reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Samana ja zawsze mialam sluz plodny/I to duzo.A w lutym tylko jeden dzien.Po globulkach stal sie gesty mleczno zolty i sie nie zmienil juz do.terminu @ . Ja bylam pewna ze to jakas infekcja lub hormony.Dlatego nie wiem dokladnie w ktorym dniu byla owul.Wiem tylko.ze 8 dc szyjka zaczela sie unosic i wtedy byl pierwszy dzien sluzu.Wiec obstawiam 13-15 dc. Aha no i potem czulam jakbym miala stan podgoraczkowy.Ale ze to byly sniegi i mrozy to myslalam ze cos mnie lapie.
Samana u mnie miala byc Zosia.Moja mama to Ula

I ja Witam:))))))
Dopiero wstalismy...dzieci wstaly i sie godzine same bawily autkami...Jesooo jak dobrze miec juz takie dzieci...Maksio wolal siku to Maciej zdjal mu majteczki i Maksiu sam sie załatwil...czasem mnie rozbraja:))..:)))))
Ogarniamy sie powoli i jedziemy do rodzicow. Najpierw do Kosciola potem obiad:)
A mi sie dzis tak meeega chce grila
7_2_103v.gif
pieczonej kiełbasy...chyba cale wieki nie jadlam!!!!!

DziewczynKi zycze Wam pieknego dnia...Usciski

ps: ja po wczorajszej wizycie u dentysty zyje:))))) jeszcze 2 wizyty i bede miala ząbKi jak nówki sztuKi:)))))
3_9_6v.gif

Piranha Kaja bardzo ładnie, chociaż Alicja też bardzo mi się podoba.
Andzik Zosia pięknie ale my mamy znajomego który ma Zosię i nie chcemy tak już nazywać.Zawsze mi się podoba jak jest na nią zły to mówi" Zośka coś ty znów nabroiła" to tak słodko brzmi.:-)
A jaki brałaś globulki?
Ula to proste imię, zawsze modne, mi się jeszcze Sara podoba ale wszyscy już mówią,że u mnie będzie Ula to nie zmieniam:rofl2:
Dziewczyny zaczynam się zastanawiać nad tym spojeniem łonowym. Wczoraj jak się już położyłam to nie mogłam się podnieść, okropnie mnie bolało w okolicach bioder i promieniowało właśnie do pachwin:szok:.
Chyba muszę z moim ginem ten temat poruszyć.
Miłego, leniwego wolnego dzionka.
Buzial

Dziewczynki MIłego odpoczynku Życzę!!!;******

Piranha,
u mnie na froncie kreska wyszła mocniejsza niż kontrolna(test zrobiłam po sniadaniu),, śluz dalej taki ciagnący(niestey) ale ph w granicach 5,00 i tak sobie myslę, kiedy ta owu? Dziś czy jutro? Czy jak ten śliz zniknie dopiero? Bo tempka dziś nisssko... I myslisz, że w moim przypadku przy tym wszystkim najlepiej się starać jak tempka skoczy?

samana, śliczne imię Ulka, Uleczka... :))) nigdy się nie znudzi;))

Andziak, to ja po tym Twoim opisywaniu staranek nie wierzę w cud, że bede miała córcię skoro ty masz mić synka:-D Ale coś czuję, że ta Zosia bedzie... &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarodziejko ja 14-go mam wizyte u dent. juz się boje:tak:MIlego dzionka u rodziców.

Marzycielko, a jak dziś u Ciebie?

Andzik brałaś lactovaginal w celach dziewczynkowych tak?
Musisz przytemperować swojego m bo teraz nie możesz się stresować. Mój przed USG to kilka dni jak aniołek wokół mnie chodził bo widział jak to przeżywam a uwierz mi na co dzień to żadne z niego aniołek heh. Ja swojemu mówię wprost co jest nie tak i co mi się nie podoba i o dziwo się dostosowuje, ostatnio w ogóle się nie kłócimy, możne też dlatego, że i ja się uspokoiłam mam już pewność to jakaś szczęśliwsza chodzę:-)ale uwierz mi,że gdyby to był synek też bym była szczęśliwa.

reklama
Andzik i tak jak Natusia pisze jak czytam o Twoich starankach to mi naprawdę się wydaje chłopiec niemożliwy. Nastawiaj się nastawiaj na chłopca:-)a rozczarowanie może być miłe:-)

Do góry