reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania no to za tydzień oczekuję smska z info,że tulisz już Kaję:tak:
ja mam dzis dopiero 15d.c. wiec Ty będziesz już po CC a ja nadal będę żyć nadzieją ,że możeee tym razemmm...

Daria trzeba przetrwać:sorry2:

Tasha&&&&&&&&&&&&&& :))

reklama
Andziak, masz moje kciuki zarezerwowane na poniedziałek :tak:, ja już normalnie dni odliczam do Twojego USG :-) Na pierwszej fotce jest ujęcie z góry, na drugiej fotce również a na trzeciej ujęcie z boku - widać, że nub jest równoległy do dolnej części kręgosłupa.

Daria, oj mój Krzysiu to tez straszny uparciuch ...po mamusi i po tatusiu więc pewnie nie było innej opcji :-D Musimy uzbroić się w cierpliwość, zacisnąć zęby i być konsekwentne ale łatwo się mówi ;-)

Tasha, u Ciebie też rozchodzi się spojenie łonowe? A jeśli tak to wiesz może na ile Ci się rozeszło?

najgorsze jest jak ludzie mnie palcmi wytykaja ze nadia tak placze ;/ i mowia to dzisiejsze wychowanie to mnie normalnie trzęsie :wściekła/y:

piranha ojej to juz za tydzien??????????? bede oczywiscie trzmala kciuki za szczesliwe rozwiazanie:tak: ale Ci fajnie ze wiesz kiedy bedziesz tulila swoja coreczke:tak:
ja termin z miesiaczki mam na 15.06 ale naprawde nic nie wskazuje urodze w terminie :wściekła/y:wczoraj umylam okna, dzisiaj wypielilam pol ogrodka, bylam na spacerze i ani jednego skurczyka hahahah im blizej terminu tym lepiej sie czuje i ustaja wszystkie skurcze:szok: juz nawet od wczoraj nie czuje sie jakbym w ciazy byla:szok:
zwariowac mozna:szok:

Ostatnia edycja:
Piranha super wiesci!!!! :-) juz nie moge sie doczekac jak zobacze zdjecie twojej coreczki :tak:

Kosmo wszytko przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :tak: ja pamietam ze tez troche sie narobilam przed urodzeniem mojego drugiego synka. w piatek zaczal mnie delikatnie pobolewac brzuch, a w sobote juz tulilam moje malenstwo :tak: i w ten oto sposob maly pojawil sie 9 dni wczesniej niz przewidywal termin :-)

Daria takie zachowanie dzieci w tym wieku to zupelnie cos normalnego. sama przez to przechodzilam i wiedzialam ze kiedys sie to wkoncu skonczy :tak: pamietam ze w tamtym okresie unikalam sklepow szczegolnie z zabawkami no bo jak wytlumaczyc takiemu szkrabowi ze nie mozna miec wszystkiego :confused: takze niczym sie nie przejmuj a gwarantuje ci ze przyjdzie taki moment ze jej przejdzie :tak:

u mnie dzis 13dc i pojawila sie baaaaarrrdddzzzzooo blada kreska na tescie owulacyjnym :-) no mam nadzieje ze to oznacza zblizajaca sie owulacje i ze jutro kreska bedzie mocniejsza :-)

Ale dziś pusto...

Marzycielko, to trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl;***

Kosmo, jej Ty tez już niedługo spotkasz się ze swoim Najukochanszym Skarusiem;****

Piranha.... aż mnie ciarki pzreszły....:)) chyba lepiej nie wiedzieć kiedy sie czacznie:-DMniej stresów hihi &&&&&&&&&&&&&&&&& Kochana!!;*************
I koniecznie daj znac choc sms co u Ciebie u WAS;* Bedziemy tu tesknic i "rodzic"razem z Toba:) Pod nóz tez z Toba;);*hihi
Kosmo tez daj znac smskiem jakby co;********

A mój Bąbel ciągle kaszle....juz sama nie wiem co robic;(((
Mi usg oczywiscie dobrze wyszlo, a brzuch bolii-moze to nerwy? stres? Juz nie wiem...

Aguśka co tam?:)

Mama!!!!!!!!! Czarodziejko!!!!!!!!!!tasha!!!!!!!!!!! i RESZTA!!!!!!!!!!!! ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Andziak, wydaje mi się, że na tym ujęciu dzidzia jest plecami odwrócona w naszą stronę.

Mama
, a ja będę w takim razie czekać w szpitalu na mmsa z fotka pozytywnego testu ciążowego :-)

Daria, jak Krzysiu mi urządza histerie w miejscach publicznych to ludziska się strasznie oglądają i gapią ale przestałam się już tym przejmować ;-)

Kosmo
, czyli teraz mamy terminy niemal identyczne :-) Ja też się w ogóle nie oszczędzałam w sprzątaniu, chodzeniu po schodach, dźwiganiu czy spacerach ale jak się dowiedziałam o tym spojeniu łonowym to jednak zacznę uważać na siebie, to musi być średnio miłe doznanie być unieruchomionym po porodzie na kilka miesięcy. Ja wciąż miewam bóle podbrzusza jak przed @ ale na ostatnim KTG wykres skurczowy był płaski jak naleśnik ;-)

Marzycielko
, oby kreska pięknie ciemniała z dnia na dzień!

natusia, dzięki kochana, od razu mi się raźniej zrobiło :-) Oby synuś szybko wyzdrowiał, najgorsze jak nie wiadomo jaka jest przyczyna.

reklama
witam się z rana i życzę miłego dnia;)
lecę do pracy za chwilę.

Pirania OK:tak::-D

Natusia kochana ja meldowałam co tam u mnie wczoraj...ale potem mnie zmogło-zalatany dzień miałam i po 21.00 poszłam już spać :szok::-Di zasnęłam w minute chyba:tak:

Marzycielka zdrówka dla chłopców!

Czarodziejka zamawiam pyszną kawkę u Ciebie jak będziesz robić dla siebie;-)

nooo lecę..

Do góry