reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam się ..

Patrysia* a poza emocjami meczu jak się czujesz ??:-D

Natusia,Marzycielka no jak tam???!!!
były działania ???????

Pirania no własnie mam tak samo z ubraniami:-Dbluzka się rozciągnie czy coś a roslinka zostanie :))ubrania kupię jesienią :)

Czarodziejka -no rzucił się mj mąż -tymbardziej doceniam,że tak naprawdę to On dopiero w tym roku połknął bakcyla ogrodowego:tak:wcześniej kosił trawę i to były Jego prace ogrodowe a teraz :szok:
wcześniej jak kupiłam roślinę to kazał mi w żarcie jechać oddać i się śmiał ,że musi na allwgro maczete kupić bo jak to porośnie to On do domu nie wejdzie:-D
a wczoraj 300zł poszło na roślinki-no to sama widzisz jaka zmiana ;))

aaaa...to jeszcze nie koniec bo dzis też kierunek Centrum Ogrodnicze-jestem w raju:-D:-D:-D:-D

ja po sniadanku,Tom myje auto,dzieci z Bono biegają po ogrodzie za piłką ...tylko słonko się gdzieś zapodziało:sorry2:

reklama
witam się ..

Patrysia* a poza emocjami meczu jak się czujesz ??:-D

Natusia,Marzycielka no jak tam???!!!
były działania ???????

Pirania no własnie mam tak samo z ubraniami:-Dbluzka się rozciągnie czy coś a roslinka zostanie :))ubrania kupię jesienią :)

Czarodziejka -no rzucił się mj mąż -tymbardziej doceniam,że tak naprawdę to On dopiero w tym roku połknął bakcyla ogrodowego:tak:wcześniej kosił trawę i to były Jego prace ogrodowe a teraz :szok:
wcześniej jak kupiłam roślinę to kazał mi w żarcie jechać oddać i się śmiał ,że musi na allwgro maczete kupić bo jak to porośnie to On do domu nie wejdzie:-D
a wczoraj 300zł poszło na roślinki-no to sama widzisz jaka zmiana ;))

aaaa...to jeszcze nie koniec bo dzis też kierunek Centrum Ogrodnicze-jestem w raju:-D:-D:-D:-D

ja po sniadanku,Tom myje auto,dzieci z Bono biegają po ogrodzie za piłką ...tylko słonko się gdzieś zapodziało:sorry2:

hehe a tak dobrze :D

u nas słonko tez niet a było buuu...

Cześć dziewczynki!

Piszę do Was, trochę smutno, ale jest to już raczej mój pożegnalny post. Ostatni miesiąc był dla mnie ciężki, łykanie przez M nadmiernych ilości suplementów, czym pewno zaszkodził plemnikom na długo, moja sytuacja zdrowotna dolała oliwy do ognia, na koniec problemy z ph,( gdy po połykaniu ogromnych ilości coli i żurawiny bardzo źle się czułam i obiecałam sobie, że to już ostatni raz tak szkodzę sobie na zdrowiu,a i tak to wszystko było na darmo). Dla mnie to już było za dużo, mam dosyć, tym bardziej, że niedługo wracam do pracy i głupio by było wtedy zachodzić w ciąże. Muszę przestać o tym myśleć i mimo, że Was uwielbiam , to wchodzenie na forum będzie mi ciągle przypominać o jednym.

Trzymam za Was staraczki mega mocne kciuki, życzę Wam spełnienia marzeń, dla naszych kochanych ciężarówek lekkiego przebiegu ciąży, a dla niedługo rodzących, Piranii i Kosmo szczęśliwego rozwiązania ciąży i zdrowych, prześlicznych maluchów.

Wpadnę może od czasu do czasu, jeszcze może w czwartek jak Piranha urodzi swoją królewnę, aby jej pogratulować i może oko nacieszyć małą ślicznotką.

Nie gniewajcie się na mnie, jest to dla mnie bardzo trudne, bardzo się zżyłam z Wami, wiele mi pomagałyście, zwłaszcza Piranha, za co z całego serca dziękuję, jesteście wszystkie wielkie i wyjątkowe, dziękuję Wam serdecznie za wszyskie słowa skierowane w moim kierunku, ale chyba nie będzie mi dane mieć trzeciego dziecka z różnych względów.

Pozdrawiam Was bardzo mocno i życzę wszystkiego, co najlepsze.

Cześć dziewczynki!

