reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka dzięki za opinię :-)
na tym drugim miałam brąz i rozjaśniałm kilkoma pasemkami ..
a potem jak mi zaczęła dodawać te pasemka jane to mam to co na pierwszym zdjęciu....
nigdy taka jasna nie byłam ..

chyba tak zrobie -dodam trochę karmelowych pasemek ..

my po obiedzie,Tom z Bono na spacerze,dzieci u góry...
coś słodkiego by sie wciągnęło..

reklama
Daria watę jadłam tydzień temu na festynie:-pmmmmmmmmmmmmm:tak:

Ewcik dzieki :))
tylko ja włosy zapuszczam i chodzi mi o kolor ,który bardziej do mnie pasi;-)

aaaa-właśnie ,mam w zamrażarce pyszne lody-o tak,lody!!

Mama,
ślicznotko Ty Nasza:-D:tak: Wg mnie w brązie Ci prześlicznie, a teraz masz scięte na V? Jakoś mi się w tych pocieniowanych włoskach (ostatnie foto) podobasz;))) Jesssu ile ja bym dała żeby nosić taka fryzurkę....
To ciśnienie chyba z nerwów....dobrze, że mierzysz i sprawdzasz bo z tym nie ma żartów...

Piranha jej kochana Mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby było ok!!!! Musi BYC!!!!!
Wiesz dzis mierzyłam ph jest w granicach 5,0 ufffffffffff choć dziwne, że tak się moze zmianić... kupiłam dzis magnum forte ma 375mg, nie zawiera aspastamu ale ma węglan...to chyba zle?;// doczytałam w domu.... ehhh zawsze coś nie taak...
No i w końcu b-comp przyszedł jupiiiiiiiiiii;)))

Ewcik, mówiłam że się teraz od naszych pytan nie odpedzisz:-D

Truskaffka, a czym się zajmujesz w pracy?:))
A filmiki boskie...chciałabym taki torcik z różowym kremem w środku....
I uwierdziłaś mnie w przekonaniu, że nie chce znac płci maluszka.... jakos tak boje się swojej reakcji choc i tak wiem , że synek....ale zdrówko baby najwazniejsze rzecz jasna;)))

Czarodziejko
;*************************

Daria uważaj na ten rower....jeszcze Ci się brzuszek napina... kurcze... a wate dzis dzieciaki zajadały ale słodko im było;)))

tasha, gal , kinga halllo!!

kate,
a jaki antybiotyk dostał synek?dawaj mu dużo jogurtów, te antybiotyki sa straszne na dobre bakterie...ja malemu jeszcze te miski probiotyki daje uwielbia je;))

Andziak
...wspólnymi siłami dotrwamy do 11..... Bedzie dobrze kochana!!!!!!!!

tusia, ja też tych badan nigdy nie robilam a mam problemy z serduchem dziwne....bo w takich przypadkach jak np arytmia powinny one byc rutynowe... I nie mów tak o sobie...Na pewno jesteś śliczną kobietą!!!;*

Marzycielko, Brawo za mobilizację mierzenia tempki;)) Potem robisz juz to odruchowo;)))

Byłam dzis u lek. z powodu ciagłego bólu w podbrzuszu-mam w pon usg...

Moc Buziaków dla Dzieciaczków;********************

Ostatnio edytowane przez moderatora:
natusia, dzięki kochana! Węglan magnezu jest słabo przyswajalny. PH masz bardzo dziewczynkowe i będzie córcia jak nic! :tak:

Mama, Ty ślicznotko, według mnie najbardziej pasował Ci kolorek nr 2 czyli brąz z jasnymi pasemkami :tak:

Pirania dzięki :)))
matkooo jak u Ciebie już niewiele zostało do poroduuuu,a dopiero miałaś 25t.c.

Natusia-dziękuję :))
teraz mam ścięte asymetrycznie-z prawej strony mam dłuższe,tył na boba;-)

kurcze kusi mnie powrót do brązu:sorry2:

ja po prysznicu-mąż na mnie sexualnie patrzy-znowu:szok::-D
dzieci w łóżkach...chyba wiadomości nie obejrzę:-p

paaaaa,kochane :)

Piranha....ehhh wiedziałam, że czegoś nie doczytałam...ale trudno juz wezme ten magnez szkoda zeby sie zmarnowal...bedzie co ma byc , że tak powiem....
Ale ty zawsze podnosisz na duchu..DZIĘKUJĘ;**

Mama
mmmmm przyjemnści:***

jestem:-D

byłam u sąsiadki obgadywać szczegóły jutrzejszej wycieczki na basen-jedziemy w 4 z dziećmi, chłopy zostają w domu.

mamcia ja też miałam na myśli kolor, jak pisałam, ze zdjęcie nr 3:tak: powiedz, co Ty sobie i mężowi dodajesz do jedzenia, jakie afrodyzjaki, że takie napięcie między Wami:-D

kate super pozycja, w której rodziłaś:tak:fajnie, ze nie zabronili

daria będąc w ciąży lekarze zabraniają jeździć na rowerze nie z tego względu, że to jakoś wpływa na Ciebie czy dziecko,ale bardziej ryzyko, że mogłabyś gdzieś upaść...

gal?

andziak za usg &&&&&&&&&& powiem Ci, że ja bym się wolała nastawić na chłopca, a potem-jak pisze Truskawka- mile zaskoczyć;-)

truskafcia niezłe z tymi tortami;-)natusia ja chyba też bym nie chciała wiedzieć płci, ewentualnie poprosiłabym ginkę, żeby na kartce napisała, i jakbym już nie mogła wytrzymać, to bym zaglądnęła;-)taki mam plan:-D

tusia, truskawka o jakie koszulki z lidla chodzi? bo ja dziś kupiłam 3 sztuki z krótkim rękawem za 19,90-jedna w paski, jedna biała i jedna jakaś taka brzoskwiniowa

reklama
Ewcik synek wrócił z przedszkola z wymalowanymi polikami:-D w barwach polskich:-D trochę fotek na szybko cyknęłam, to pokażę :)
właśnie o te koszulki chodzi :)
Natusia ja w administracji szkoły językowej działam ;)
Mama dobry pomysł, trochę przyciemnij blondzik pasemkami ;) rozkosznego brykania:cool2:
Za mną na lato też chodzi ciemniejszy kolorek :)
Piranha jak tam dzieciaki? ta w brzuszku i ten poza:-D
Daria hehe niezłe zachcianki:-D

Do góry