reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hehe Dziękuje w imieniu synka Dziewczyny.!!!:-)

Kinga, Truskaffka wasze chłopaki na pewno też z pełnym zaangażowaniem przygotowani na mecz?:)))

Mój ciągle przychodzi i mówi: mamo mam jeszcze tą flage na policzku? A ona nie ma patyka nie??? :-D
I nie chce iść się połozyć żeby się nie zmyła:tak::-)as
Oczywiście mama i babcia też musiały namalowąć sobie flage;-)

Piranha, ciągle myślę, że nie wykrzystałam 0+12.... że moż by się udało... ale już tylko będę polować na tę metodę...jakoś bardziej się na nią czuje niż z odstępu gdzie mam pełno śluzu i ciężko się go pozbyć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnia edycja:
Mama, ale masz dobrze z Tym Twoim Mężulkiem:tak:Ale czego oni nie zrobią żeby w spokoju oglądać mecze:-D
Ja juz się doczekać nie mogę swojego własnego ogródka.... ;)) Odezwe się wtedy po rady do Ciebie Kochana:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natusia kochana nie ma problemu:)))
moje zdobycze już wkopane,podlane i pogadałam do nich...

kupiłam też nawóz-obornik w granulkach...śmierdziiiii:szok:ale taki najlepszy:tak:

nooo i zapadnie cisza na bb-zaczał sie mecz:-D
mój przed chwilą zapomniał oddychać :-Djak akcja była...

Mama, mmsik doszedł, dzięki wielkie, ale przecudna ta piwonia! W niedzielę spakuję torbę :-) Nonono, też mi się marzy takie zakupowe szaleństwo ...i takie spędzanie czasu podczas meczy EURO :-D

Kinga
, no właśnie w tym problem, że jeszcze niespakowana :-D, nawet ubranek dla Kai jeszcze nie poprałam ...ale poprawię się :zawstydzona/y: :-)

Marzycielko
, trzeba poczekać na rozwój wydarzeń i na to jak zachowa się tempka. A w ilu cyklach stosowałaś testy, że piszesz iż nigdy nie wyszły pozytywne? Może po prostu przegapiałaś pik LH? Dużo zdrówka dla Ciebie i nie choruj nam!

Daria, Twój brzuch jeszcze się podniesie :tak:, przez całą ciążę brzuszek stale podnosi się coraz wyżej i w okolicy 36–37 tygodnia macica osiąga najwyższe położenie.

Andziak, Twój tym bardziej jeszcze się podniesie. No a ten ekscytujący tydzień zacznie się od Twojego USG, na które tu już wszystkie czekamy i trzymamy kciuki.

natusia, ale śliczny i słodki Kibic! A metoda O+12 faktycznie jest dla Ciebie stworzona :-)

reklama
Do góry