reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha ratuj!!! teraz chciałam zmierzyć ph i się nieznacznie podwyższylo(nie wiem czemu), a sluzu jest sporo i jest taki mleczy, ale dalej sie trochę ciągnie...o co kaman??? Czy taki może być po owulce czy co jest grane??? Chyba dziś zadziałamyyyy, ale mam stresssa :-D
<a myslisz żeby lepiej poczekac ze względu na zbyt krótki czas brania suplementów?>

Mama śpi słodkooo:-)

Czarodziejko, mmm super Ci tak pachnieć;))) A jak u was? Kiedy fotki będa?:)

Andziak słońce.... Tulę;*************
Nie smuć się tak bo nam też tu smutaskowo wtedy... jesteśmy z Tobą;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Piranha dopiero teraz mierze caly cykl od poczatku wiec niestety nie mam porownania.

Natusia powiem ci ze tez mnie dzisiaj jajniki bola, bardziej lewy i jakos tak lewa strona. czuje sie fatalnie dzis i tez mialam troche wiecej sluzu. chociaz tak jak wam juz pisalam wczoraj mi sie juz pojawil gesty zolty sluz. wiec tez juz zgupialam z tym wszystkim :confused:

Marzycielko, a w jakie dni sie przytulaliście? Może warto dziś? Ja tez juz nie wiem co o tym myśleć...myślałam, zę to prostrze... mam sluz 2 dni płodny potem zmiania się w lepki i gęsty, ale dalej się ciągnie (od wczoraj 23.00tak mam).... ehhh chyba synek się szykuje z tego śluzu:))
Zapodałam sobie teraz sylk:-D a co tam:-D Bo mi obniża ph a jakbysmy się skusili to też z sylkem, bez org, ale wiesz mi sperma strasznie podwyższa ph i mam wtedy ok 7:-(i wszystko na marne... a nie dla mnie są irygacje:no:

M po meczu zaprasza mnie pod prysznic:-D i jak tu z nimi wytrzmać , jak się naszego "planu" nie trzymają:-D

Natusia na wykresie zaznaczylam kiedy byly przytulanka. widac te serduszka? my chyba tez zaryzykujemy dzis :-D
moje Ph jest w granicach 4-5. a po seksie ty mierzysz odrazu bo ja dopiero rano i nadal jest niskie. a sylk uzywam tylko przed starankami i pozniej juz nie aplikuje.

mnie jakby maz zaprosil pod prysznic to odrazu bym sie zgodzila :-D

Ostatnia edycja:
natusia, może jednak dziś była owulka czyli jest u Ciebie standardowe 24-36h po pozytywnym teście? :-) Ja tam bym dziś zaszalała, z Sylkiem jeśli dobrze Ci on służy :tak: A masz Sudafed by połknąć minimum godzinę przed, próbowałaś czy Ciebie wysusza? Jak długo łykasz suplementy bo ja pod koniec ciąży mam potworną sklerozę? :-D

Andziak, i Ty niebawem będziesz się szykować na przyjęcie dzidziusia po drugiej stronie brzuszka ...a czy to będzie Zosia to już dowiesz się niebawem i nareszcie skończy się ta męcząca niepewność. Będziemy myślami i kciukami z Tobą!

Marzycielko
, kciuki by tempka jutro skoczyła wyżej! Serduszek nie widać, musisz usunąć cenzurę w ustawieniach :-D

Noemi, WOW, jaki skok na wykresie! ...a może ktoś się zagnieżdża? :-)

Kinga, widzę, że dziś masz pozytywa, mam nadzieję, że dobrze wieczór z M wykorzystacie! :-D

Piranha króciutko biore;// ok 2 tygodni więc chyba dziś odpuszcze? sudafed połknęłam, ale dopiero jak wyczytalam ,że mam;))
No i dziwne u mnie z tym sluzem i bólem jajników...kurka....
Nie wiem co robić...

Marzycielko, nie widać właśnie temu pytam;)
juz jest;) noo wg mnie duże szanse jak przed skokiem była owu? a dzis dla przyjemnosci, a co:))

Kinga, dobranoc;*******

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
WITAM:)

Aj aj ale polacy potrafią dać nam emocje co??M pod koniec to ie wiedizał co robić żeby tylko w ekran nie patrzec hehe bał sie ze jeszcze na remisie się nie skonczy(bo wolimy to niż przegrac)...ale ogólnie dopy dali tym bardziej ze grali z 10 grekami :/ a patrząc na rosje która ograła nieźle czechów to masakra :0 nie mamy szans!

Domiś to hehe przed tv kopał piłke(tak jakby grał ruszajac się)hehe takie emocje moje dziecko miało:D a jak padł gol to i Alanek krzyczał GOOOOL GOOOL :D

A na koniec to słysze jak na skuterahc u nas na drodze jada chłopacy i wołają"Chłopaki nic się nie stało chłopaki nic się nie stałoooo..." hehe :D

Ogólnie dla mnie się stało bo z takim wynikiem gdzie my do pół finałów???????

Do góry