy,trawę do dosiania,konewkę,podpórkę do piwonii,podlewaczkę na ogród-taką do węża,agrowłókninę,karamzyt pod moje tuje conika...

no,ale mamy w ogrodzie zrobione już dużo więc coraz mniej będzie na następny miesiąc do kupienia:-p

Truskaffcia fotki super-widac ,że zabawa przednia...a co się stało???owu jeszcze nie miałaś??

Natusia,Czarodziejka no ja dzis ogrodowo i teraz własnie mąż masuje mi stópki bo mecz:-p:-D

Andziak śliczne mieszkanko niuni:tak:

Agulek tulę...

Tusia jak Tobie minął dzień??

pozdrawiam wszystkie babeczki..

Hej Dziewczyny ja znów wpadam po kilkudniowej przerwie, ale znów miałam problem z dostępem do kompa;/;/

Nadrobiłam Was troszeczkę ii...

Andziaak trzymam kciuki za spełnienie twojego marzenia!!

Mama wykres piękny i mam nadzieję że owocny!!

Gal trzymam kciuki za staranka;-)

Truskafka Ty mnie zawsze rozbrajasz twoimi postami i pozytywną energią, dzięki!!

Piranha a Ciebie oczywiście pomęczę pytaniami. Obecnie mam jakąś infekcję objawiającą się pieczeniem i swędzeniem, aplikuję już maść i globulki na receptę, więc powinno przejść i teraz moje 1 pytanie czy to nie jest czasem na chłopca bo pewnie coś się stało z moim ph że spadło i złapałam cosik...co myśliksz...
Jeżeli chodzi o metodę 0+12 to w tym cyklu miałam monit w środę i duży pęcherzyk, w czw już owu bo w pt o 10 potwierdzona owu bo dołek nawet po pęcherzyku był w jajniku. To ja jak będę chodzić na monit to kiedy mam starać się metodą 0+12?W pt rano??No i czy np kończyć na wt a potem staranka w pt rano? Mogę tak to połączyć? Ja te dni tak przykładowo podaję, żeby wiedzieć te odstępy czasowe. Najbardziej mnie martwi ta infekcja....W okolicach owu też stosować sudafed i colę błagam napisz mi w jakich ilościach...

Ja w tym cyklu odpuściłam bo nie chciałam próbować dzień przed owu a otem M wyjeżdżał i nie było szans na 0+12.

Noemi, a wykres wygląda tak obiecująco owocnie;))
BYłaś u gin? Łykasz sulementy? Kurka dziwne , że infekcje złapałas... hmm

Mama,ale ci dobrze;)) szkoda, że euro tylko miesiąc trwa co?:))

Noemi ale masz piękny wykres...szkoda,że działań nie było..

Natusia-eeee,nie narzekam -raz w tygodniu mężulo zajmuje się moimi stopami-to nasz kontakt cielesny:-D:-Dżeby nie było ,że tylko sex..

porobiłam fotki na ogrodzie ,jak obkąpiemy dzieci to Tom wstawi.

Mama trochę cykora złapałam i odpuściłam staranka tak mnie zaskoczyła ta owu i jakos tak na szybko więc odpuścliliśmy i teraz przy monicie zastanawiam się nad 0+12

Natusia wygląda ładnie mój wykresik i cieszę sie z tego powodu, ale już tak nie raz miałam i jeden dzień przed @ tempka spada bo 1 raz jak się obserwowałam to myślałam że ciąża przez tą tempkę...

Bromka biorę cały czas, łyka suplementy i niestety jakieś paskudztwo mnie dopadło i martwi mnie to strasznie...

reklama
Do góry