reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha no dokładnie:) my też wszystko przez neta kupujemy prawie. :tak: A za rower zaoszczędziliśmy 200zł i uważam że to bardzo dużo!
Buziak! i nie stresuj się :* bedzie si

reklama
hej
Dido sliczny cukiereczek :-)

byliśmy na kontroli Zuza rozwija się ok, waży 6800 i ma 68 cm,dalej tylko na cycusiu, smoczka tez nie chce i mała zołza chyba już tak bedzie spała 3-4 drzemki po 30 min, ale za to potrafimy pospać w wolne dni do 9.30 :-), ogólnie od 19 już śpi, tylko dużo się ostatnio budzi :cool:, ale cóż to szczegół:-D

Mama nie świrujemy, ale oby to była piękna ow i na koniec były piękne II kreseczki:tak:
Misia czekamy i zobaczymy ;) szanse na ten cykl są, seksior był ;) trzymam kciuki :)
Daria fajowo, że tak pozytywnie w szpitalu było, od razu człowiek spokojniejszy w temacie porodu :)
Tasha boskie imiona hehe a myślałam że to mój tata miał fantazje:-D
Czarodziejka hehe no to niezłe układy ma mąż z "górą" że pogodę załatwił :p
Kate Niunia może być imieniem? masakra hehe
już widzę dojrzałą, świadomą siebie, dorosłą kobietę która przedstawia się jako NIUNIA:baffled:
Kinga ale fajne towarzystwo w suwaczku hehehe super zdjęcie ;)
i &&&&& za wasze staranka w tym cyklu :)
Aguśka &&&&&& i za was :)
Piranha o której jutro jedziesz?
ja myślę że ci dzień na cc zaklepią :) będę z Tobą myślami :)
Monico pięknie mała rosnie :) a te szczegóły to wiesz..pikuś:-D
Gal ...wracaaaaj

Pirania - tak, jutro mam comiesięczną wizytę z usg:tak:; szpitalem się nie stresuj, na pewno będzie dobrze, wszystko Ci powiedzą i kto wie...może wyznaczą termin!!!
Misia - najmocniej Cię przepraszam, oczywiście za ten cykl też trzymam &&&&&&&&&&&&&&, nie wiem dlaczego ubzdurałam sobie, że odpuściłaś ten cykl i poprzestałaś na obserwacji:baffled:
Daria - no pewnie, jeśli się boisz znieczulenia to lepiej spróbować bez, ja bez znieczulenia już nie chcę:no:, poza tym w PL nie ma wielu możliwości wyboru, chyba tylko znieczulenie lub spontan:-)
Truskafffka - fakt, ludzka fantazja nie zna granic:-D

monico, Zuzia rośnie jak na drożdżach a czas zasuwa jak szalony. Mój synek też był z krótkodrzemkowców ;-) ...i łatwo się wybudzał, ciekawe jak będzie z Kają.

Truskafffko, dzięki wielkie! No ciekawe czy faktycznie wyznaczą mi jakiś termin a jeśli tak to na kiedy :-) (czy w terminie porodu czy wcześniej). Krzysia urodziłam w prywatnej klinice i jakoś państwowe szpitale mnie przerażają ;-), okropnie mnie stresuje ta jutrzejsza wizyta. Co do godziny to miałam iść na 12-tą na bilans dwulatka z Krzysiem a dopiero potem do szpitala ale w przychodni są zawsze spore opóźnienia i zastanawiam się czy nie odpuścić bilansu jutro a załatwić wcześniej szpital.

Dziękuje wszystkim jesteście baardzo miłe wspieracie mnie bardzo mocno i dodajecie otuchy ale jak mi się nie udało w tym cyklu to lecę do ginka niech sprawdzi czy wszystko gra bo owu mi szaleje co miesiąc w innym terminie może hormony mi szaleją już sama nie wiem niech posprawdza wszystko i już :-)

jestem po pracy..
sie wynudziłam:dry:

Pirania czułam lewy jajnik-ten działający;-)

Truskaffka-dokładnie..bez spinania pośladów ,ale z nadzieją :-D

Merylin nadal&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę :tak:

pozdrawiam wszystkie babki moje i mykam do robienia obiadu.

reklama
Cześć dziewczynki.Jestem po wizycie lekarz próbował podglądnąć maluszka i narazie na jego oko to chłopczyk lub nastroszona cipka.Ale ja myślę że jednak chłopczyk.Powiedział że potrwierdzi to dopiero za miesiąc.Trochę mi dziwnie ale chociaż już przestanę się nastawiać.Będę mamo 3 chłopczyków może to też jest całkiem fajne.:-D:-D:-D

Do góry