reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nastusia dziekuje, wydaje mi sie, ze lepiej ale byłam dzisiaj do kontroli z Alanem i kazala mu podawc jeszcze antybiotyk- w sumie 10 dni - bo szlo mu już na płuca

reklama
kate, super ekspresss;))
No, dobrzę ze dał jeszcze antyb bo trzeba do konca wyleczyc, ale dobra bakterie mu podajesz? I super sprawa sa inhalacje-polecamy!;)

Patrysia, ty chyba jesteś zawsze usmiechnieta i pogodna co?:)) Jak patrze na fotke to aż sama się do Ciebie uśmiecham;))) Super takie nastawienie do zycia!!!;*

witajcie ;)))

Czarodziejka -pytasz gdzie ja??????
albo się rozmnażam:-p:-D albo pracuję:tak:
dziś dzień na zabiegach mi minął ,więc szybko zleciało..

Pirania i ja zaciskam &&&&

Daria powodzenia z Nadią ..teraz sprawdza na ile może sobie pozwolić ..
pamiękaj-KONSEKWENCJA to podstawa

Kate-fajnisty expres:tak:

lecę coś zjesc bo dopiero wróciłam..

Truskaffka jak tam Twoje starania??
mój mnie dusił w piątek i w niedzielę i wczoraj-ledwom żywa...liczę ,że dziś da mi spokój:-p

Dziewczyny, dzięki za Wasze wsparcie i kciuki, jesteście wszystkie kochane! No więc lekarz stwierdził, że będę mieć CC ze względu na poprzednie cięcie 2 lata temu. Przy okazji wyszło, że rozchodzi mi się spojenie łonowe (rozeszło sie już na centymetr, pewnie stąd te bóle, które odczuwam przy chodzeniu i obracaniu się w nocy z boku na bok) a to podobno również wskazanie do CC. Mam w poniedziałek porobić aktualne badania, we wtorek przed 10-tą być w szpitalu gdzie przeprowadzą m.in. konsultacje z anestezjologiem a w środę 14 czerwca idę pod nóż ...to już tylko tydzień! :szok:

Czarodziejko, no właśnie nie wiem czemu tak płakał, zerwał się z łóżka i był jak w jakimś amoku, wybiegł z pokoju, może coś złego mu się przyśniło? Normalnie w histerię wpadł i nie mogłam go bardzo długo uspokoić.

Mama Kubulki
, ogórki należą do produktów bardzo słabo alkalizujących i podobno są dozwolone w diecie "dziewczynkowej". Co do pomiarów pH to najlepiej zmierzyć przed planowanymi staraniami by mieć czas na ewentualna korektę. Ano na tych zdjęciach to była 100% dziewczynka w 15 tygodniu (skończonym 14-tym) :tak:, naprawdę łatwo początkowo pomylić chłopca z dziewczynką gdy lekarz nie ma zbyt wprawnego oka i na taką pewną ocenę płci to można liczyć według mnie w okolicy skończonego 16 tygodnia (w zaczętym 17-tym). Po nocy niestety się nie wyspałam, rano już z nerwów usnąć nie mogłam a potem miałam bardzo długo gości.

natusia, ja też mam imię na K, mój M się śmieje i mówi na nas "Ku Klux Klan" :-D Owulki jeszcze nie było sądząc po wykresie a jak tempka leci w dól to bardzo dobrze - to może znaczyć, że estrogeny rosną a to właśnie pik estrogenów wywołuje pik LH, trzymam kciuki!

kate, ekspres rewelacja! Oj napiłabym się z niego kawusi, zwłaszcza po tej nieprzespanej nocce :-)

Tasha, jak po wizycie?

Gal, napisz choć dwa słowa bo się martwimy.

Ostatnia edycja:
decyzje musze podjąć do polowy lipca:) ktory wozyczek :)
mama nadia jest taka ze jej dam kare czy klapsa nic sobie z tego nie robi ma takie swoje napady po 15 minutach jej mija;/ to ja ja zostawiam i sobie ide a ona przychodzi juz po tylko czasami to mi glowa peka ;/ i brakuje do niej sily;/ jest taki uparciuch a jak mowie ciocia zaraz przyjdzie bo najczęściej za nia ryczy to nawet mnie nie slucha nic a nic ;/
piarahna to trzymamy kciuki do 14 :)chyba ze sie predzej zacznie :)

Piranha no to ja licze ma twoje kciuki w poniedzialek a ja trzymam w srode.Ja mialam inne ujecie na usg lekarz pokazal miedzy nogami a na tej fotce to dziwne ujecie jest.Jakie?

Andziak, masz moje kciuki zarezerwowane na poniedziałek :tak:, ja już normalnie dni odliczam do Twojego USG :-) Na pierwszej fotce jest ujęcie z góry, na drugiej fotce również a na trzeciej ujęcie z boku - widać, że nub jest równoległy do dolnej części kręgosłupa.

Daria, oj mój Krzysiu to tez straszny uparciuch ...po mamusi i po tatusiu więc pewnie nie było innej opcji :-D Musimy uzbroić się w cierpliwość, zacisnąć zęby i być konsekwentne ale łatwo się mówi ;-)

Tasha, u Ciebie też rozchodzi się spojenie łonowe? A jeśli tak to wiesz może na ile Ci się rozeszło?

reklama
Pirania ale mnie ten kregoslup zmylil.dzidzia lezy glowa w dol?
Moj pierworodny tez straszny uparciuch.Byl i narazie pozostal.A ma prawie 10 lat.Ustapic nie mozna a u nas na porzadku dziennym.Nie wstaje do szkoly nie bede sie uczyl nie zaloze pizamy itd itd

Ostatnia edycja:
Do góry