reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama, ale słodkooooo ;**** Moj Łobuziak jak narazie mówi tylko, że mnie kocha i chce dzidzięę jaką ma ciocia:-D(moja sis ma córeczkę;)

Piranha, biedna tyś, ale już niedługo i pobudki będą, ale do karmienia:tak:Ale to już przyjemniejsze oj tak;**

I jak Patrysia mówi Kosmo, Piranha dawać nam tu te Brzucholki co się nadotykamy choć przez kompa:-D

Lecę po zakupy.

Buziaki;************

reklama
KINGA ale mam ochotę na takie ciacho!ps.twój avatarek tak mi się dziwnie skojarzył :p a to tylko truskaweczka w ręce no przecie :D

Pirahna a po tej oliwce nie jestes tlusta nie brudzi ci ciuchow?
przepraszam ze tak o sobie ale robie pelno jedzenia placki bo jutro impreza urodzinowa a przy nadii to mam kupe roboty;/
mama ten cykl bardzo ladnie wyglada :)

Kinga ciasto pychaaaa..

Patrysia no mi tez się dziwnie skojarzył avatar Kingi:-p

Natusia przyjemnych zakupów..

Marzycielka dziękuje:)

byłam w ogrodzie ściąć piwonie bo od tego deszczu są takie ciężkie ,że aż leżą..
ale mi teraz w domostwie pachnie ;))

KINGA ale mam ochotę na takie ciacho!ps.twój avatarek tak mi się dziwnie skojarzył :p a to tylko truskaweczka w ręce no przecie :D
no przecie to tylko truskaweczka ;D

Ciasto polecam bo jest pyszne i szybko się robi, wystarczy śmietana kremówka, galaretki, biszkopty i świeże truskawki :)

Marzycielko, a masz gdzieś zapisane poprzednie wykresy? Co do obecnego wykresiku to trzeba jeszcze poczekać, tempka idzie w górę ale jeszcze nie widać wyraźnie granicy niższych i wyższych tempek, PTC musiałaby wskoczyć na jeszcze wyższy poziom (około 37C) by wykres wyglądał owulacyjnie. Trzymam kciuki!

Daria, ja tą oliwkę wmasowuję przez jakieś 5 minut w brzuch aż całkowicie się wchłonie, po takim czasie nie brudzi mi już ciuchów. Z tego co czytałam to jest świetna i na razie zdała egzamin :tak: (jest lepsza jak oliwka w żelu Penaten, którą stosowałam w pierwszej ciąży).

Kinga
, o rany, ale to ciasto apetyczne!!! Skosztowałam wirtualnie (pycha!!!) ale marzy mi się taki kęs na żywo :-D

Dziewczyny, mówicie - macie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry