Truskafffko, ten poza brzuchem właśnie ogląda film o robotach (Transformers czy jakoś tak
) rozwalony koło M a ta mała w brzuchu wierci się niemiłosiernie a z pęcherza zrobiła sobie trampolinę
...i ma czkawkę :-)
aguska, jeśli chcesz się trzymać "dziewczynkowego" odstępu to podobno najlepsze są 2-3 dni, o dziewczynkę zatem najlepiej się starać np. w 12 dc. Ja bym jednak od 10 dc zaczęła robić codziennie wieczorem testy owu, jeśli test byłby negatywny to bym się starała, jeśli pozytywny to stop, powinno to zapewnić minimum 2 dni odstępu od owulki. Według mnie jednak odstęp od owulacji to najmniej istotny czynnik, najważniejsza jest dieta, odpowiednie suplementy, niskie pH, brak śluzu EWCM, na drugim miejscu bym postawiła hormony i jony.
Czarna, ja też brunetka :-)
Tasha, ano jutro ostatnia wizyta (ciekawa jestem co lekarka powie na te D-Dimery, robiłam je we własnym zakresie) i mam dostać skierowanie do szpitala, strasznie szybko to zleciało. Ty 5 czerwca masz wizytę u ginki a ja wybieram się pogadać do szpitala, w którym będę rodzić, strasznie mnie ta wizyta stresuje, czy mnie przyjmą, co powiedzą, czy zalecą CC w moim przypadku i czy te D-Dimery nie będą przeciwwskazaniem. Super, że wyniki masz takie dobre, a co według Ciebie wyleczyło Ciebie z anemii? Mi ewidentnie pomógł Biofer Folic, zawiera żelazo w łatwo przyswajalnej formie i nawet sproszkowaną hemoglobinę.
Ewcik, czyli moja ciąża już donoszona skoro 37 skończone i teraz jestem w 38 :-), ale to zleciało. Dobrej i spokojnej nocki!