reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No ja tez ale jak juz to pod koniec ciazy a nie przy porodzie jakby juz wszystko na synka czekalo.Szkoda ze nie mozna wczesnie na 100% sie dowiedziec(oprocz amniopunkcji)

reklama
No niestety w sumie to i tak mamy dobrze że jest coś takiego jak USG kiedyś to była lipa jak nasze babcie 9 miechów w nieświadomości żyły ja bym chyba świra dostałą :-)

jestem ..u nas przestało padać wiec dzieci lataj po ogrodzie a ja skosiłam trawę ,rozwiesiłam pranie i teraz wcinam big milka:-p

Tusia-gdybyś mieszkała bliżej to bym przyjechała zrobić Ci te brwi:tak:
a poza tym ...do mnie często przychodzą babeczki z dziećmi i mamay rysowanki w salonie i te 10mi dziecko się zajmie a Ty masz brwi zrobione ;)
pomyśl..

Andziak już &&&& za poniedziałek!!

Misia witaj ;))

ja z 1,5 h jadę jednak po tą korę ,kamienie (te jajka:-D) i nowe roślinkiiii.już nogami przebieram:)

Marzycielka- zdrówka!!
a Ollena urodziła córkę -Mia się nazywa;)

Witaj mama :-)
Ja jeszcze w pracy a w domku czekają moi kibice heheheh a nie czuje się 100% na te kibicowanie brzusio mnie muli - żeby tylko pl wygrała bo u mnie będzie płacz. Ale chłopcy podniecenie 10 :-D ciągle gadają o tym euro zbierali cały czas naklejki i karty do albumów szał jaj hahahaha i w końcu jest więc nie mam serca im odmówić tego wspólnego kibicowania ale nie powiem półfinały i finały chetnie obejrzę a grupowe tak nie specjalnie ale mama obiecała więc będe oglądać i pomagać w zapisywaniu wyników a specjalne tablice :-) ach ci faceci zdominowali mnie doszczętnie :-D

Misia -kibicuj ,pewnie ;)
ja powiedziałam mojemu mężowi ,że jak chce SPOKOJNIE oglądać mecze to bardzo proszę ...ale ja moczę stopy i przez pierwszą połowę masuje mi jedną stopę ,
potem czas na regenerację:-D
potem na drugiej polowie druga stopę :)

a ja sobie książkę poczytam ..
będę miała wymasowane i nakremowane stopy ,że hohoho:-p:-D

EURO TRWAJ:))))))))))))

reklama
Dzień dobry :)

Koko Koko Euro Spoko!!!:-D
a mój synio ma swoją piosenkę w rytm koko... kokokokoko moja mama to jest spoko kokokokoko i mój tata też :-D

ja w pracy do 18, ale chłopaki już szykują imprezę, stroje, trąbki...szał ciał:-D
Natusia no kurcze, ostatnio zalatana jestem, w pracy sporo pracy, a w domu ciągle coś...płodzenie, zabawy, wyjścia, imprezy..nie ma lajtu hehe
kciuki za wasze straranka :)
a synek z tekstem o pieniążkach zarobionych przez tatusia, obłędny:-D
Piranha brzuszek do wycałowania :) a ty nadal chudzina, wszystko w brzuch ci poszło :)
Krzysiu rezolutny chłopaczek :D brawa dla niego :D
Czarodziejka hehe kochane chłopaki, super jeden drugiemu pomaga :)
Ewcik wiesz, płyn apetycznie faktycznie wygląda, a pachnie jeszcze bardziej apetycznie, ma się ochotę go zjeść:-D
&&&& za monitoring :)
Gal dobrze że się pojawiłaś, tęskniłyśmy :)
&&&&& zaciśnięte
Mama ooo mamooooo cudny wykres...ciii nie nakręcamy się:-Dale ale...ale wiesz:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;)
Kinga jeeeeeejjjj jakie apetyczne ciacho:-p
przepis proszę :) a wy ..rozmnażajcie się hiehie
Agulek &&&&&&&&&&&& za małego człowieczka w brzuchu :) &&&&&&&&&
Patrysia no to dobrze że nie tylko ja miałam skojarzenia na temat avatarka Kingi hiehiehie
Misia no właśnie tak to jest...plany planami, a ciała nas potrafią nieźle zaskoczyć ! powodzenia, niech moc będzie z nami :D
Marzycielka zdrówka!!! żeby cię nic nie rozłożyło

Do góry