reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama mi sie podoba i w blondzie i w brazie.
W kazdym inaczej ale ladnie.
Mi sie imie Marcel podoba mial miec tak Kuba.Ale w tym samym czasie duzy sklep w naszym miasteczku tak nazwali.I zrezygnowalam.A teraz kto wie.
Zimno u nas katar mnie meczy ta alergia mnie wykonczy.
Czuje juz maluszka ale b.nisko.
Merlin Bella kiedy wy macie usg?

teraz tak patrzę na suwaczek i juzw chodzisz w 17 tc :0 super:))

Wybór był miedzy Marcelkiem a Cypriankiem:)

reklama
Czesc DziewczynKi
KuRDE bele zeżaro mi posta...:crazy:

Mama- DzieKuje za zdjecie...Masz naprawde przepiekne, sexowne oczy, bije z nich taki sposkoj:))))

Patrysiu- u nas tez dzis wieje i zimno
I ode mnie poglaskaj Marcelka po grzywce:)))))

Piranho jak sie czujesz? JAK Krzysiu...Moje dranie dzis pospały do 9:30!!!!!!!!! Wypas normalnie

Andziak zdrowka dla Ciebie!!!1

gdyby był u nas synek to własnie albo Marcelek albo Filip..
mama widzę że i Tobie podoba się Filip :))) śliczne imie dla chłopca.. u nas miał być Maksymilian ale w ostatniej chwili padło Filip! :tak: nie żałuje.

Czarodziejko witaj!!!! :happy:

Ja dzis pospalam ale Kuba przyszedl do nas w nocy i nie spalam dobrze.
Patrysiu jak ten czas biegnie dopiero co umieralam przez mdlosci i myslalam ze do 14 tyg to wiecznosc. A ja juz do polowy sie zblizam.
Brodawki mam tak wrazliwe ze dotknac nie moge.Nadal nie mam ochoty na jedzenie.Zmuszam sie doslownie.
Nasz Filip to rozrabiaka.Pasuje do niego to imie

a nasz Filip jest grzecznym chłopcem i też bardzo pasuje do niego to imię. Wiem że jak imie jest dobrze dobrane do znaku zodiaku to też ma wpływ na charakter dziecka. Gdzieś czytałam że nie każde imie pasuje do danego znaku zodiaku. Nam się idealnie złożyło bo Fiol jest strzelcem i ma cudowny charakter:) jest dobry, pomocny, skromny, ma duże poczucie humoru, jest małym dżentelmenem, jest wrażliwy i uczuciowy bardzo ach mogłabym wymieniać sporo.... jak to matka :happy:

jestem z herbatą ....matkooo-głowe chce urwać-ledwo pranie rozwiesiłam ...zimno jak byk:baffled:

Kinga a no podobuje mi się Filip:tak:i dzieci też by tak dały bratu:) ale Marcelek też za mną "chodzi" :-D

Czarodziejka widzę ,że w Wa-wie też halny:-p
i dziękuję ..:tak:

Andziak dzięki mamuśka...
u Ciebie juz coraz bliżej do usg wiec zaczynam &&&& zaciskac co by sie dzidzia ładnie pokazała i wątpliwości nie było:tak:

Galuuuuuuuuuu mój?????

Tusia dawaj fotkę Twoją -będziemy doradzać :tak::tak:

dobry dobry .. ;)
choć zimny brrrrr

siedzimy sobie, byczymy się...dzieciaki się bawią rozkosznie :) udany weekend

Piranha
czekamy na wieści:-)
Mama o ooo ja też taką taktykę lubię, seks co kilka dni, rzadziej....ale za to jak intensywnie, bosko:-p
noo teraz podczas starania nieco inne działania są hehe ale wrócimy do naszego stylu :p
Patrysia :) cuuudniee :) zazdroszczę szaleństwa w brzuszku :)
Andziak alergii współczuję :) a maluszek nie bryka słodko :)

pozdrawiam :)

reklama
Hej Dziewczyny!!
Jestem przerażona i załamana kto mi odpowie robiłam tety owu 10 dnia i 11 i 12 i 14 (czyli dzisiaj) iiiii 10dc wyszłą mi bardzo wyraźna kreska ale nie taka cimna jak testowa i 11 dc tak samo a 12 była słabdza ledwo widoczna a dzisiaj brak kreski czyli cooo miałam owu 10 dc czy wogóle jej nie było :szok: pomocy w zeszłym cyklu było idealnie w tym sensie że przed owu kreska była jaśniutka a jak była owu to była bardzo ciemna :szok: Teraz to się zaąłmałam na całego ryczeć mi się chce:-:)confused2:

Do góry