reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielko, a masz gdzieś zapisane poprzednie wykresy? Co do obecnego wykresiku to trzeba jeszcze poczekać, tempka idzie w górę ale jeszcze nie widać wyraźnie granicy niższych i wyższych tempek, PTC musiałaby wskoczyć na jeszcze wyższy poziom (około 37C) by wykres wyglądał owulacyjnie. Trzymam kciuki!

Daria, ja tą oliwkę wmasowuję przez jakieś 5 minut w brzuch aż całkowicie się wchłonie, po takim czasie nie brudzi mi już ciuchów. Z tego co czytałam to jest świetna i na razie zdała egzamin :tak: (jest lepsza jak oliwka w żelu Penaten, którą stosowałam w pierwszej ciąży).

Kinga
, o rany, ale to ciasto apetyczne!!! Skosztowałam wirtualnie (pycha!!!) ale marzy mi się taki kęs na żywo :-D

Dziewczyny, mówicie - macie :-D

Zobacz załącznik 472679

ja najbardziej lubie oliwke w zelu jest tak gesta ze jak wieczorem ja wsmaruje to na drugi dzien jeszcze skora jest taka nawilzona ze szok ale kaczy mi sie a tutaj takiej nie ma tylko w polsce;/
super brzuchol:)jeszcze troche i go nie bedzie :)

Pirania super brzuszek i maly.Ja mam duzo nizej brzuch.Ale ekscytujacy tydzien.Wasze super wykresiki porod Kai.
Ta bratowa ma chlopcow w wieku moich dwoch najmlodszych.Teraz tez razem ale juz inny rocznik bedzie

witam
Mama a gdzie tam to chyba marzenie te moje brwi ,jak zwykle nie mam z kim zostawic dziecka
a ja na wsi mieszkam więc taki wyjazd to wielka wyprawa :-(

Piranha-śliczne mieszkanko Kajki

Mama/Agulek &&&&&&&&&&&&&&& za resztę staraczek też :tak:

Nastusia-a moje samopoczucie kiepske ,coś ciągle zdarzaja mi sie te przeskoki :-(a tobie co kardiol mówił na to
grozne to jest????
dzwoniłam dziś zapisac się na wizytę i termin na połowe pazdziernika :szok: chyba pobzikowali
ale,ze ja jestem jakby stałą pacjętką to mam wziąc nowe skierowanie od rodzinnego i przyjść bezpośrednio
umówić się do doktor a nie w okienku >moze bedzie cos szybciej ach...moze prywanie trzeba będzie :wściekła/y:

Miłego kobietki
a Czarodziejka gdzie fotki >hej hop

Z początku to norma że jest niżej bo i macica niżej później ona podnosi się:)

Tylko ja mam wrażenie (w sumie nie tylko mi bo i szwagierka czy to mama mówiła)że mam nisko brzuch i nie wiem czy to dobrze?z Alankeim też mi się obnizył dosyć szybko i w 29 tc był już tak że każdy myslal że ja do porodu no ale fatk synek szykował się do porodu...hmm...jak to z tym jest z tym niskim brzuszkiem?

No mi wszyscy mowia ze mam nisko ale na moje ja b.szupla wiec to macica.A macica na poczatku jest pod pepkiem.
Pisze na innym forum listopad.Tam 3 mamom powiwdziano plec w 13 tyg.w tym mi.2 dziewczynki i moj chlopak Z tych dwuch dziewczynek teraz chlopcy sie zrobili.

Andziak czyli u ciebie może być dziewczynka jednak :-)

A u mnie chyba jednak była owu szybciej tj 9dc i teraz @ chyba się zbliża tak mnie dziwnie brzuch boli jakoś tak nietypowo dziwny był ten cykl :confused2: owu bez objawów testy szalały o co kaman chyba od tego kombinowania to już głowa mi szleje i du.....a też :wściekła/y:i jak tu sobie planować cokolwiek masakra

Ostatnia edycja:
Czytalam ze jak lekarz powie chlopak to raczej chlopak ale ze dziewczynka to lekarz pozno mowi i to nie na 100%
Patrysiak ja doczytalam ze tez mialas dzidzie wg usg o ponad tydzien wieksza tak jak u mnie.
A miejsca na nowe fasolki jeszcze sa nikt nie zajal miejsca dido i olleny

Ostatnia edycja:
reklama
Też tak słyszałam alllle ostatni doznałam szoku moja znajoma była w ciąży z 2 dzieckiem no i lekarz jej też dośc szybko powiedziała że chłopak na bank no oki całą ciąże że chłopak i na porodówce doznała szoku bo urodziła dziewczynkę możesz sobie wyobrazić jej minę jak zobaczyła dziecko a to dziewczynka :-) także wiesz nigdy nic na 100%
A tak na marginesie chętnie przeżyłabym taki szok

Do góry