Noemi, podobno inaczej jest jak ma się telefon na umowę (abonament) a inaczej jak na kartę ...no chyba, że coś źle doczytałam :-) Podobno w przypadku karty trzeba mieć zarejestrowany numer (a ja nie rejestrowałam) by w BOK'u podali mi PUK. Można też zapłacić za duplikat karty SIM ale nie chce mi się już biegać po punktach obsługi klienta :-), zamówiłam zatem przez internet nowy starter Simplusa i jak do mnie dotrze to biorę się za zmianę numeru. Co do staranek przed owulką to przy planowaniu córki zalecane jest niby 2-3 dni przed (a dzień pozytywnego testu daje już tylko dzień przed), ja jednak wierzę w to, że jeśli się zadba o dietę, odpowiednie suplementy, niskie pH i brak śluzu płodnego to odstęp od owulacji nie ma znaczenia (ja o córkę starałam się właśnie w dniu pozytywnego testu, było to około 24h przed owulacją). Myślę, że CLO to bardzo dobry pomysł
i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
kaarinka, mówi się, że w przypadku prolaktyny to obojętnie w którym dniu cyklu ją sprawdzamy ale często zalecane jest sprawdzenie w fazie lutealnej gdyż podobno wtedy prolaktyna jest trochę wyższa. Dzięki kochana, będzie Kaja i już zdania nie zmieniam :-), też mi się szalenie podoba to imię, jest proste, krótkie, ładnie brzmi, nie jest staromodne a jednocześnie nie jest też cudaczne :-)
Pierogatko, dzięki, teraz już wiem, że będzie Kaja na 200% :-) Ja też mam imię na K więc M się śmieje, że będzie Ku Klux Klan ;-) Ale bym chciała by moja córeczka miała charakterek Twojej Anii, Krzysiu nie dość, że mało spał, ciężko zasypiał, szybko i łatwo się wybudzał to jeszcze dużo płakał, było naprawdę ciężko.