reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka siedzisz i pachniesz? mmmmiodzio:cool2:
i dziękuję :)
Natusia jak ph? Marzycielka kurde widzę że nie tylko u mnie archiwum x z cyklami grrrr Kinga szaleństwa łóżkowe były? :cool2:
Patrysia hehe to chłopaki przeżywały mecz :)

Mama widzę szaleństw ogrodowych ciąg dalszy:cool2:
Gal przykro mi :( ale rozumiem, jednak mam nadzieję że marzenie o trzecim szkrabiku się spełni...pozdrawiam, tulę..

i tyle narazie nadrabiania....

reklama
Truskaffcia Ty laseczko!!!! A synek slodziak;***
Nie spisuj cyklu na straty jeszcze nic straconego;))
A z moim ph mam tak, że jak jest owulka podnosi mi sie do 7.00 a poza owu mam od 4.00 do 5.00, tak mii sie bynajmniej wydaje, że tylko gdy jest owu tak idzie w górę więc rano było jeszcze wysokie ok 8, a ok 10 juz ponad 5 więć może warto dziś zadzaiałać? ale pewnie będzie za późno...

Andziak, przecudny brzusio!!! No i rodzinkę widać masz superową!!!

Marzycielko,
ja kawy wgl nie pije, nieraz rzpuszczalną a czarnej herbaty wcale...nie wiem jakoś mam pecha po prostu;//

Ewcik,
&&&&&&&&&&&&&&& za monitoring;*** Musi się udac! Moze gin coś podpowie!!!;*

Mama, a Ty Kochana w ogrodzie pewnie siedzisz?:)

Piranha, odezwij się jak wrócisz Tesknimy;**

Daria, samana, patrysia, kinga i reszta babolek odezwac sie;***

Ja odświeżyłam kolorek i wyprostowałam włoski więc są sliczne ;)) hehe m bedzie po 22 maly sprzata pokój , zaraz ide pranie wywiesic. jakoś wczesniej nie miałam weny do sprzatania...nieraz mam taki dzień...

I jak możecie doradźcie mi jak obnizyc ph? globulki?żele? Bede wdzieczna za odp;************

jestem kochane ,ale jakby mnie nie było:baffled:
pijaczka ze mnie -2 piwa znów obaliłam:zawstydzona/y:ale tak to jest przy pracach ogrodowych-piwko wchodzi jak woda....a brzuch rośnie:dry:

mój mąż chyba mnie kocha...a efektem tego będzie jedzenie w tym miesiącu chleba z masłem bo wczorajsze i dzisiejsze zakupy to ponad 600zł:szok:
to potrzebna,tamto też a cenyyyy:szok::baffled:

dzis dokupiłam lawendę i jedną żółtolistną roślinkę..
ale kupiliśmy areator do trawy,nawóz do trawy,trawę do dosiania,konewkę,podpórkę do piwonii,podlewaczkę na ogród-taką do węża,agrowłókninę,karamzyt pod moje tuje conika...

no,ale mamy w ogrodzie zrobione już dużo więc coraz mniej będzie na następny miesiąc do kupienia:-p

Truskaffcia fotki super-widac ,że zabawa przednia...a co się stało???owu jeszcze nie miałaś??

Natusia,Czarodziejka no ja dzis ogrodowo i teraz własnie mąż masuje mi stópki bo mecz:-p:-D

Andziak śliczne mieszkanko niuni:tak:

Agulek tulę...

Tusia jak Tobie minął dzień??

pozdrawiam wszystkie babeczki..

Hej Dziewczyny ja znów wpadam po kilkudniowej przerwie, ale znów miałam problem z dostępem do kompa;/;/

Nadrobiłam Was troszeczkę ii...

Andziaak trzymam kciuki za spełnienie twojego marzenia!!

Mama wykres piękny i mam nadzieję że owocny!!

Gal trzymam kciuki za staranka;-)

Truskafka Ty mnie zawsze rozbrajasz twoimi postami i pozytywną energią, dzięki!!

Piranha a Ciebie oczywiście pomęczę pytaniami. Obecnie mam jakąś infekcję objawiającą się pieczeniem i swędzeniem, aplikuję już maść i globulki na receptę, więc powinno przejść i teraz moje 1 pytanie czy to nie jest czasem na chłopca bo pewnie coś się stało z moim ph że spadło i złapałam cosik...co myśliksz...
Jeżeli chodzi o metodę 0+12 to w tym cyklu miałam monit w środę i duży pęcherzyk, w czw już owu bo w pt o 10 potwierdzona owu bo dołek nawet po pęcherzyku był w jajniku. To ja jak będę chodzić na monit to kiedy mam starać się metodą 0+12?W pt rano??No i czy np kończyć na wt a potem staranka w pt rano? Mogę tak to połączyć? Ja te dni tak przykładowo podaję, żeby wiedzieć te odstępy czasowe. Najbardziej mnie martwi ta infekcja....W okolicach owu też stosować sudafed i colę błagam napisz mi w jakich ilościach...

Ja w tym cyklu odpuściłam bo nie chciałam próbować dzień przed owu a otem M wyjeżdżał i nie było szans na 0+12.

Noemi, a wykres wygląda tak obiecująco owocnie;))
BYłaś u gin? Łykasz sulementy? Kurka dziwne , że infekcje złapałas... hmm

Mama,ale ci dobrze;)) szkoda, że euro tylko miesiąc trwa co?:))

Noemi ale masz piękny wykres...szkoda,że działań nie było..

Natusia-eeee,nie narzekam -raz w tygodniu mężulo zajmuje się moimi stopami-to nasz kontakt cielesny:-D:-Dżeby nie było ,że tylko sex..

porobiłam fotki na ogrodzie ,jak obkąpiemy dzieci to Tom wstawi.

Mama trochę cykora złapałam i odpuściłam staranka tak mnie zaskoczyła ta owu i jakos tak na szybko więc odpuścliliśmy i teraz przy monicie zastanawiam się nad 0+12

Natusia wygląda ładnie mój wykresik i cieszę sie z tego powodu, ale już tak nie raz miałam i jeden dzień przed @ tempka spada bo 1 raz jak się obserwowałam to myślałam że ciąża przez tą tempkę...

Bromka biorę cały czas, łyka suplementy i niestety jakieś paskudztwo mnie dopadło i martwi mnie to strasznie...

reklama
Do góry