reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja w pracy...z kawką i swoim lapem (bo mam robić dyplomy dla dzieciaków, a łośki-szefostwo w komputerze nie mają programu:-D) ...i... obijam się...a co, dzień dziecka w końcu!!:-D

reklama
Ja juz wiem co jest.
Bo stapie mocno po ziemi.I serce i przeczucie od poczatku mowi Zosia.
Ale rozum mowi ze jak cos lekarz widzial i byl taki pewny to mu nie odpadnie bo ja tak chce.
A ze jestem realistka to wiecie co zobacze

Ostatnia edycja:
patrzcie jakie fajne Nowa moda z USA już w Europie. Ciasto, które ujawnia płeć dziecka. :)

Marzycielka ładnie tempka spada, ciało szykuje sie do owulacji:-D
Piranha trzymam kciuki żeby sprawa z tymi D-Dimerami dobrze się potoczyła, czekamy na wieści!!
życzenia śliczne napisałaś :)
Mama a ja właśnie pluję sobie w brodę cholernie!! tak a propos lidla. Były od poniedzialku fajowskie podkoszulki za groszę - trzypak za 20zł. I byłam w poniedziałek, widziałam odpowiedni rozmiar, ale nie wzięłam, bo się uparłam na podkoszulki z piratami, a akurat tych nie było! D szukał po różnych lidlach i nic, ani piratów ani innych już nie upolowaliśmy! boszszeeee a mogłam wziąć tamte w poniedziałek, D jakby znalazł piraty to byśmy mieli 6 podkoszulków za 40zł więc i tak super ..no ale polak mądry po szkodzie:wściekła/y:

W ogóle lubię te ciuchy na dzieci z lidla, fajne gatunkowo są, wzory też superowe, cena zadowalająca:cool2:

Kate przykro mi że bez antybiotyku sie nie obyło, zdrówka dla Alanka!

Ja juz wiem co jest.
Bo stapie mocno po ziemi.I serce i przeczucie od poczatku mowi Zosia.
Ale rozum mowi ze jak cos lekarz widzial i byl taki pewny to mu nie odpadnie bo ja tak chce.
A ze jestem realistka to wiecie co zobacze
wiesz, może i dobrze -nastaw się na synka, a jeśli jednak okaże się że będzie córa...to będzie szał ciał:-D
odliczamy dni do usg razem z tobą :)

Marzycielko, super bo mierzenie tempki naprawdę wiele może nam powiedzieć. Ja spałam z Krzysiem i nieraz mnie w nocy budził a sen był na wyrywki ...ale powiem Ci, że na wykresy to jakoś w ogóle nie wpływało (nawet jak nie miałam przespanego zalecanego minimum godzinowego) i były bardzo czytelne ...a o 7:30 to budziłam się już na pomiar bez żadnego zegarka tak się mój organizm zaprogramował :-) A tempka jak wspomniała Truskaffka ładnie leci w dół, pewnie estrogeny rosną przed owulką :tak:

Truskafffko, dzięki kochana!

dzieki dziewczyny!!!!:-)
alez mi sie buzka usmiechnela po tym co napisalyscie :tak: oby te moje staranka nie poszly na marne ;-)
moj maz troche przeziebiony ale nie odpuszczam, mowilam, ze go wymecze w tym miesiacu :-D

Marzycielko, jak przeziębiony to pewnie ma lekko podniesioną temperaturę a to nie sprzyja plemnikom męskim :-D Ale i tak dużo zdrówka dla niego! :-D

Truskaffka super pomysł z tym tortem baaardzo mi sie podoba :-) ja mi się uda wydziergać malucha to zrobie takie przyjęcie :-)

reklama
dzieki Piranha ;-) niech zdychaja te meskie plemniki, teraz kolej na zenskie :-D

no wlasnie Truskafffka fajny filmik. kiedys myslalam o tym ze jak bede w ciazy to powiem lekarzowi zeby mi napisal na karteczce jaka plec, a potem sprawdzilibysmy z mezem w domu. ale takie party rodzinne nie przyszlo mi do glowy ;-)

Do góry