Piranha
Fanka BB :)
Witam sobotnio!
Mama, ale śliczne te Twoje fotki, Ty na nich jeszcze śliczniejsza
...ostatnia fotka mnie upewniła, że brąz to TEN kolorek ...choć ładnie też wygląda ożywiony jaśniejszymi refleksami. A relacji z M tylko pozazdrościć (tak pozytywnie :-)), to niestety rzadkość i ludzie nie zdają sobie sprawy jak często sami z premedytacją podkładają bomby zegarowe pod swoje małżeństwa, takie drobne szczególiki o których wspominasz są bardzo ważne i to wspaniałe jak ludzie zdają sobie sprawę z tego, że o małżeństwo trzeba dbać i je pielęgnować cały czas ...niepodlewane kwiaty przecież usychają. Co do godziny zaśnięcia to chyba była 4 jak w końcu mi się udało, nie mogłam długo zasnąć przez duszności i zgagę (nigdy nie miałam problemów ze zgagą poza ciążą), o 6 już nie spałam, jeszcze udało mi się potem zdrzemnąć na godzinkę ...chyba trzeba zainstalować kofeinę bo nie ukrywam, że jeszcze bym pospała 
Gal, napisz choć 2 słowa bo się martwimy, zwłaszcza po tych Twoich ostatnich opowieściach.
We Wrocku dziś niebieskie niebo i świeci słoneczko ale kolejne dni mają być niestety znów deszczowe i pochmurne. Miłego dzionka dla wszystkich!
Mama, ale śliczne te Twoje fotki, Ty na nich jeszcze śliczniejsza

Gal, napisz choć 2 słowa bo się martwimy, zwłaszcza po tych Twoich ostatnich opowieściach.
We Wrocku dziś niebieskie niebo i świeci słoneczko ale kolejne dni mają być niestety znów deszczowe i pochmurne. Miłego dzionka dla wszystkich!