reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskaffka-ja zakupiłam te koszulki --bez piratów :-p dla małego i duzego
i tez po fakcie pomyslałam,ze mogłam wziąć jeszcze rozmiar większe ..........za taka cenę a sa super :tak:

reklama
no Tusia gratuluję trzeźwości umysłu, mnie jakaś zaćma wzięła..już miałam te podkoszulki w ręce i wyszłam bez...boszszeeee
no ale trudno, mam nauczkę na przyszłość:-p

no pomysł z taką imprezą fajny, gorzej jakby się w cukierni pomylili:-D

hej dziewczynki, ja klasycznie będę wieczorem..

truskawcia u Marcelinka w żłobku też dziś była impreza tematyczna Euro 2012:-D Panie był zachwycone, jak go zobaczyły, bo mówią, że większość rodziców olała sprawę i normalnie poubierali dzieci.. a on miał komplet czerwony z napisem Polska, włosy na żel i namalowałam mu flagę Polski na policzku;-) jak zgram zdjęcia, to wkleję na chwilę.. Ty Matiemu robiłaś fotki??

jestem ,pospałam 2,5 godzinyyy:-D
obudziłam sie o 12.30!!
poszłam z Bonuskiem na pół h na spacer sie rozbudzić:-D
potem poodkurzałam ,zmieniłam pościel i pjechałam po dzieci...małe zakupy na obiada i jestem w domu..

Truskafffka super te filmiki:tak:

Marzycielka i ja zaciskam &&&& za piękną owu i działania owocne ..
zdrowia dla mężowego...

Tusia cześć babeczko:)

Pirania-mierzyłam juz ciśnienie 3 razy w sumie i mam koło 120 na 80 więc oki....może wtedy miałam takie bo to było dzień po tym wypadku z autem???

Galuuuuuuuuuuuuuu???gdzie jesteś ???

Truskaffka następnym razem jak coś weźmiesz w lidlu to nie odkładaj :))
widziałam nową gazetkę -fajne stroje mają być na plażę :)
juz upatrzyłam sobie ...turkusowy:-D

cos to jeszcze miałam yyyyyyyyyyyyyy:baffled:

matko jedyna MAMA jaka ty piekna jesteś >>>>>>>>>>ostatnia fota powalajaca :szok:

chiałabym tak umiec sie uczesac i ubrac >>ja taka szara mysz jestem i kompletne bezguście :-(

Tusia skarbie błagam Cię .....ja taka przeciętna jestem babka..
na kudły patrz ;-)...

a w ogóle to jak chcesz to wstawiaj fotę i będziemy doradzać:tak:
ja jubię wyraziste kolory ,ale wiesz-bez cepelii :-D

Ewcik super małego wyszykowałaś :) szkoda że reszta rodziców nie popisała się...dzieciaki miałyby frajdę
Fotek nie robiłam akurat, bo dziś w pracy siedzę, strój tylko Mati dostał do siateczki, w przedszkolu się przebierali-po śniadaniu, bo nieraz dziwne rzeczy lądują na ubraniach przy śniadaniu:-D
Ale spytam w przedszkolu, może ktosik robił zdjęcia :)
Mam zdjęcia młodego z pikniku..wstawię kiedyś przy okazji ;)

Mama ja ostatnio kupiłam pierwszy raz strój jednoczęściowy-tak mnie naszło... i jestem bardzo zadowolona :)
taki Strój kąpielowy jednoczęściowy b.p.c 38 M A566 (2253926985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i będę mało oryginalna...ale podobasz mi się w każdym kolorze:-D

Daria- no właśnie..lata lecę-za niecałe 2m-ce skończę 33 więc w jasnych niby młodziej...

Truskaffcia no toś mi pomogła ;))
bo nie wiem czy te jasne trochę przyciemnić pasemkami w brązie????

zaraz bedzie Tomson i siadamy do obiadu..zrobiłam dzis 2 dania:szok:
rosół
i łososia z ziemniakami i sałata..

reklama
Do góry