Piszę do Was, trochę smutno, ale jest to już raczej mój pożegnalny post. Ostatni miesiąc był dla mnie ciężki, łykanie przez M nadmiernych ilości suplementów, czym pewno zaszkodził plemnikom na długo, moja sytuacja zdrowotna dolała oliwy do ognia, na koniec problemy z ph,( gdy po połykaniu ogromnych ilości coli i żurawiny bardzo źle się czułam i obiecałam sobie, że to już ostatni raz tak szkodzę sobie na zdrowiu,a i tak to wszystko było na darmo). Dla mnie to już było za dużo, mam dosyć, tym bardziej, że niedługo wracam do pracy i głupio by było wtedy zachodzić w ciąże. Muszę przestać o tym myśleć i mimo, że Was uwielbiam , to wchodzenie na forum będzie mi ciągle przypominać o jednym.

Trzymam za Was staraczki mega mocne kciuki, życzę Wam spełnienia marzeń, dla naszych kochanych ciężarówek lekkiego przebiegu ciąży, a dla niedługo rodzących, Piranii i Kosmo szczęśliwego rozwiązania ciąży i zdrowych, prześlicznych maluchów.

Wpadnę może od czasu do czasu, jeszcze może w czwartek jak Piranha urodzi swoją królewnę, aby jej pogratulować i może oko nacieszyć małą ślicznotką.

Nie gniewajcie się na mnie, jest to dla mnie bardzo trudne, bardzo się zżyłam z Wami, wiele mi pomagałyście, zwłaszcza Piranha, za co z całego serca dziękuję, jesteście wszystkie wielkie i wyjątkowe, dziękuję Wam serdecznie za wszyskie słowa skierowane w moim kierunku, ale chyba nie będzie mi dane mieć trzeciego dziecka z różnych względów.

Pozdrawiam Was bardzo mocno i życzę wszystkiego, co najlepsze.
rozumiem i życzę aby jednak spełniło się marzenie i maleństwo zamieszkało w brzuszku :***tulam mocno:***

Gal pamiętam jak kiedyś -po 2gim poronieniu-ja pisałam takiego posta...zalałam klawiaturę od łez...
dlatego domyślam się ,że i Tobie było smutno pisząc go..
przytulam najmocniej jak potrafię i wspieram..
a tym,że wracasz do pracy i nie wypada zajść w ciążę się nie przejmuj-jak zajdzisz to zrozumieją ,że to samo życie..
nikt w pracy nie wie przecież ,że się staracie aż tak bardzo...
a M niech zrobi badanie nasienia to sie okaze w jakim stanie jest armia..

jestem z Tobą -jakąkolwiek decyzję podejmiesz...
mam nadzieje jednak ,że zostaniesz z nami......

Gal Słonce.... Jesteśmy z Tobą obojętnie jaką podejmiesz decyzje, moim zdaniem powinnaś na maxa odpuścić, tzn. żyć dla mężą i dzieci, iść do pracy a sex uprawiać dla przyjemnoci i kiedy tylko będziecie mieć na to ochote!!! A założę się , że w niedługim czasie zajrzysz tu do nas z testem ciążowym z II kreseczkami!!! Czego Ci z całego serca życzę!!!
Rozumiem, co przeżywasz z tym ph....ja też mam z tym ogromny problem i wczoraj jak chciałam sie przytulać ph było ok 7... ;(((((((((( i dziś rano też jest strasznie wysokie...:((((((( i nie wiem czemu? Czy coś źle zrobiłam???

Ale Tobie Kochana się w końcu uda!!!!
A dostałaś @?

Ściskam najmocniej jak potrafię!!!!;************

Mama... nie było przytulanek.... od wczoraj mam kiepski nastoj choć słoneczko sie przebija... nie wiedz., że to będzie aż tak trudne...zazdroszcze WAM takiego ph....

Patrysia, my też głośno i emocjonująco ogladalismy mecz....no ale gdyby nasi tak dostali po dupie jak czesi to było by kiepsko .....
Zobaczymy co pokaża we wt, mim zdaniem trener do bani ;///

Kosmo, jak się czujesz???

Piranha, dzieki za rady na ten cykl, ale jak widzisz tempka dzis w dół(nie wiem czemu?) ph ok 7 chyba mialam wczoraj owu bo pzrewaznie przy owu podchodziła mi do góry? Co zamiast sylku jest mocniejsze w zbijaniu ph???
Bużka;*
<teraz o 10.00 ph mma 4,5-5,00 a sluz jest lepki juz sie wgl nie ciągnie i kremowy-ale czy możliwe, że tak późno mam owu, co tą tempką? ;(( >

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jestem ..byłam w piekarni i w sklepie dla psiaków bo zagryzki dla mojego "synka":-)

Natusia -na ph ma bardzo duży wpływ to co jemy..może zjadałas coś i dlatego Ci wzrosło..

Patrysiak jak tam u Ciebie kochana ??????????

Martika???????????????

Dido,Beatka,Aneczka?????????????????babki napiszcie co u Was??

Do góry