reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik zapomniałam Ci napisac ze super zdjęcia, szkoda ze temat porodów nie był poruszony pare miesiecy temu na tym forum, na pewno bym cos z tych porad wykorzystała

reklama
Kate a Ty bedziesz planowała córę??
a dziękuję kochana-jak mam doła to mam ,ale jak jest si to żarty się mnie trzymają;))))

Daria- nie pokazało się..

mama nie wiem, na razie nie, moze za 2 lata, nie mówie nie. Na razie mam strasznie dużo pracy, dwójka malutkich dzieci i dorastajcąy syn,a ja jestem sama bo mąż przyjeżdza tylko na weekendy, a pracuje w domu bo mamy własna działalnosc

Daria nadal lipa....

Andziak cześc mamuska ;)

Kate- no tak ,masz co robic teraz..ale-Ty dzielna babeczka jesteś i dajesz rade tak sobie poukładac ,żeby i do nas wlecieć...

Zuza czyta Dominikowi opowiadanie...
ja wcinam chlebek z serem i pom.koktajlowymi:-p
wypiłabym kawę ,ale boje sie o ciśnienie...

mama kup sobie taka kawe śniadonową ona ma tylko 20 % kofeiny ja ja teraz pije jak karmie młodego a w smaku jest dobra, jak prawdziwa kawa

reklama
ostatnio w telewizji mowili ze ci co pija duzo kawy dlugo zyja :) a moja mama mowi dlatego niemcy tak dlugo zyja bo on co chwile kawe pija :) a ja nigdy nie pije to szybko padne :-)

Do góry