reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sobotnio!

Mama, ale śliczne te Twoje fotki, Ty na nich jeszcze śliczniejsza :tak: ...ostatnia fotka mnie upewniła, że brąz to TEN kolorek ...choć ładnie też wygląda ożywiony jaśniejszymi refleksami. A relacji z M tylko pozazdrościć (tak pozytywnie :-)), to niestety rzadkość i ludzie nie zdają sobie sprawy jak często sami z premedytacją podkładają bomby zegarowe pod swoje małżeństwa, takie drobne szczególiki o których wspominasz są bardzo ważne i to wspaniałe jak ludzie zdają sobie sprawę z tego, że o małżeństwo trzeba dbać i je pielęgnować cały czas ...niepodlewane kwiaty przecież usychają. Co do godziny zaśnięcia to chyba była 4 jak w końcu mi się udało, nie mogłam długo zasnąć przez duszności i zgagę (nigdy nie miałam problemów ze zgagą poza ciążą), o 6 już nie spałam, jeszcze udało mi się potem zdrzemnąć na godzinkę ...chyba trzeba zainstalować kofeinę bo nie ukrywam, że jeszcze bym pospała :-D

Gal, napisz choć 2 słowa bo się martwimy, zwłaszcza po tych Twoich ostatnich opowieściach.

We Wrocku dziś niebieskie niebo i świeci słoneczko ale kolejne dni mają być niestety znów deszczowe i pochmurne. Miłego dzionka dla wszystkich!

reklama
WITAM:)

Deszcz wiatr!!do kitu pogoda:/

A jutro na zakupy i nie fajnie w taką pogode:/

MAMA tyś piekna kobieta i w każdym kolorku ładnie:))
GAL??
PIRANHA ja na szczęście w żadnej ciaży nie miałam zgagi i teraz też nie mam i oby tak zostało!

Patrysia* dzięki kobietko...nawet nie wiesz jak mnie kusiło na taki kolorek jak Ty masz :tak:ale Ty masz piękne długie włosy więc super wyglądasz a ja na krótkich to taki kolor nie bardzo..poczekam aż urosną :)
ja też nie maiałam zgagi -ani w ciąży ,ani nigdy:-p

Pirania dzięki ...no własnie ja taki kolor brązowy miałam 3 lata i chciałam cos zmienić:sorry:i teraz mam ten blond...
ale decyzja zapadła-przyciemniam:tak:

u nas za to wieje jak nad morzem albo jak halny w górach...
no ,ale nie pada więc pranie zaraz rozwieszam na ogrodzie.

miłego kobietki:)

Ale Marcelek robi imprezkę w brzuszku:))moje słoneczko kochane:))aż chciałoby się juz go mieć :D ale czasu jeszcze duuużo:))

Piranho My też wczoraj oglądaliśmy transformesy :)) Fiol uwielbia. Co do Ciebie, naprawde zleciało! juz 38 tydzień! :-) a mała buszuje w brzusiu... już niedługo ją poznamy wszyscy:tak: :happy: Ty już gotowa?

Dziewczynki miłego weekendu
My dziś na basen śmigamy z synem.
rower kupiony! :) w przyszłym tyg bedzie juz bo zamawialiśmy na allegro. Filip sie cieszy-sam wybierał

Kinga cześć ..no to Filip będzie śmigał ,że hej ;))
przyjemności dla Niego..

Patrysia bo gdyby był u nas synek to własnie albo Marcelek albo Filip..
i jak słysze to imie to taka mnie tesknota ogarnia ,że wciąż Go nie ma......
także Twój Marcelek to bedzie taki mój ulubieniec:tak::-):-)

reklama
Mama mi sie podoba i w blondzie i w brazie.
W kazdym inaczej ale ladnie.
Mi sie imie Marcel podoba mial miec tak Kuba.Ale w tym samym czasie duzy sklep w naszym miasteczku tak nazwali.I zrezygnowalam.A teraz kto wie.
Zimno u nas katar mnie meczy ta alergia mnie wykonczy.
Czuje juz maluszka ale b.nisko.
Merlin Bella kiedy wy macie usg?

Do góry